Vad vill du boka?

Boka en plats per par. 
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Profylaxkurs för gravid och partner/stödperson

Vill ni bli det ultimata teamet inför ert barns födelse? Då är ni varmt välkomna till denna kurs i förlossningsförberedelse för dig och din partner/stödperson.

Tillsammans med en barnmorska och andra föräldrapar går vi igenom vad som händer i kroppen under förlossningen, vad du som födande samt du som partner/stödperson kan göra för att underlätta födandet. Vi övar/samtalar om andning, avslappning, massage, förlossningsställningar, mental förberedelse mm. Det finns under hela kursen tid för frågor och diskussioner.

Efter genomgången kurs kommer ni ha fått med er både praktiska och mentala redskap som ni kommer ha användning av både innan under och efter ert barns födelse.

En bokad plats per par. Vi bjuder på lättare fika

Varmt välkomna önskar Barnmorskorna på Magplasket Majorna
Vill ni bli det ultimata teamet inför ert barns födelse? Då är ni varmt välkomna till denna kurs i förlossningsförberedelse för dig och din partner/stödperson.

Tillsammans med en barnmorska och andra föräldrapar går vi igenom vad som händer i kroppen under förlossningen, vad du som födande samt du som partner/stödperson kan göra för att underlätta födandet. Vi övar/samtalar om andning, avslappning, massage, förlossningsställningar, mental förberedelse mm. Det finns under hela dagen tid för frågor och diskussioner.

Efter genomgången kurs kommer ni ha fått med er både praktisk och mentala redskap som ni kommer ha användning av både innan, under och efter ert barns födelse.

En bokad plats per par. Vi bjuder på lättare fika. Mitt på dagen har vi en timmes lunchpaus, finns gott om mysiga lunchställen nära.

OBS! Denna kurs är på Viktoriagatan 2B

Varmt välkomna önskar barnmorskorna på Magplasket Majorna

Magplasket Majorna profylax

Vi som jobbar här är barnmorskor med erfarenhet från både förlossning och barnmorskemottagning. Vi erbjuder förlossningsförberedande kurser (profylaxkurs) för gravida och partnern/stödpersonen. Både enskilt och i små grupper. Vi erbjuder också vattenträning för gravida i varmvattenbassängen i Majorna. Se Magplasket Majorna

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Viktoriagatan 2B
411 25 Göteborg
Landala
Öppna i Google Maps 🗗