Vad vill du boka?

OBS! Vi har ett nytt bokningssystem. Välkommen till https://www.lyko.se/salonger för att boka din tid.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna
Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.

Lyko Concept Sturegatan

Lyko Concept Sturegatan
På Sturegatan 26 hittar du ett finslipat och välutbildat gäng frisörer och stylister. Här delar alla samma passion för skönhetsbranschen och att få sina kunder att må bra genom att locka fram det bästa ur varje personlighet! Till sin hjälp har de noga utvalda hårvårdsprodukter som även finns att köpa i butiksdelen. Bland teamet finns gedigen erfarenhet och bakgrund från välrenommerade salonger världen över. Tillsammans med dig som kund hittar de den bästa lösningen för just dig.

Vi är en fullservicesalong som bland annat erbjuder:
• Klippning
• Färgning
• Uppsättning
• Hårförlängningar
• Styling
• Frans- och brynfärg

Branschens bästa varumärken
I vår butik på Sturegatan finner du ett handplockat utbud av produkter från varumärken som Kérastase, Bumble & Bumble, Oribe, Alterna Caviar, Kevin Murphy, Shu Uemura, Maria Nila, American Crew, ghd och många fler.

Lyko Concept
Lyko Concept är en del av Lykos värld med våra mest exklusiva salonger, tjänster och produkter. Här hittar du vårt utbildningsteam av frisörer, diplomerade hudterapeuter och vår Creative och Business Development Director tillika stjärnfrisör Steve Terry. Därför är det ingen överraskning att det är till Lyko Concept du ska gå om du letar efter det där lilla extra inom skönhet, hud- och hårvård. På Lyko kan du vara trygg i att alltid bemötas med personlig, vänlig och inspirerande service. På Lyko.se hittar du förutom hårvård allt du behöver inom skönhet, med över 40 000 produkter bara ett klick bort.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Sturegatan 26
114 36 Stockholm
Östermalm
Öppna i Google Maps 🗗