Vad vill du boka?

Välkommen!
Jag utför massage i två utförande, den ena metoden är en djupgående massage som avslutas med 20 minuters healing och den andra är en ren 60/80 minuters djupgående massage. Nedan kan du läsa vad som skiljer de båda åt. 

Betalsätt!
Swish eller Kontant

60 minuters behandling
En djupgående massage med triggerpunkts behandling där vi extra noggrant går igenom de kroppsdelar som du har ont i. Avslutas sittandes eller ståendes där vi försöker se till så att all smärta släppt eller lindrats.

Massage/Healing  ca 20/40
En djupgående rygg & nack massage med triggerpunkts behandling som avslutas med "hjälp från ovan" där jag blir en kanal för den kosmiska energin.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

A. Massagebehandlingar

En djupgående massage med triggerpunktsbehandling.
En djupgående massage med triggerpunktsbehandling.

B. Healing

Massage för att släppa spänningar i nacke och rygg i ca 40 minuter som avslutas med 20 minuter healing. Det bästa av två världar.
Jag använder Transhealing som healingmetod, den går ut på att jag fokuserar på nuet och blir en kanal för kosmos positiva energier och dess hjälpare. Din kropp kommer tillsammans med kosmos bestämma vad som händer, resultatet blir alltid positivt men kanske inte alltid det vi väntat oss.

Halva priset resten av 2017.

Magnus Genuina Massage

Välkommen till massage kliniken i Borås som utför djupgående, behandlande och individuellt anpassad massage.

Jag följer din kropps energibanor under arbetet och behandlar de områden som stagnerat så att energin åter kan flöda fritt.

Telefon 0706-167292
Webbsida
E-post
Öppettider Öppet efter bokningar.
Adress
Kungsgatan 32
50333 Borås
Centrum