Boka Nyhet! Maderotherapy Anticellulit behandling / Ring för bokning av tid! 45 min , 895,00 kr


Maderotherapy är en ny och effektiv metod som hjälper till att forma låren och rumpan och tar bort celluliter. Man använder specialanpassade kavelverktyg för att massera och i början kan det göra ont, men efter 3-4 behandlingar börjar det kännas bättre. Man behöver 10 sessions för att det ska synas bra resultat.

Man är fri från celluliter så länge man fortsätter dricka tillräckligt med vatten minst 2 L/dag och äter hälsosam kost och rör på sig. Man kan upprepa behandlingen efter en månad om det skulle behövas.

Nu har Maderotherapy kommit till Sverige!

Snabbaste vägen till cellulitborttagning
Maderoterapia - Ny metod för cellulit och fettreducering samt bodysculpting.
Minska Cellulit - Reducera fett - Eliminera toxiner - Lyfta rumpan - Forma lår och ben - Lymfdränerig - Förbättrar blodcirkulationen - Ökar ämnesomsättning - Reaktiverar produktionen av elastin, kollagen och vitamin E - Avkoppling ( trötta ben ).
✔ 100% naturlig
✔ 100% non-invasiv
✔ Nöjda kunder
✔ Inga kontraindikationer, inga biverkningar
✔ Kort behandlingstid / Snabba resultat

6-10 behandlingar rekommenderas. Behandlingen utförs varje eller varannan dag.

1 Provbehandling 895:-
6 behandlingar 5000:- ord 5500 :-
10 behandlingar 9000:- ord 9500:-

2013-02-02 14.07.42.jpg
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Malmö Relax Center

Vi utför massagebehandlingar som ger bättre livskvalité och tydliga resultat. En avkopplande massage eller medicinsk behandling inriktat på olika metoder såsom pressur, PNF eller PIR (muskeltöjningar) samt ett individuellt träningsprogram.

Vårt mål är att hjälpa patienter med deras problem så att de får långvariga och goda resultat. Genom åren har vi gjort över 15.000 behandlingar.

Malmö Relax Centers mål är att stärka människors hälsa och välbefinnande, skapa förutsättningar för bättre framtidsberedskap och högre livskvalitet.

Erbjuder även massagebehandlingar till företag och hjälper företaget med en integrerad friskvård, allt för att stärka de anställdas hälsa och välbefinnande.

Varmt välkomna till vår nya fräscha lokal på Föreningsgatan 67.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Mån-fre 09.00-19.00
Vi kan även ta emot patienter på helgerna enligt överenskommelse. Om det inte finns lediga tider var vänliga och ring oss.
Adress
Föreningsgatan 67
211 52 Malmö
Rörsjöstaden
Öppna i Google Maps 🗗