Boka nu och få 20% rabatt på alla nedanstående priser. Dras av i kassan. Gäller enbart nya kunder.

Vad vill du boka?

Massage

Detta är en 30 minuter lång massage som fokuseras helt på områden som du har problem med; som spänningar, skador eller smärta. Olika tekniker kommer användas, beroende på dina behov och vad som passar bäst för att ge din kropp den bästa behandlingen.
Detta är en 60 minuter lång focused, som fokuserar på just de områden som du har möjliga skador eller nedsatt funktion. Här används en djupgående muskelmassage, brytpunkts behandling och bindvävsmassage för att sträcka ut mjukvävnad i kroppen. Ytterligare stretchning, genom muskel energi teknik, mild sträckning, och andra tekniker kan tillämpas, för att återge din kropp balans och optimal performance.
Detta är en 90 minuter förlängd djupgående sportmassage, som fokuserar på just de områden som du har möjliga skador eller nedsatt funktion. Här används en djupgående muskelmassage, brytpunkts behandling och bindvävsmassage för att sträcka ut mjukvävnad i kroppen. Ytterligare stretchning, genom muskel energi teknik, mild sträckning, och andra tekniker kan tillämpas, för att återge din kropp balans och optimal performance.

Malmö Medical Massage

Jag heter Colt Sweeten, och jag kommer från Boulder Colorado i USA. Jag är en massageterapeut som är specialiserad i avkopplande deep-tissue (djupgående, men utan hårt tryck) och ortopedisk massage. Med målet att återställa kroppen till sin friska hållning och naturlig balans. Jag har kunskap och erfarenhet i flera massagetekniker, som jag kombinerar för att hjälpa bland annat kronisk smärta. Ofta jag arbetar jag på att släppa spänningarna mellan och i fascian (bindvärvnaden) som sitter runt och mellan musklerna. Och snarare än att bara arbeta med de spända musklerna, som i klassiskt svensk massage, så jobbar jag till exempel med myofascial release, accu-pressure, medicinsk massage, manuellt lymfdränage, triggerpunkt terapi, trager rörelseterapi, andningsarbetsterapi/breathing therapy, och mer beroende på avsikten med ditt behov.

Telefon 0738761606
Webbsida
E-post
Öppettider Mon-Fre 10-20.
Lor-Son 10-18.
Betalning med Swish eller Kontant.
Tack.

Adress
Regementsgatan 14
211 42 Malmö
Davidshall