Vad vill du boka?

Prova på en skön regndroppsmassage med rena eteriska oljor från young living! 650:- ordinarie pris 850:-

Du kan också boka en Ayurveda konsultation eller en reikibehandling.

Eller så kan du kombinera Ayurvedakonsultationen med en reikibehandling.


Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Ayurvedakonsultation

Ayurveda är en mångtusenårig gammal hälsokunskap som innefattar helheten av människan (kropp och själ) Enligt ayurvedan så består människan av olika doshor (energitillstånd). Vanligtvis präglas vi av någon av doshorna Vata, Pitta och Kapha. De kan komma i obalans och då kan vi bli sjuka både i kropp och själ. Genom att känna på pulsen och göra en hälsodeklaration så kan jag ge råd i både kost, motion, sömn m.m. för att balansera doshorna! Viktigt att veta är att ayurveda inte botar utan man hjälper kroppen att bli mer balanserad.

Ayurvedakonsultation+Reiki

Kombinera en ayurvedisk hälsokonsulation med reiki.
Vi börjar med ayurveda, sen får du lägga dig och få en skön reiki!

Massage

Regndroppstekniken är en unik avslappningsteknik som kombinerar eteriska oljor med massage för att skapa en minnesvärd upplevelse som dessutom främjar ryggen. Behandlingen börjar med att oljor masseras in på fötternaI Sedan droppas eteriska oljor på ryggen som med fjäderlätta massagetag stryks ut över ryggen. Regndroppstekninken kan vara avslappnande och dessutom stötta immunförsvaret. Alla som upplevt regndroppstekniken kommer gärna tillbaka till massagebordet för att njuta och uppleva nya fördelar med detta underbara sätt att använda eteriska oljor.

Reiki

Reki
60 min 500,00 kr Mer info
Reiki är ett helande system byggt på en uråldrig japansk tradition. Många beskriver en Reikibehandling som en varm och pirrande känsla, samtidigt som du blir avslappnad och lugn.
Reiki kan hjälpa vid stress, oro, nedstämdhet, sömnproblem och värk.
Reiki kan beskrivas som den livsenergi, eller livskraft, som finns inom allt som lever; människor, träd, växter och djur. Ordet Reiki är japanska och betyder Universell livskraft.

Magithes Treklöver

Jag erbjuder:

- Regndroppsmassage med rena eteriska oljor.

- Ayrvedisk hälsorådgivning.

- Reiki - djupavslappning

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Tisdagar 9.30-19.00
Adress
Österängsgatan 12A
753 28 Uppsala
Fålhagen
Öppna i Google Maps 🗗