Boka LashLift med dubbel Keratin By Bexter ord. 950kr 60 min , 750,00 kr

Märket By Bexter är ett svenskt märke framtaget av Elisabeth Bexter! Produkterna är veganska och ej testade på djur.
Keratin behandling görs vanligtvis ihop med Lash Lift men kan även göras separat som en extra vårdande boost till fransarna eller ihop med fransfärg. Lash Lift med keratin böjer dina fransar hållbart 10-12 veckor påfyllning 6-8 veckor stärker och vårdar fransarna med keratin och vitaminer, mineraler med upp till 40% och gör fransarna upp till 2-3% längre

Margit16.jpg

Margit Clearskin

Välkommen till Clearskin!
Hudvård är mer än mitt yrke, det är mitt största intresse
Jag har möjlighet att erbjuda dig resultatinriktade, effektiva behandlingar med den senaste teknologin inom hud- kroppsbehandlingar! Hos mig får du värdefulla råd och tips om hur just du kan sköta och förbättra din hud på absolut bästa sätt. Tillsammans kan vi då utvärdera dina resultat och fortsatta behov. Jag ger dig information om de bästa hudvårdsprodukterna på marknaden och hjälper dig hitta vilka alternativ som passar just dig.

Vidareutbildning är viktigt för mig eftersom forskningen inom hudvård hela tiden går framåt. Det är en utveckling som även speglas i vad jag erbjuder dig som kund. Vill du unna dig något extra inom modern hudvård finns jag här för dig. Du är varmt välkommen att ringa eller besöka mig!

// Margit Ström, auktoriserad hudterapeut

Visa kontaktinformation
Öppettider Måndag och fredag 10.00-18.00 Onsdag 10.00-17.00
Tisdag och Torsdag 10.00- 19.30 Lördag 13.00-16.30
Adress
Grevturegatan 84
11438 Stockholm
Östermalm
Öppna i Google Maps 🗗