Vad vill du boka?

Hej och Hjärtligt välkommen till min bokningssida.

Här kan ni boka tid på Aspö Karlskrona skärgård. Där jobbar jag som cert medicinsk massage terapeut och ekologisk hudvårdsterapeut.

December månads erbjudande 20% på valfri Ansiktsbehandling utför i December. Har även 20% på alla produkter som tex Rosenserien , C/O Mineralsmink , Holistic mm(Obs ord pris i prislistan)

Leverantör för ePassi och actiway.

Jag säljer Rosenserien en svensk ekologisk hudvårdserie som jag även använder i behandlingarna.

Hit kan ni komma och njuta av lugnet. Jag ska göra mitt bästa för att ni ska få en lugn, skön och behandlande stund. From 17/8 jobbar jag i poolhuset igen. Andra grinden från vägen och sen ner till poolhuset . Även där skylt utan för dörren.

Ni kan betala med swish, kort eller kontant. Vill du bli faktura kund vill jag ha uppgifter i god tid innan mailade till mej maines@telia.com

Du kan även följa mej på instagram och Facebook mainesecobodyhealth och min hemsida www.maines.se


Varmt Välkomnen Ser fram emot att träffa dej
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Tjänster

Här kan du boka 15 minuter för shopping
Välkommen

EKOLOGISK ANSIKTSBEHANDLING

Bra för dej som vill prova på ekologisk Ansiktsbehandling.
Rengöring, peeling, Avslappnande massage , ansiktsmask och sen hud produkter efter dina behov.
Rengöring, peeling, ansning av ögonbryn.
Massage av ansikte, hals och dekolletage. 
Lermask med parakasse och varmkompress för extra effekt mot ålderstecken
Avslutas med produkter, allt efter din huds behov.
Rengöring, peeling, ånga, djuprengöring av porer , ansning av bryn.
Där efter följer massage, lymfmassage och energitryck i ansikte hals och dekoltage.
Lermask med parakrasse för extra effekt mot ålderstecken och snabbare verkan. Undertiden du ligger med masken får du hand och armmassage
Sedan får du hudprodukter passande din hudtyp.
En exklusivt djuprengörande behandling som innehåller rengöring, peeling, ansning av ögon bryn.
Massage med lymf och energitryck på ansikte, hals och dekolletage.
Därefter ansiktsmask med varmkompress , undertiden du ligger med ansiktsmasken får du hand och arm massage.

Avslutas med vitamin c serum som stärker huden och skyddar mot fria radikaler och då motverkar åldersproseccen. Rosenroten har en uppiggande och vitaliserande effekt på huden. Kan även bleka pigmentfläckar.

Plus hudprodukter för din hudtyp.

EKOLOGISK HUDVÅRD

Detta är en kombinerad hud och massage behandling.
Vi börjar med torrborstning, Rengöring , peeling, ryggmask.
Därefter följer en djupgående massage av rygg nacke och axlar.

Med detta förbättras blodcirkulationen, vätskeansamlingar minskar och slaggprodukter rensas ut. Musklerna blir avslappnade och kroppen känns lättare.
En kraftfull massage som ökar cirkulationen i fett och bindväv.
Behandlingen börjar med torrborstning av underben, lår, stuss och fötter. Vegetabiliska och eteriska oljor förstärker effekten av behandlingen samt hjälper till att släppa på spänningar och lättar på bindväven. Behandlingen reducerar celluliter, ytliga blodkärl, och tyngdkänslan i benen.

Behandlingen är bra för stumma ben, vätskebindning, kalla fötter spänningar i rygg och stuss. Även väldigt bra mot träningsvärk, stelhet och kramper.

SPA

Detta gäller på Aspö I Karlskrona skärgård.
Här kan jag ta emot grupper på mitt lilla mini SPA kanske vill ni fira någon eller något.
Då erbjuder jag ,behandlingar, basta, prova på
maskinell fotmassage, testa produkter från Rosenserien, ISO rocker . Kanske något att äta eller bara te kaffe med lite tilltugg.
Bara sitta och läsa och njuta av tystnaden

Ja bara ring så diskuterar vi fram vad ni önskar med er tid

För att boka detta ring 070-2809499. Om jag inte svarar lämna ett meddelande så ringer jag upp när jag blir ledig.

Välkommen

MASSAGE

En kraftfull massage som ökar cirkulationen i fett och bindväv. Behandlingen börjar med torrborstning av underben, lår, stuss och fötter. Vegetabiliska och eteriska oljor förstärker effekten av behandlingen samt hjälper till att släppa spänningar och lättar upp bindväven. Behandlingen reducerar celluliter, ytliga blodkärl och tyngdkänsla i benen. Behandlingen är bra mot stumma ben, vätskebindning, kalla fötter, spänningar i rygg och stuss. Även mycket effektiv för att minska stelhet, kramper och träningsvärk.
40 minuters svensk klassisk massage som ökar blodcirkulationen samt utsöndrar slaggprodukter. Den stärker immunförsvaret och sänker blodtrycket. Motverkar stress och spänningar.
20 minuters ansiktsmassage som stärker ansiktsmuskelaturen och bidrar till att förbättra slapp hud och fina linjer.
En avslappnande behandling som lugnar samtidigt som lavastenarna har en värmande och dränerande effekt. Behandlingen börjar med att värma upp kroppen med hjälpa av heta stenar.
Därefter utförs en Svensk Klassisk Massage. En djupgående och handfast massage som ökar blodcirkulationen samt utsöndringen av slaggprodukter. Den stärker immunförsvaret och sänker blodtrycket. Motverkar stress och spänningar. Triggerpunktsbehandling ingår vid behov.
Handfast och djupgående massage som ökar blodcirkulationen och förbättrar syresättningen i muskulaturen. Detta förbättrar i sin tur ämnesomsättningen i musklerna.
Varm lugn och skön helkroppsmassage
Vi börjar med baksida rygg nacke o axlar baksida ben
Fortsätter med ansiktsmassage som sen följs upp med en intensiv ansiktsmask som sitter på undertidenjag försätter massera armar händer och framsida ben.
Därefter tvättar vi bort masken och avslutar med fantastika hudprodukter från Rosenserien som passar just din hudtyp.
En avstressande, mjuk och lugn behandling med varma, vegetabiliska och eteriska oljor som får din kropp och dina muskler att slappna av. Hela kroppen inklusive ansikte och fötter behandlas.
En avstressande, mjuk och lugnbehandling med mycket värme. Jag använder Vegetabiliska och eteriska oljor som får din kropp och dina muskler att slappna av.

Baksida rygg nacke axlar, baksida ben och avslutar med ansiktet, ingår i denna behandling.

En skön avkopplande massage för kropp och själ.

En avstressande mjuk och lugn behandling med mycket värme.
Jag använder vegetabiliska oljor som får dina muskler att slappna av.
Baksida rygg nacke axlar och baksida ben ingår i denna behandling.

En skön och avkopplande massage för kropp och själ.

SVENSK KLASSISK MASSAGE

Rygg, nacke, axlar, baksida ben sen vänder vi och tar framsida
En djupgående och handfast massage. I denna behandlingen går jag in för att lösa ett muskelproblem som du har. Massagen ökar blodcirkulationen och förbättrar syresättningen i muskulaturen samt utsöndringen av slaggprodukter. Den stärker immunförsvaret och sänker blodtrycket. Motverkar stress och spänningar. Behandlingen förbättrar i sin tur ämnesomsättningen i musklerna. Triggerpunktsbehandling ingår vid behov och stretchövningar.
Rygg, nacke, axlar och baksida ben.
En djupgående och handfast massage. Här går jag inför att lösa ett muskelproblem som du har. Massagen ökar blodcirkulationen och förbättrar syresättningen i muskulaturen samt utsöndrar slaggprodukter. Den stärker immunförsvaret och sänker blodtrycket. Motverkar stress och spänningar. Behandlingen förbättrar i sin tur ämnesomsättningen i musklerna.
Triggerpunkts behandling ingår och stretchövningar .
Rygg nacke och axlar
En djupgående och handfast massage. Här jobbar jag med ett muskelproblem som du har. Massagen ökar blodcirkulationen och förbättrar syresättningen i muskulaturen samt utsöndringen av slaggprodukter. Den stärker immunförsvaret och sänker blodtrycket. Motverkar stress och spänningar. Behandlingen förbättrar i sin tur ämnesomsättningen i musklerna. Triggerpunktsbehandling ingår vid behov.
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Maines Eco Body Health

Vårt mål på Maines är att erbjuda professionell hud och kroppsvård i lugn och skön miljö där vi hjälper din kropp att hjälpa sig själv.

Maines vill ge dej en härlig upplevelse där bara du står fokus. Vi hoppas att du lämnar Maines med ny energi och styrka.

Visa kontaktinformation
Öppettider Torsdag fredag lördag och söndag
Vi öppnar dörren ca 15 minuter innan din inbokade tid.
Adress
Hyttevägen 11 Aspö
37022 Drottningskär Karlskrona
Aspö
Öppna i Google Maps 🗗