Vad vill du boka?

Välkommen till Magplasket Majorna

MAGPLASKET Majorna- din gravidkurs som har allt!

Varje pass startar med vattenträning och efter det lägger sig lugnet över poolen och vi samtalar om olika förlossningsteman, övar på andning och avslutar med en skön avslappning tillsammans med andra gravida och en barnmorska.

 Vi håller till i den härliga varmvattenspoolen på Dalheimers hus i Majorna.  

Starter; 14/8 + 25/9 + 13/11 + 11/12 onsdagar kl.18-19
Starter; 11/9 + 23/10 + 11/12 Onsdagar kl.19-20

1gång/vecka, 6 pass 2090kr

Du får en bra förberedelse inför din förlossning.

Den 14/8 kl.19-20 startar en 4 veckors kurs för er som ska
föda redan i september och kanske inte hinner gå en 6 veckors kurs.
1g/vecka 4 pass 1590kr.

  Profylaxkurs för par
Vi erbjuder även förlossningsförberedande kurser för dig som gravid tillsammans med din partner/stödperson, enskilt eller i grupp.

Då håller vi till i mysiga lokaler i
Vasastan mitt i centrala Göteborg. Passar både dig
som förstföderska som omföderska.

Klicka på profylaxkursen här under så kan du läsa mer!

Den 29 juni erbjuder vi en heldagskurs kl: 9-16
NU SISTA MINUTEN PRIS 1990kr/par

Kvällskurs fördelad på två tisdagskvällar 20+27 augusti 

Pris per par 2390kr 
 
Vill ni ha en privat förlossningsförberedande kurs så hör av er till oss så planerar vi det tillsammans. 

Friskvårdsbidraget gäller för alla våra kurser!

Maila oss gärna om det är något du undrar.

Tveka inte att höra av dig. Vi Barnmorskor finns här för dig.

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Gravidträning Startar: 14/8 + 11/9 + 25/9 + 23/10 + 13/11 + 11/12

Vattenträning för gravida tillsammans med en barnmorska och andra gravida i varmvattenspoolen (34 grader) på Dalheimers hus i Majorna.

Varje pass börjar med ca 30 min vattenträning, efter det samtalar vi om olika förlossningsteman och avslutar sedan med en skön avslappning i det varma vattnet. Vi övar också på andning och har babymeditation.

Kom du också och känn dig tyngdlös ihop med oss en gång i veckan. Denna kurs är på 4 veckor. Du kan starta när du vill men det brukar vara bra att börja när man är runt vecka 28-33

Varmt välkommen till oss
Vattenträning tillsammans med en barnmorska och andra gravida i varmvattenspoolen (34 grader) på Dalheimers hus i majorna.

Varje pass börjar med ca 30 min vattenträning, efter det samtalar vi om olika förlossningsteman och avslutar sedan med en skön avslappning i det varma vattnet. Vi övar också på andning och har babymeditation.

Kom du också och känn dig tyngdlös ihop med oss en gång i veckan. Denna kurs är på 6 veckor. Du kan starta när du vill men det brukar vara bra att börja när man är runt vecka 28-33.

Varmt välkommen till oss

Profylaxkurs för gravid och partner/stödperson

Vill ni bli det ultimata teamet inför ert barns födelse? Då är ni varmt välkomna till denna kurs i förlossningsförberedelse för dig och din partner/stödperson.

Tillsammans med en barnmorska och andra föräldrapar går vi igenom vad som händer i kroppen under förlossningen, vad du som födande samt du som partner/stödperson kan göra för att underlätta födandet. Vi övar/samtalar om andning, avslappning, massage, förlossningsställningar, mental förberedelse mm. Det finns under hela kursen tid för frågor och diskussioner.

Efter genomgången kurs kommer ni ha fått med er både praktiska och mentala redskap som ni kommer ha användning av både innan under och efter ert barns födelse.

En bokad plats per par. Vi bjuder på lättare fika

Varmt välkomna önskar Barnmorskorna på Magplasket Majorna
Vill ni bli det ultimata teamet inför ert barns födelse? Då är ni varmt välkomna till denna kurs i förlossningsförberedelse för dig och din partner/stödperson.

Tillsammans med en barnmorska och andra föräldrapar går vi igenom vad som händer i kroppen under förlossningen, vad du som födande samt du som partner/stödperson kan göra för att underlätta födandet. Vi övar/samtalar om andning, avslappning, massage, förlossningsställningar, mental förberedelse mm. Det finns under hela dagen tid för frågor och diskussioner.

Efter genomgången kurs kommer ni ha fått med er både praktisk och mentala redskap som ni kommer ha användning av både innan, under och efter ert barns födelse.

En bokad plats per par. Vi bjuder på lättare fika. Mitt på dagen har vi en timmes lunchpaus, finns gott om mysiga lunchställen nära.

OBS! Denna kurs är på Viktoriagatan 2B

Varmt välkomna önskar barnmorskorna på Magplasket Majorna

Magplasket Majorna

Vi som jobbar här är barnmorskor med lång erfarenhet från både förlossning och barnmorskemottagning.

Vi erbjuder förlossningsförberedande kurser, både profylaxkurser för gravida och deras partner/stödperson, enskilt eller i grupp, samt vattenträning för gravida. Tveka inte att höra av dig, vi finns här för dig.

Vattenträningen hålls på Dalheimers hus i Majorna, Slottsskogsgatan 12.

Profylaxkurser hålls på Viktoriagatan 2B i Vasastan

Varma hälsningar Angelica och Anna-Maria

Visa kontaktinformation
Webbsida +46705739796
Adress