Vad vill du boka?

Välkommen till Elme Energi och Hälsa, ett stenkast från Mölndals Sjukhus. Elme Energi och Hälsa har mottagning fredagar från kl. 15:00 hos Mölndals Hälsocenter.

Betalningsalternativ: Mot faktura med betalningsvillkor 10 dagar eller via Swish. Jag tar ej kontanter eller kort.


Elme Energi och Hälsa kommer att upphöra 1 april 2018.


Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Hårmineralanalys på distans

Det går utmärkt att göra en hårmineralanalys även om du inte har möjlighet att besöka mig på mottagningen i Mölndal, du tar enkelt provet hemma. Jag skickar dig per post allt du behöver för att ta ett hårprov i ett provtagningskit. Med i provtagningskitet finns en faktura på 1500 SEK. Konsultation vid analyssvar ingår i priset.

Beställningen av hårmineralanalys på distans är bindande. Har du gjort beställningen av misstag eller ångrar dig måste du kontakta mig omedelbart per mail (info@eehem.se) och skicka tillbaka provtagningskitet per post till mig. Du som beställare står då för fraktkostnaden.

Dagen du väljer att boka din beställning samma dag skickar jag dig provtagningskitet, du bör ha ditt provtagningskit hos dig inom 2-3 dagar. Tiden du väljer vid beställningen är av underordnad betydelse.

OBS: Glöm inte att skriva i ditt namn och din adress i bokningsrutan då du valt en tid och slutför bokningen. Jag behöver din adress för att kunna skicka dig ett provtagningskit.
För att se om balanseringen gett resultat rekommenderas du att göra ytterligare en hårmineralanalys - en omanalys/omtestning efter ca 6-9 månader. Priset för omtestningen är för närvarande 1 300 SEK.
I priset ingår provtagning (som du utför själv), inget analysformulär behövs fyllas i. Analyssvaret kommer då att visa på eventuella framsteg eller förändringar och hur du behöver gå vidare.

Mölndals Hälsocenter

Elme Energi och Hälsa med mottagning på Mölndals Hälsocenter i Mölndal-Göteborg erbjuder tjänster inom näringsterapi och näringsbalansering genom analyser som hårmineralanalys (finns även att tillgå på distans om du inte har möjlighet att träffa mig på mottagningen). Elme Energi och Hälsa erbjuder dig en professionell väg till ökad hälsa och välbefinnande.

Telefon 0705 - 35 30 70
Webbsida
E-post
Öppettider Mottagningen är öppen efter de bokningar jag har och tider finns att boka fredagar från kl. 15:00 övriga bokningar och beställningar se lediga tider i Bokadirekt.
Adress
Hagåkersgatan 6A
43141 Mölndal
Göteborg - Mölndal