Luiza Elik - Terapeut & Coach

betyg4.9 Fantastiskt bra(63 betyg)
, Nagoya
Hej! Januari 2021 flyttar jag till Japan och kommer endast arbeta online. Välkommen på: Samtalsterapi/NLP Livscoaching Din Sanning EFT & Tapping Parcoaching Singelcoaching . . . Är du osäker på vilken terapiform du behöver, välj då samtalsterapi/NLP. Vid sessionen vet vi vilken som är bäst för just dig! Mitt mål är att ge dig verktyg, insikter och förståelse för det som händer i ditt liv allt från prestationsångest till depressioner. Syftet är att du snabbt ska märka skillnad när du går i terapi och personlig utveckling hos mig. Jag tror att du, precis som andra jag hjälpt, har kapacitet till ett lyckligare liv med högre livskvalité. För att du ska kunna nå den livskvalitén använder jag mig av samtalsterapi, livscoaching, NLP och EFT, som jag anser vara de mest effektiva terapiformerna i dagsläget. Har du beslutat dig för en förändring arbetar vi tillsammans bort det som hindrar dig från att leva det liv du vill leva. Du är hjärtligt välkommen till mig.

Boka tjänst

Standardtjänster

 • Samtalsterapi/NLP 50 minuter, 1 200 kr · Mer info
  Boka
 • Livscoaching 50 minuter, 1 200 kr · Mer info
  Boka
 • Din Sanning50 minuter, 1 200 kr · Mer info
  Boka
 • EFT & Tapping50 minuter, 1 200 kr · Mer info
  Boka
 • Parcoaching/Parterapi50 minuter, 1 200 kr · Mer info
  Boka
 • Singelcoaching/Dejtingcoaching50 minuter, 1 200 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Luiza Elik
(63 betyg)
Mental Coach & Samtalsterapeut

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
63 betyg
till Luiza Elik
Vet inte vad för ord som kan ge Luiza rättvisa. Rekommenderar henne varmt till alla som känner sig redo för att ta livet till nya höjder.
till Luiza Elik
Hon är bäst. Rekommenderar alla till Luiza. Har hjälpt mig så mycket!:)
till Luiza Elik
Jag känner mig mycket klarare i huvudet efter denna föreläsning. En ögonöppnare. Så tacksam över att ha fått ta del av Luizas kunskaper!
till Luiza Elik
Jag har gått hos Luiza i några år och det har verkligen förändrat mitt liv. Luiza har hjälpt mig förstå varför jag i vuxen ålder triggas av olika situationer och därefter jobbat med de känslor som suttit kvar från min uppväxt. Detta har gjort att jag har kunnat förstå mig själv bättre, tillåtit mig själv att få vara lycklig och ökat min självkänsla o självkärlek något enormt.

Om företaget

Luiza Elik har arbetat med Samtalsterapi, Livscoaching, Mental Coaching & Rådgivning sedan 2009. En erfaren och mycket skicklig Coach, Terapeut och Föreläsare. För dig som vill ha snabba resultat är Luiza den man går till. Hon kan hantera alldagliga problem men även djupare sår som kan ha orsakats i barndomen.

Bilder

Inga bilder ännu.