Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Tjänster

Helkroppsmassage med healingeffekt.
Med varma ekologiska oljor. Energibalanserande. Djupavslappnande och frigörande för kropp och sinne.
45 min Klangskålsmassage och 45 min Tarot-konsultation.

De tibetanska klangskålarna placeras på din kropp. När jag "spelar" på dem uppstår vibrationer i din kropp. Förlösande, balanserande och avslappnande.

Under tarotkonsultationen har du möjlighet att ställa frågor om allt som rör ditt liv. Om din egen livsprocess, dina relationer, kärlek, arbete, ekonomi m.m

Välkommen till Din stund!

Livsbejakande, speglande coachingsamtal med medial intoning för att föra dig framåt i din personliga utvecklingsprocess. Ett starkt dynamiskt komplement till traditionell samtalsterapi. Jag använder min medialitet samt tarotkort och runor. Vägledningen Kan under denna session med fördel kombineras med chakrabalansering och energirensning.
Personlig, terapeutisk medial vägledning och coaching med hjälp av min medialitet och psycic reading. Jag använder tarotkort och ibland runor och händer som redskap men mest litar jag till min mediala intoning och intuition när jag läser in det som pågår runt och i dig som person. Du kan komma med alla slags frågor och funderingar kring din livssituation, dig själv, jobbval, ekonomiska funderingar,relationer, kärlek mm. Syftet med vägledningen är att du ska känna dig jagstärkt, sedd och bekräftad som den du är. Du är inte ensam. Och få en puff framåt i positiv riktning till att våga positiva förändringar och nödvändiga val i ditt liv. Du har många andliga hjälpare runt omkring dig som är på din sida.
Relationscouching.
Har du och din partner fastnat på något område och behöver hjälp med kommunikation och spegling? I dessa sessioner hjälper jag er vidare till djupare förståelse och respekt för varandras behov olikheter och problematik gm speglande coachingsamtal.
Samtal är basen vid denna session sedan låter vi ditt behov i samklang med min intuition/inkännande forma denna terapeutiska session.
Det kan vara så att du efter samtal behöver en stunds mjuk, hållande massage. Eller en ledd meditation eller gråta medans jag håller dig. Ditt behov i stunden är det som formar denna session. Varmt välkommen önskar jag dig och ditt inre barn. 💚💜 /Lena
Djupgående, traumauppplösande shamansk healing med djupavslappnande, helande massage. Samt uppföljande medialt coachande samtal kring det som kommit upp under behandlingen.
Denna session går att utforma olika, utefter behov.
Välkommen till din egen dynamiskt förlösande stund. En stund som kan bli din "bladvändare" i livets bok eller Ditt stora Wake Up call!
(Obs! Denna session innehåller ingen tid för samtal. Önskar du även en stunds vägledande/coachande samtal då är det kombisessionen på två timmar du ska boka.)
Healing på shamansk bas. Under denna behandling utgår jag från dina chakran. Läser av deras status, renar och tömmer dem på blockerande, stagnerad energi. . . Jag får upp bilder och symboler som berättar om hur du mår och var du befinner dig i din personliga utvecklingsfas just nu. Både kropp och själs tas om hand. Denna behandling har starkt läkande effekt Energi balanseras, sjuk, stagnerad energi avlägsnas och helande ljusenergi tillföres. Jag arbetar här med Naturkrafterna, de fyra elementen för att få igång ditt friska, självläkande energiflöde. Har fantastiska medhjälpare från andevärlden. Magiska ting sker under dessa healingsessioner. Många beskriver behandlingen som en "bladvändare". I Livets bok. Avslut och ny början. Varmt välkommen!
Regressionsresa till Underjorden. Ledd Meditation som tar din energikropp ner till underjorden, först, där du möter dig själv i Sårens kammare som första anhalt. Där ser eller upplever du ditt Ursprungstrauma, kommer i kontakt med ditt ursprungssår. Vilket leder till en oerhört stark insikt och förståelse när det gäller dina sår och negativa mönster i detta liv, inte minst när det gäller relationer.
Resa 2 går till Kontraktskammaren. Där får du insikt om det kontrakt som du gått med på och "skrivit under" som en följd av ditt ursprungstrauma.
Resa 3 går till Nådens Kammare där du möter ditt HELA jag. Fantastiskt stort!!!
Resa 4 går till Din Skattkammare där du hittar dina verktyg för att förverkliga ditt högre syfte.
Resa 5 är en kraftdjursresa där du möter dina kraftdjur.

OBS! 2 resor per meditationsresa/session! Hela soul retrivial med alla 5 resorna till underjorden brukar ta två sessioner.
Under dessa sessioner jobbar jag med terapeutiskt tantrisk coachning, energiövningar och massage enligt "The wheel of consent". (Betty Martin ). Djupt terapeutisk. Vi jobbar med anknytning, helhet och integration. Självkänsla, frigörelse och befriat flöde.

Månstråles Schamanpraktik

OBS! Endast kontant betalning eller Swish till 0737327741

Specialitet: Djupverkande healingmassage på shamansk grund (schamansk healing) med genomgripande chakrabalansering, energirensning och energipåfyllnad. Djupavslappnande massage och starkt eneegitransformerande behabdling behandling!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Lena Lindqvist
Hallandsgatan 26
Stockholm
Södermalm
Öppna i Google Maps 🗗