Vad vill du boka?

Mälarhöjdens lilla spa nylanserades förra året efter ägarskifte. I ny regi, med ny interiör och med nya behandlingar väljer vi nu att smala ner utbudet och jobba med expertis 
inom skönhet. 

<br> <br> Vår kompetenta personal erbjuder innovativa och spännande behandlingar där du som kund kan vänta dig högkvalitativa produkter i allt från djupgående ansiktsbehandlingar ,fillers till nagelvård och intimvaxning. Du får det lilla extra i form av personlig service och ett glas bubbel eller en god kaffe i samband med ditt besök. <br> <br> 
Håll dig gärna uppdaterad via vårt nyhetsbrev, sociala medier eller kom förbi salongen, 
så berättar vi mer. 


<br> <br> Varmt välkomna!


Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Konsultation—alla behandlingar -*EJ BOTOX

Vet du att du vill göra en eller flera behandlingar? Men inte vilken eller vad som skulle passa dig bäst. Boka då en konsultation så går vi igenom dina önskemål och förväntningar helt kostnadsfritt. Vid uteblivet besök debiteras 350 kr.

Öronhåltagning -Studex ⭐️

Snabbt, skonsamt och knappt kännbart erbjuder vi nu öronhåltagning med STUDEX System 75. Detta innebär att proceduren är skonsam och i princip ljudlös. Alla örhängen är allergivänliga.
För dig som är extra känslig erbjuder vi örhängen i titan. Snabbt, skonsamt och knappt kännbart erbjuder vi nu öronhåltagning med STUDEX System 75. Detta innebär att proceduren är skonsam och i princip ljudlös.
Snabbt, skonsamt och knappt kännbart erbjuder vi nu öronhåltagning med STUDEX System 75. Detta innebär att proceduren är skonsam och i princip ljudlös. Som barn räknar vi alla unde 16 år. Vi lägger ingen värdering i vid vilken ålder man som förälder tycker att det är lämpligt med öronhåltagning. Det är upp till dig som förälder att ta ditt föräldraansvar att avgöra när man anser barnet moget för detta. Däremot kommer vi kräva att man följer med sitt barn för öronhåltagning upp till 16 års ålder. Samt skriftligt medgivande mellan 16-18 års ålder.
Snabbt, skonsamt och knappt kännbart erbjuder vi nu öronhåltagning med STUDEX System 75. Detta innebär att proceduren är skonsam och i princip ljudlös. Önskar du smycke i titan tillkommer en kostnad på 100 kr per smycke.
Snabbt, skonsamt och knappt kännbart erbjuder vi nu öronhåltagning med STUDEX System 75. Detta innebär att proceduren är skonsam och i princip ljudlös. Önskar du smycke i titan tillkommer en kostnad på 100 kr.
Snabbt, skonsamt och knappt kännbart erbjuder vi nu öronhåltagning med STUDEX System 75. Detta innebär att proceduren är skonsam och i princip ljudlös. Önskar du smycke i titan tillkommer en kostnad på 100 kr.

Kemiska peelingar

DERMAQUEST Designer Peels

DERMAQUESTS designerpeels är avancerade exfolieringsbehandlingar anpassade efter din hudtyp och ditt behov. De här behandlingarna kan alla göra. Vi väljer vilken av dem som passar just din hud.

MangoBrite resurfacer är en kraftig pigmenthämmande peel fullpropad med stamceller från apelcin och fruktkött från mango. Jobbar blekande på pigmenteringar och är antiinflamatorisk samtidigt som den ökar fuktinivån i huden.

Pumpkin resurfacers är en avancerad exfolieringsbehandling som ger fantastiska resultat på acne, acneärr, tilltäppta porer och åldrad hud. Ger en jämnare hudton samt arbetar förebyggande mot acne.

Vi lägger tillsammans med dig upp en behandlingsplan för att nå bästa resultat samt förslag på produkter till din eftervård hemma.Vid köp av produkter i anslutning till din behandling får du 10 % rabatt. Vid köp av minst 3 behandlingar enligt din behandlingsplan får du 15 % rabatt.
ViPeel är nästa generation av kemisk peeling och skiljer sig drastiskt från andra kemiska peels. Här pratar vi kemisk peeling hard core!

En egen unik blandning av syror med bevisad säkerhet och effektivitet som passar alla hudtyper inklusive akne och oren hy. Den unika sammansättningen gör att behandlingen i princip är smärtfri och tar inte mer än 15 minuter. Läkningen av huden är minimal och efter en vecka har du en hud som är väsentligt yngre med fantastisk lyster och kvalitet.
ViPeel är designad för att backa hudens åldrande och ta bort de yttre skador vi får av sol och vind såsom linjer , pigmenteringar och åldersfläckar.
ViPeel FORMULA •Triklorättiksyra ( TCA) stimulerar kollagenproduktionen •Fenol: Löser upp gamla celler och ger plats för nya. Antiseptisk med en milt dödande effekt •Retinsyra( VitaminA) Ökar cellförnyelsen , hämmar pigmenteringar , stimulerar kollagen och elastinproduktionen. Den mest potenta formen av vitamin A. •Salicylsyra Exfolierar insidan av porerna och ger en klar hud •Vitamin C ( Askorbinsyra ) Neutraliserar fria radikaler och hjälper till att skydda huden mot oxidativ stress samtidigt som den ger en avsevärt synlig anti-ageing effekt
Och det bästa av allt är att all eftervård du behöver ingår i behandlingen !
Hibiscusblomma tillsammans med mandelsyra utgör en kraftfull peel som tar hand om oönskade pigmenteringar, boostar fuktnivån i huden, stärker och ger lyster. Det mest unika med denna peel är de fina resultaten som vi sett på Rosacea. Ett svårbehandlat hudtillstånd som vi nu äntligen kan erbjuda en effektiv, alternativ behandling för.

Du får inte utsätta din hud för direkt sol de närmsta dagarna efter en peel då huden är känslig och risken för pigmenteringar ökar (solskyddsfaktor bör användas)

Ansiktsbehandlingar

Här arbetar vi uteslutande med DERMAQUEST´s produkter!

Hudanalys, rengöring, peeling, ånga, ansiktsmassage och mask. Varje behandling anpassas individuellt efter hudtyp.
Rengöring, peeling, mask och avslutande krämer för din hud. Passar dig som vill ha en snabb uppfräschning av ansiktet. Portömning INGÅR EJ.
En längre behandling som anpassas efter dina behov och önskemål. Kanske vill du ha lite längre massage, din hud kanske behöver extra portömning?

Inkluderar hudanalys, rengöring, formning av bryn, peeling, portömmning, ansiktsmassage, mask och avslutande produkter.
Här får du det bästa av det bästa! Hudterapeutens val bokar du när du vill att terapeuten avgör vad som är bäst för din hud. Vid ditt besök gör vi först en professionell hudanalys samtidigt som vi lyssnar till dina önskemål. Med vår kunskap skräddarsyr vi sedan den ultimata behandlingen för dig.

Microneedling treatment

Microneedling är mycket effektivt vid behandling för att minska acneärr, stora porer, rynkor, fina linjer, pigmentfläckar och bristningar. I denna behandling penetrerar vi huden med en penna som har många små mikronålar och skapar på så sätt massor av mikrokanaler, vilka då orsakar en kontrollerad skada i huden. Detta stimulerar elastin- och kollagenproduktionen, hudens naturliga läkningsprocess. Resultatet blir spänstigare, fylligare, starkare och ungdomligare hud. För att maximera effekten tillför vi ett serum i samband med microneedlingen, vi jobbar med serum från världsledande Filorga och Stayve . Vi kommer efter dina behov att ta fram det serum som arbetar med aktiva substanser som har de egenskaper som din hud behöver, t.ex. Anti-age eller mot acneärr. Med hjälp av microneedling kan nämligen de nya mikrokanalerna bidra till att huden absorberar minst trippelt så mycket serum som vid traditionell användning. Du kommer få resultat redan efter en behandling, men för bestående resultat rekommenderar vi en kur om minst 3 behandlingar med två till fyra veckor mellanrum. Har du frågor eller funderingar så hör av dig till oss! Det finns en hel del mer vi kan berätta om denna magiska behandling!
Filorgas unika NCTF Anti-age microneedling ger en föryngrad och jämnare hy full av lyster. Tack vare 53 aktiva ingredienser samt hyaluronsyra som effektivt återfuktar huden, kan vi genom att penetrera denna cocktail ner i huden minska fina linjer och slapp hud, förbättra hudens textur och hudton samt skapa en fastare och mer strålande hyHuden får extremt mycket näring, fina linjer jämnas ut och huden får ny glans och lyster. Behandlingen ska genomföras 3-5 gånger för att uppnå maximalt resultat.

OBS. Om man önskar bedövningsalva såsom Tapin eller Emla rekommenderas att appliceras 40-60min innan behandlingen. Detta kan köpas på Apoteket receptfritt.

Behandlingen utförs utav en dip. Micropen terapeut.

För mera information kan du läsa informationen om microneedling- ansikte.
Motverkar håravfall och tunnhårighet. För bästa resultat rekommenderas ett paket om minimum 3 gånger

Microdermabrasion -Lättare hudslipning

Diamant microdermabrasion är en smärtfri och väldigt effektiv metod för att komma tillrätta med ett flertal vanliga hudproblem. Huden stimuleras att producera nya celler. Produktionen av kollagen och elastin ökar, vilket resulterar i en synlig och påtaglig smidig och fräsch hud. Till skillnad från dermabrasion används i diamant microdermabrasion inga lösa kristaller eller andra slipmedel. Mjukt och skonsamt slipas huden mekaniskt genom att ett diamantmunstycke förs över huden. Smuts och döda hudceller sugs med vakuum upp och hamnar i ett engångsfilter. Man undviker igentäppta porer och hudreaktioner. Eftersom gamla hudceller avlägsnas, blir huden nu också särskilt tillgänglig för absorption av aktiva ingredienser. Detta drar vi nytta av och för med hjälp av ultraljud ner välgörande produkter på djupet anpassade efter just ditt behov. Din hud blir len och får en fin lyster. Behandlingen reparerar solskador, stödjer kollagenproduktionen, minskar förekomsten av fina linjer, torra fläckar, yttorrhet, rynkor, ojämn hudton och djuprengör porer som i sin tur motverkar uppkomst av acne och utslag. En behandling kommer göra skillnad, men vi rekommenderar en kur med ca 3-6 gånger med två till fyra veckors mellanrum. En diamant microdermabrasion är också en jättebra behandling att kombinera med en kemisk peeling.
Behandling 1 : Diamant Microdermabrasion(mer info under fliken för microdermabrasion)

Behandling 2: Microneedling (mer info under fliken för microneedling) med vitamincoctail NCTF svalkande mask och avslutningsvis masseras B3 Recovery Cream från Filorga in med kylande spatel.

Behandling 3: Diamant Microdermabrasion

Vi rekommenderar en behandlingsintervall med minimum 2 veckor emellan men inte mer än 4 veckor för att uppnå bästa resultat. Vid köp av produkter för eftervård så ger vi dig 15 % rabatt

Ögonfransar / Ögonbryn

Brynplock
Färgning av ögonfransar
Färgning av bryn och fransar inklusive formning
Färgning och formning av ögonbryn

Lashlift

Skonsammare alternativ till fransförlängning. För dig som inte vill ha eller kan ha fransförlängning är denna behandling ett alternativ som leder till naturligt nöjda och fylliga fransar! Resultaten är fantastisk! Lashlift har tagit skönhetsmarknaden med storm. Inte nog med att du får vackert böjda fransar, du kan även känna dig trygg med att produkterna inte sliter på fransarna. Dina egna fransar vårdas och dessutom framhävs dina ögon naturligt, utan att du ens behöver sminka dig på morgonen. Varför Lashlift? Böjer man upp fransarna från roten så öppnas ögat upp, man ser piggare ut och fransarna ser betydligt längre ut. Behandlingen avslutas med att fransarna färgas in för att förstärka intrycket samt en vårdande keratin behandling.
Att tänka på inför behandling: Du ska komma utan linser eller ta ut dem före behandling. Kom utan smink. Du får inte ha ögoninflammation. Att tänka på efter: Undvik all form av mascara och /eller rengöringsprodukter med olja 24-48 timmar efter. Gnugga ej på fransarna och undvik varma duschar och bastubad. Oljan och värme kan förstöra effekten av permanenten.
HÅLLBARHET: Dina naturliga fransar omsätts och växer hela tiden. Hållbarheten är väldigt individuell och beror på hur fort dina egna fransar växer och byts ut. Normalt är den naturliga fransens livscykel på 8 veckor. Hållbarheten för en fransböjning kan därför vara i allt från 6 upp till 12 veckor! Färgen mattas vanligen ut efter 4-6 veckor.

Naglar

Borttagning av material inkl. minimanikyr
Borttagning av material från annan salong

Fotvård

Komplett behandling för dina fötter. Inkluderar fotbad, klipp och fil samt avslutande massage.
Önskar du ta med ditt favoritlack så går det bra men tänk på att komma med olackade naglar.
Avslappnande fotmassage som inleds med fotbad och avslutas med en mjukgörande fotkräm.
Klippning av tånaglarna

Vaxning Dam

Vaxning av halva ben (underben eller lår), och axiller
Vaxning av överläpp
Vaxning av armhålor
Vaxning av bikinilinje
Brasiliansk vaxning dam
Vaxning av halva ben
Vaxning av halva ben och bikinilinje
Vaxning av hela ben
Vaxning hela ben och bikinilinje
Vaxning hela ben och brasiliansk
Vid köp av tre tillfällen av vaxning vid ett och samma tillfälle erhålls 15 % rabatt på hela köpet.

Vaxning Herr

Intim vaxning för män.
Följande special regler gäller vid bokning

•Din bokning är inte giltig innan vi har bekräftat den per mejl.
•Vi är alltid två terapeuter vid intimvaxning för herr ( av säkerhets skäl )


Vaxning av rygg
Vaxning bröst och mage
Vaxning bröst, mage, rygg och axlar

Massage

Avkopplande massage för ansikte, nacke och dekolletage
Avslappnande och mjuk massage av hela kroppen. Perfekt för en stressad och spänd kropp. Här kommer du ner i varv och kan slappna av.
Avslappnande mjuk massage rygg och baksida ben.

Borttagning av ytliga blodkärl, skintags, fibrom

Borttagning av enstaka Skintags.
Borttagning av ytliga blodkärl . Omedelbart resultat.
I priset ingår återbesök . Beroende på önskad mängd som önskas ta bort så kan behandlingen behöva göras fördelat på flera tillfällen. Det ingår i priset.
Vi använder oss av den patenterade Veinwave metoden som är i princip helt smärtfri. Behandlingen kan göras året om , viss rodnad och små skorpor kan förekomma några dagar efteråt.
Debiteras bara vid avbokning inom 24 timmar, annars bakas det in i prisförslag för behandling.
Behandling av ytliga blodkärl.
Veinwave är en behandling som effektivt eliminerar ytliga blodkärl på kropp och ansikte med en metod som heter termokoagulering. Det är en slags RF energi som värmer upp kärlen till en viss grad, vilket gör att de koagulerar och elimineras. De flesta tycket att behandlingen är i stort sett smärtfri. Behandlingstiden och antalet behandlingar varierar från 1-4 gånger a 15-60 minuter, beroende på hur stort område som behandlas. de flesta upplever resultat direkt, men det kan också ske en successiv förbättring under de närmsta dagarna efter din behandling. Ett kostnadsfritt återbesök inom två veckor ingår alltid för att kontrollera samt eventuellt justera behandlat område. Pris från 1500 sek

Nålfria fillers

Kostnadsfri konsultation för Hyaluronpen,
Vid sen avbokning debiteras 350 kr
Fillers 1,1 ml med den helt nålfria tekniken Hyaluronpen

Utbildning

Certifierad utbildning inom den senaste tekniken Hyaluronpen. Med Hyaluronpen kan vi ge ökad volym för läppar,rynkor,och linjer med riktiga fillers genom nålfria injektioner.

Förkunskaper: Hudterapeut,undersköterska, annan likvärdig kompetens/erfarenhet från skönhetsbranschen samt en god kunskap om hudens anatomi. Kontakta oss för mer information! Vi kan givetvis anpassa ett individuellt upplägg utifrån dina behov. Utbildningen sker i Stockholm i vår utbildningslokal i Midsommarkransen eller på någon av våra salonger belägna i Mälarhöjden, Järna-Södertälje, Nynäshamn. Vi utbildar också på plats hos dig över hela Sverige och Europa.

Utbildningen är 1 dag och i priset ingår Team Elite SC Hyaluronpen. Exklusivt medlemskap i Team Elite SC med obegränsad support, workshops och vidareutbildningar samt produkter till ett rabatterat pris. Kontakta oss för mer information . I grundutbildningen ingår 6,6 ml fillers Revolax samt certifikat efter genomförd utbildning samt 3 bilder på egna modeller efter utbildning ( värde ca 15 000kr )

Efter genomförd utbildning och erhållet certifikat ges du tillträde till vår webshop för inköp av fillers Revolax & Stylage och givetvis alla andra produkter.

Vid bokning av fler utbildningar - kontakta oss för offert

Malin 070-465 96 94 & Kersti 070-496 32 00
hello@elitesc.se

Grundläggande utbildning i Lashlift, ett skonsamt alternativ till fransförlängning. Du lär dig grunderna och de olika teknikerna utifrån förutsättningar vi har att arbeta med ( kundens egna fransar) Ögats anatomi, kontraindikationer. Fransens livslängd och de olika tillväxtfaserna.
Startkit ingår till ett behandlingsvärde för ca 5000 kr

Konsultation Injektioner

Konsultation 500 :- som dras av vid behandling

Återbesök enligt endast för Botoxkunder

Återbesök med 0 kr i debitering enl ök

OBS!!! Botoxåterbesök gäller endast inom 4 veckor vid behov!!

PRP & Microneedling (+450 kr med Vitamincoctail och HA)

PRP + Microneedling för ansikte

PRP-behandling är en mycket effektiv behandling för rynkor och ärr i ansikte och hals. PRP står för ”Platelet Rich Plasma”. En koncentrerad blodplasma som utvinns ur patientens egna blod injiceras på de områden som behöver stimulans. Plasman innehåller en högre koncentration av trombocyter och tillväxtfaktorer än vanligt blod. Tillväxtfaktorerna stimulerar kollagenproduktionen och cellförnyelsen. Plasman verkar jämnt i huden och ger inga klumpar. Oftast behövs en behandlingskur på 3-6 behandlingar med 6-8 veckors mellanrum.

Resultatet av denna behandling är individuellt. Livsstil, hälsotillstånd, allmänna förutsättningar och ålder är faktorer som spelar in på slutresultatet.

Hur går en PRP-behandling till?

Först appliceras en bedövningssalva på de hudområden som ska behandlas. Genom ett blodprov tas sedan ca 15 ml blod som centrifugeras så att de olika beståndsdelarna skiktar sig. Den delen av plasman som är rik på tillväxtfaktorer injiceras sedan ytligt i huden. Behandlingen avslutas med microneedling.

Finns det några biverkningar?

De flesta patienter upplever lätt rodnad och svullnad i 1-2 dagar efter behandlingen. Även blåmärken, irritation och ömhet vid injektionsstället kan förekomma. Inga allvarliga biverkningar har rapporterats eftersom man i behandlingen använder kroppens egna celler.
PRP + Microneedling för ansikte

PRP-behandling är en mycket effektiv behandling för rynkor och ärr i ansikte och hals. PRP står för ”Platelet Rich Plasma”. En koncentrerad blodplasma som utvinns ur patientens egna blod injiceras på de områden som behöver stimulans. Plasman innehåller en högre koncentration av trombocyter och tillväxtfaktorer än vanligt blod. Tillväxtfaktorerna stimulerar kollagenproduktionen och cellförnyelsen. Plasman verkar jämnt i huden och ger inga klumpar. Oftast behövs en behandlingskur på 3-6 behandlingar med 6-8 veckors mellanrum.

Resultatet av denna behandling är individuellt. Livsstil, hälsotillstånd, allmänna förutsättningar och ålder är faktorer som spelar in på slutresultatet.

Hur går en PRP-behandling till?

Först appliceras en bedövningssalva på de hudområden som ska behandlas. Genom ett blodprov tas sedan ca 15 ml blod som centrifugeras så att de olika beståndsdelarna skiktar sig. Den delen av plasman som är rik på tillväxtfaktorer injiceras sedan ytligt i huden. Behandlingen avslutas med microneedling.

Finns det några biverkningar?

De flesta patienter upplever lätt rodnad och svullnad i 1-2 dagar efter behandlingen. Även blåmärken, irritation och ömhet vid injektionsstället kan förekomma. Inga allvarliga biverkningar har rapporterats eftersom man i behandlingen använder kroppens egna celler.

PRP

Mini ansiktslyft utan operation med PRP. Behandling med Platelet Rich Plasma

PRP (platelet rich plasma) är en injektionsbehandling med ditt eget blod. I blod finns trombocyter, i dessa trombocyter finns en mängd olika proteiner som fungerar som tillväxthormoner för kroppens celler och vävnader. När vi skär oss i huden så aktiveras blodplättar, så att immunsystemet börjar reparera skadan.
PRP HÅR
Bromsar håravfall och stimulerar tillväxt
PRP Vampyrbehandling för håravfall, ordinarie pris 6750 kr. Special pris 2950 kr med vitamin cockta

Mini ansiktslyft utan operation med PRP. Behandling med Platelet Rich Plasma

PRP (platelet rich plasma) är en injektionsbehandling med ditt eget blod. I blod finns trombocyter, i dessa trombocyter finns en mängd olika proteiner som fungerar som tillväxthormoner för kroppens celler och vävnader. När vi skär oss i huden så aktiveras blodplättar, så att immunsystemet börjar reparera skadan.

Hur Fungerar PRP/Vampyrbehandlingen?

Vi tar ett vanligt blodprov som placeras i en centrifug. Krafterna i centrifugen får blodet att separera och framhäver Plasman i blodet. Plättarna som finns i Plasman aktiveras för att släppa tillväxtfaktorer som sedan stimulerar dina egna Stamceller. De aktiverade plättarna injiceras sedan in i vävnaderna för att påbörja processen av Biostimulation.

Produkterna vi använder; PRP RegenLab.

Resultat beroende på område; starkare hår, fastare och jämnare hy, volym i ansiktet, förbättringar av ärr (acne och bristningar tex) etc. Produkten kommer från dig själv och är den naturligaste behandlingen du kan tänka dig.
PRP vitaminer, aminosyror och Hyaluronsyra för bättre resutat+ 450:-

Mini ansiktslyft utan operation med PRP. Behandling med Platelet Rich Plasma

PRP (platelet rich plasma) är en injektionsbehandling med ditt eget blod. I blod finns trombocyter, i dessa trombocyter finns en mängd olika proteiner som fungerar som tillväxthormoner för kroppens celler och vävnader. När vi skär oss i huden så aktiveras blodplättar, så att immunsystemet börjar reparera skadan.

Hur Fungerar PRP/Vampyrbehandlingen?

Vi tar ett vanligt blodprov som placeras i en centrifug. Krafterna i centrifugen får blodet att separera och framhäver Plasman i blodet. Plättarna som finns i Plasman aktiveras för att släppa tillväxtfaktorer som sedan stimulerar dina egna Stamceller. De aktiverade plättarna injiceras sedan in i vävnaderna för att påbörja processen av Biostimulation.

Produkterna vi använder; PRP RegenLab.

Resultat beroende på område; starkare hår, fastare och jämnare hy, volym i ansiktet, förbättringar av ärr (acne och bristningar tex) etc. Produkten kommer från dig själv och är den naturligaste behandlingen du kan tänka dig.
PRP vitaminer, aminosyror och Hyaluronsyra för bättre resutat+ 450:-

Mini ansiktslyft utan operation med PRP. Behandling med Platelet Rich Plasma

PRP (platelet rich plasma) är en injektionsbehandling med ditt eget blod. I blod finns trombocyter, i dessa trombocyter finns en mängd olika proteiner som fungerar som tillväxthormoner för kroppens celler och vävnader. När vi skär oss i huden så aktiveras blodplättar, så att immunsystemet börjar reparera skadan.

Hur Fungerar PRP/Vampyrbehandlingen?

Vi tar ett vanligt blodprov som placeras i en centrifug. Krafterna i centrifugen får blodet att separera och framhäver Plasman i blodet. Plättarna som finns i Plasman aktiveras för att släppa tillväxtfaktorer som sedan stimulerar dina egna Stamceller. De aktiverade plättarna injiceras sedan in i vävnaderna för att påbörja processen av Biostimulation.

Produkterna vi använder; PRP RegenLab.

Resultat beroende på område; starkare hår, fastare och jämnare hy, volym i ansiktet, förbättringar av ärr (acne och bristningar tex) etc. Produkten kommer från dig själv och är den naturligaste behandlingen du kan tänka dig.
PRP vitaminer, aminosyror och Hyaluronsyra för bättre resutat+ 450:-

Mini ansiktslyft utan operation med PRP. Behandling med Platelet Rich Plasma

PRP (platelet rich plasma) är en injektionsbehandling med ditt eget blod. I blod finns trombocyter, i dessa trombocyter finns en mängd olika proteiner som fungerar som tillväxthormoner för kroppens celler och vävnader. När vi skär oss i huden så aktiveras blodplättar, så att immunsystemet börjar reparera skadan.

Hur Fungerar PRP/Vampyrbehandlingen?

Vi tar ett vanligt blodprov som placeras i en centrifug. Krafterna i centrifugen får blodet att separera och framhäver Plasman i blodet. Plättarna som finns i Plasman aktiveras för att släppa tillväxtfaktorer som sedan stimulerar dina egna Stamceller. De aktiverade plättarna injiceras sedan in i vävnaderna för att påbörja processen av Biostimulation.

Produkterna vi använder; PRP RegenLab.

Resultat beroende på område; starkare hår, fastare och jämnare hy, volym i ansiktet, förbättringar av ärr (acne och bristningar tex) etc. Produkten kommer från dig själv och är den naturligaste behandlingen du kan tänka dig.

ACNE

Individuellt anpassad behandlingsplan för dig med acne. Microneedling och microdermabrasion ingår. 15 % rabatt vid köp av produkter

BB GLOW

BB Glow-behandlingen ger en gradvis effekt av strålande och jämnare hudton på ansiktet och kan även användas runt ögonen. BB Glow-behandling bygger på en koreansk metod för att jämna ut hudtonen. Detta är den senaste utvecklingen av koreanska kosmetologer för hälsosamt och strålande utseende. Lämplig för både kvinnor och män och har inga åldersbegränsningar och passar alla hud typer. BB Glow-behandlingen är en variant av Microneedling behandling (fraktionell mesoterapi) där BB-serum levereras med hjälp av en Microneedlingspenna och sterila NANO-nålar. Behandling är smärtfri. Effekten märks redan efter den första behandlingen och förstärks under de första två veckorna och håller i drygt 4 månader. Vill man få ett långvarigt resultat till 6–12 månader beror på hud typ rekommenderas upprepande procedurer. Beroende på önskat resultat och hudens acceptans rekommenderas en kur på 3–5 behandlingar men det går lika bra att bara göra en behandling för att få en synbar skillnad.

BB GLOW-Behandlingseffekt:
+Omedelbar eller gradvis blekning/hudtoning
+Kontroll av överdriven aktivitet av melanin (fläckar, färgdefekter, åldersfläckar).
+Stimulering av kollagenproduktion
+Ökar hudens elasticitet
+Ger näring och hydratisering
+Föryngring, återfuktning och lyftning
+Minskar antalet fina rynkor
+Minskar porer
+Förbättrar hudens naturliga skydd
+Ökar jämn hudfärg
+Berikar huden med antioxidanter
+Neutraliserar fria radikaler

BB Glow-behandling passar:
+För alla åldrar
+För alla hudtyper
+Minskar porer och tar bort fett/olja för fet hud.
+Reducerar pigmentering och fräknar
+Reducerar acne/acne ärr
+Reducerar bristningar/OP ärr
+För grå och livlös hud
+Reducerar åldersfläckar
+För ojämn hudton
+Reducerar missfärgning (hypopigmentering)
+Reducerar rynkor/fina linjer
BB Glow-behandlingen ger en gradvis effekt av strålande och jämnare hudton på ansiktet och kan även användas runt ögonen. BB Glow-behandling bygger på en koreansk metod för att jämna ut hudtonen. Detta är den senaste utvecklingen av koreanska kosmetologer för hälsosamt och strålande utseende. Lämplig för både kvinnor och män och har inga åldersbegränsningar och passar alla hud typer. BB Glow-behandlingen är en variant av Microneedling behandling (fraktionell mesoterapi) där BB-serum levereras med hjälp av en Microneedlingspenna och sterila NANO-nålar. Behandling är smärtfri. Effekten märks redan efter den första behandlingen och förstärks under de första två veckorna och håller i drygt 4 månader. Vill man få ett långvarigt resultat till 6–12 månader beror på hud typ rekommenderas upprepande procedurer. Beroende på önskat resultat och hudens acceptans rekommenderas en kur på 3–5 behandlingar men det går lika bra att bara göra en behandling för att få en synbar skillnad.

BB GLOW-Behandlingseffekt:
+Omedelbar eller gradvis blekning/hudtoning
+Kontroll av överdriven aktivitet av melanin (fläckar, färgdefekter, åldersfläckar).
+Stimulering av kollagenproduktion
+Ökar hudens elasticitet
+Ger näring och hydratisering
+Föryngring, återfuktning och lyftning
+Minskar antalet fina rynkor
+Minskar porer
+Förbättrar hudens naturliga skydd
+Ökar jämn hudfärg
+Berikar huden med antioxidanter
+Neutraliserar fria radikaler

BB Glow-behandling passar:
+För alla åldrar
+För alla hudtyper
+Minskar porer och tar bort fett/olja för fet hud.
+Reducerar pigmentering och fräknar
+Reducerar acne/acne ärr
+Reducerar bristningar/OP ärr
+För grå och livlös hud
+Reducerar åldersfläckar
+För ojämn hudton
+Reducerar missfärgning (hypopigmentering)
+Reducerar rynkor/fina linjer

Tandblekning

Vi erbjuder en skonsam kosmetisk tandblekning, som är helt ofarlig. Våra produkter är PH-neutrala och skonsamma mot emaljen samt följer läkemedelsverkets rekommendationer och frisätter under 0,1% väteperoxid. En blekning kan ge dig mellan 3-8 nyanser ljusare tänder, ibland mer. En behandling tar upp till en timme, vi applicerar blekning 2-3 gånger på dina framtänder. Vid varje appliceringstillfälle får du sitta stilla vid en LED-lampa som aktiverar blekningen 15 minuter (Ta gärna med hörlurar och något att lyssna på). Framtänder med synliga lagningar kan bara blekas till lagningens ursprungsfärg. Oftast räcker det med ett behandlingstillfälle för ett bra resultat, ibland krävs det upprepade behandlingar för att uppnå den effekt du önskar. Vi tillämpar en försiktighetsprincip och bleker inte tänderna på någon under 18 år utan målsmans medföljande.

DERMAPLANING - SUPERPEEL ⭐

3 behandlingar
Det här är en galet bra behandling som är oerhört populär sedan länge utomlands och börjar så smått komma till Sverige. Hela ansiktet exfolieras med en tunn skalpell vilket tar effektivt bort alla döda hudceller, stimulerar cellförnyelsen, syresätter huden, ökar cirkulationen, fina linjer och porer minskas och allt vellus hår avlägsnas ( persikofjun )
Vi avslutar behandlingen med en lättare peeling från Filorga/ Fillmed .
Behandlingen resulterar direkt i en djupt återfuktad, ultralen hud med en magiskt ny lyster och Glow. Behandlingen kan göras året om och med ca 2-3 veckors intervall .

Använd alltid Spf solskydd . Vid köp av produkter i samband med din behandling så får du alltid 15 % rabatt.

Önskar du lägga till behandlingen i annan bokad behandling så kostar den 595 kr som tillägg . Vid bokning på söndagar tillkommer en kostnad på 250 kr utöver ordinarie pris.

Obs! Behandlingen gör inte så att mer, mörkare eller grövre hår växer ut! i ansiktet har vi sk. vellus hår inte terminal hår som på tex benen därav tar det flera veckor innan det växer ut och då lika fjuniga som innan.

Mälarhöjdens lilla Spa

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Mån-Ons 10.00-18.00
Tors 10.00-20.00
Fre 9.00-18.00
Lör 10.00-16.00
Adress
Slättgårdsvägen 7
129 41 Hägersten
Hägersten-Liljeholmen
Öppna i Google Maps 🗗