Maclinique

betyg4.9 Fantastiskt bra(9 betyg)
Karl Johansgatan 9, 414 59, Göteborg

Boka tjänst

Fillers

  • 1 ML LÄPPAR30 minuter, 2 499 kr · Mer info
    Boka

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
9 betyg
Riktigt bra kundbemötande av båda två! Har gjort lashlift och browlift och är super nöjd, har även fixat mina läppar och han gjorde precis efter mina önskemål kunde inte bli bättre. Rekommenderar er verkligen att boka tid hos dem!
Supertrevliga! Inga konstigheter, allt gick smidigt.
Supernöjd med resultatet, verkligen en naturlig look! Jätte bra kundbemötande och kommer absolut att rekommendera mina nära och kära om maclinique! Kunde inte ha varit nöjdare.
Väldigt trevlig, gjorde ett jätte bra jobb🤩

Om företaget

Välkomna till Maclinique! Vi vill genom vår erfarenhet och expertis hjälpa dig att bli den bästa versionen av dig själv. Kvalitet är A och O för oss.Att sätta patienten i fokus är en självklarhet för oss, och vi ser fram emot att på bästa sätt få hjälpa dig under hela processen. På Maclinique erbjuder vi Avancerade Fillers och Botox behandlingar som utförs av vår erfarna ST- Läkare/Certifierad injektionsspecialist som ser till att uppnå kundens önskemål. Vi har även andra behandlingar som Microneedling/BB-glow. Microblading/ Tatueringar. Lashlift och browlift som utförs av vår erfarna certifierade specialistbehandlare. Vi befinner oss i clinic4life lokal Ni hittar oss även på instagram https://www.instagram.com/macliniquee/ Avbokning / ombokning ska ske senast 24 h innan bokad tid. Vid sen avbokning/ om bokning eller uteblivet besök debiteras 100% av behandlingsbeloppet. Detta gäller även om du är försenad till din tid så att jag inte hinner utföra den bokade behandlingen. Att tänka på innan behandling: -Du får inte vara gravid eller amma -Du får inte ha en infektion, feber eller sjukdomskänsla i kroppen -Du får inte ha blodsjukdomar -Inga finnar eller munsår på injektionsområdet -Undvik alkohol, Ipren och blodförtunnande läkemedel som tex Waran, salicylsyra och omega3 ca en vecka innan behandling -Kom gärna osminkad -Rådfråga din läkare innan behandling om du har någon sjukdom Att tänka på efter behandling: -Undvik hård träning, bastubad och solarium de första dygnen -Undvik rökning de första timmarna -Svullnad kan vara från några timmar till ca två dagar -Blåmärken kan vara kvar upp till en vecka -Slutresultat ser man efter ca 1-2 veckor efter behandling (läppar). -Undvika att massera området där du fått botox de första två veckorna. Vid frågor nås vi antingen via sms på: 076-2465452, Instagram eller mail: MacliniqueAB@hotmail.com .

Bilder