Vad vill du boka?

Hej och Hjärtligt välkommen till min Bokningssida Maines Eco Body Health
Här kan du  boka tid på Aspö Karlskrona skärgård. Där jobbar jag Maine Strande’n msom cert medicinsk massage terapeut och hudvårdsterapeut.

Här kan du boka svensk klassisk massage  som är djupgående och behandlande som passar dej som har ont i nacke axlar, spänningshuvudvärk, ryggproblem mm eller kanske har du mer behov av en varm lugn massage. 
Har även Ansikts och hudbehandlingar där jag hjälper dej med diverse hudproblem eller bara en ansiktsbehandling för avkoppling.

Leverantör för ePassi och actiway

Erbjudande i april cellulit och cirkulationsbehandling, efter utförd behandling så får du med dej en skrubbvante och saltskrubb värde 150:- för att fortsätta ta hand om benen hemma.


Jag säljer Rosenserien en svensk ekologisk hudvårdserie som jag även använder i behandlingarna.

Hit kan ni komma och njuta av lugnet. Jag ska göra mitt bästa för att ni ska få en lugn, skön och behandlande stund. From 17/8 jobbar jag i poolhuset igen. Andra grinden från vägen och sen ner till poolhuset . Även där skylt utan för dörren.

Ni kan betala med swish, kort eller kontant. Vill du bli faktura kund vill jag ha uppgifter i god tid innan mailade till mej maines@telia.com

Du kan även följa mej på instagram och Facebook mainesecobodyhealth och min hemsida www.maines.se


Varmt Välkomnen Ser fram emot att träffa dej
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

EKOLOGISK ANSIKTSBEHANDLING

Bra för dej som vill prova på ekologisk Ansiktsbehandling.
Rengöring, peeling, Avslappnande massage , ansiktsmask och sen hud produkter efter dina behov.
Rengöring, peeling, ansning av ögonbryn.
Massage av ansikte, hals och dekolletage. 
Lermask med parakasse och varmkompress för extra effekt mot ålderstecken
Avslutas med produkter, allt efter din huds behov.
Rengöring, peeling, ånga , ansning av bryn.
Där efter följer massage, lymfmassage och energitryck i ansikte hals och dekoltage.
Lermask med parakrasse och örtkompress för extra effekt mot ålderstecken och snabbare verkan.Undertiden du ligger med masken får du hand och armmassage
Sedan får du hudprodukter passande din hudtyp.
En exklusivt djuprengörande behandling som innehåller rengöring, peeling, ansning av ögon bryn.
Massage med lymf och energitryck på ansikte, hals och dekolletage.
Därefter ansiktsmask med varmkompress , undertiden du ligger med ansiktsmasken får du hand och arm massage.

Avslutas med vitamin c serum som stärker huden och skyddar mot fria radikaler och då motverkar åldersproseccen. Rosenroten har en uppiggande och vitaliserande effekt på huden. Kan även bleka pigmentfläckar.

Plus hudprodukter för din hudtyp.

EKOLOGISK HUDVÅRD

Detta är en kombinerad hud och massage behandling.
Vi börjar med torrborstning, Rengöring , peeling.
Därefter följer en djupgående massage av rygg nacke och axlar.
Avslutar med djuprengörande mask och kropps produkter.

Med detta förbättras blodcirkulationen, vätskeansamlingar minskar och slaggprodukter rensas ut. Musklerna blir avslappnade och kroppen känns lättare.
En kraftfull massage som ökar cirkulationen i fett och bindväv.
Behandlingen börjar med torrborstning av underben, lår, stuss och fötter. Vegetabiliska och eteriska oljor förstärker effekten av behandlingen samt hjälper till att släppa på spänningar och lättar på bindväven. Behandlingen reducerar celluliter, ytliga blodkärl, och tyngdkänslan i benen.

Behandlingen är bra för stumma ben, vätskebindning, kalla fötter spänningar i rygg och stuss. Även väldigt bra mot träningsvärk, stelhet och kramper.

KOMBO BEHANDLING

Vi börjar med en varm lugn massage på rygg nacke axlar och forsätter på baksida ben.
Därefter vänder vi och gör en ansikts och dekoltage behandling med rengöring, peeling, ansning av ögon bryn ( om man vill). Ansiktsmask med varmkompress. Undertiden du ligger med ansiktsmasken masserar jag armar och händer. Produkter efter denna behov.
Vi börjar med en handfast ryggmassage. Därefter följer ansiktsbehandling med rengöring, peeling, ansning av ögonbryn (om man vill). Massage av ansikte delkoltage och nacke. Ansiktsmask med varmkompress för extra effekt mot ålderstecken. Under tiden du ligger med ansiktsmask så masserar jag armar och händer. Avslutar med produkter efter dina behov.

SPA

Detta gäller på Aspö I Karlskrona skärgård.
Här kan jag ta emot grupper på mitt lilla mini SPA kanske vill ni fira någon eller något.
Vi kan ta en vandring runt Aspö med fikakorg
Därefter behandlingar, basta, prova på
maskinell fotmassage, testa produkter från Rosenserien, ISO rocker . Kanske något att äta eller bara te kaffe med lite tilltugg.
Bara sitta och läsa och njuta av tystnaden

Pris beror på efter vad vi bokar in för aktiviteter och även tiden.

Ja bara ring så diskuterar vi fram vad ni önskar med er tid

För att boka detta: maila maines@telia.com.

Välkommen

MASSAGE

En kraftfull massage som ökar cirkulationen i fett och bindväv. Behandlingen börjar med torrborstning av underben, lår, stuss och fötter. Vegetabiliska och eteriska oljor förstärker effekten av behandlingen samt hjälper till att släppa spänningar och lättar upp bindväven. Behandlingen reducerar celluliter, ytliga blodkärl och tyngdkänsla i benen. Behandlingen är bra mot stumma ben, vätskebindning, kalla fötter, spänningar i rygg och stuss. Även mycket effektiv för att minska stelhet, kramper och träningsvärk.
40 minuters svensk klassisk massage som ökar blodcirkulationen samt utsöndrar slaggprodukter. Den stärker immunförsvaret och sänker blodtrycket. Motverkar stress och spänningar.
20 minuters ansiktsmassage som stärker ansiktsmuskelaturen och bidrar till att förbättra slapp hud och fina linjer.
Varm lugn och skön helkroppsmassage
Vi börjar med baksida rygg nacke o axlar baksida ben
Fortsätter med ansiktsmassage som sen följs upp med en intensiv ansiktsmask som sitter på undertidenjag försätter massera armar händer och framsida ben.
Därefter tvättar vi bort masken och avslutar med fantastika hudprodukter från Rosenserien som passar just din hudtyp.
En avstressande, mjuk och lugn behandling med varma, vegetabiliska och eteriska oljor som får din kropp och dina muskler att slappna av. Hela kroppen inklusive ansikte och fötter behandlas.
En avstressande, mjuk och lugnbehandling med mycket värme. Jag använder Vegetabiliska och eteriska oljor som får din kropp och dina muskler att slappna av.

Baksida rygg nacke axlar, baksida ben och avslutar med ansiktet, ingår i denna behandling.

En skön avkopplande massage för kropp och själ.

En avstressande mjuk och lugn behandling med mycket värme.
Jag använder vegetabiliska oljor som får dina muskler att slappna av.
Baksida rygg nacke axlar och baksida ben ingår i denna behandling.

En skön och avkopplande massage för kropp och själ.

SVENSK KLASSISK MASSAGE

Rygg, nacke, axlar, baksida ben sen vänder vi och tar framsida
En djupgående och handfast massage. I denna behandlingen går jag in för att lösa ett muskelproblem som du har. Massagen ökar blodcirkulationen och förbättrar syresättningen i muskulaturen samt utsöndringen av slaggprodukter. Den stärker immunförsvaret och sänker blodtrycket. Motverkar stress och spänningar. Behandlingen förbättrar i sin tur ämnesomsättningen i musklerna. Triggerpunktsbehandling ingår vid behov och stretchövningar.
Rygg, nacke, axlar och baksida ben.
En djupgående och handfast massage. Här går jag inför att lösa ett muskelproblem som du har. Massagen ökar blodcirkulationen och förbättrar syresättningen i muskulaturen samt utsöndrar slaggprodukter. Den stärker immunförsvaret och sänker blodtrycket. Motverkar stress och spänningar. Behandlingen förbättrar i sin tur ämnesomsättningen i musklerna.
Triggerpunkts behandling ingår och stretchövningar .
Rygg nacke och axlar
En djupgående och handfast massage. Här jobbar jag med ett muskelproblem som du har. Massagen ökar blodcirkulationen och förbättrar syresättningen i muskulaturen samt utsöndringen av slaggprodukter. Den stärker immunförsvaret och sänker blodtrycket. Motverkar stress och spänningar. Behandlingen förbättrar i sin tur ämnesomsättningen i musklerna. Triggerpunktsbehandling ingår vid behov.
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Maines Eco Body Health

Vårt mål på Maines är att erbjuda professionell hud och kroppsvård i lugn och skön miljö där vi hjälper din kropp att hjälpa sig själv.

Maines vill ge dej en härlig upplevelse där bara du står fokus. Vi hoppas att du lämnar Maines med ny energi och styrka.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Torsdag fredag lördag och söndag
Vi öppnar dörren ca 15 minuter innan din inbokade tid.
Adress
Hyttevägen 11 Aspö
37022 Drottningskär Karlskrona
Aspö
Öppna i Google Maps 🗗