1. Hem
 2. Yoga Lit

Maria Kvärnsten- Klimakterieguide & Holistisk livsstilsterapeut

betyg4.7 Fantastiskt bra(49 betyg)
LITS-BÖLE 120, 830 30, Lit
Klimakteriet kan vara omvälvande med förändringar i både kropp, knopp och energi. Jag hjälper dig med att få kunskap, insikt och verktyg för att må ditt bästa genom klimakteriet. Är du trött på att vara trött? Är du redo att hitta din egen väg till hållbar hälsa? Är du redo att förändra relationen till dig själv,  få insikter hur dina tanke/ beteendemönster påverkar dig och få verktyg att hantera vikt, värk, stress eller hormonella obalanser? Nyfikenhet, helhetssyn och balans är grundläggande i mitt arbetssätt oavsett vilket typ av tjänst du väljer. Du är experten i ditt liv därför använder jag mig av motiverande och coachande förhållningssätt i vårt möte, i förändringsarbetet har jag tagit inspiration från KBT och ACT för att du ska nå din mål och för att skapa en hållbar förändring. Syftet är att hjälpa dig till ett liv i balans, att du har energi som räcker hela dagen och att förebygga risken för ohälsa/sjukskrivning. Vi fokuserar på dina styrkor och att stärka det friska, vi jobbar tillsammans med individuella verktyg för att du ska kunna hantera dina problemområden, göra beteende/livsstilsförändringar samt förbättra både din fysiska och psykiska hälsa. Jag har min grund i min utbildning till beteendevetare med rehabiliteringsinriktning men genom min egen hälsoresa med både komplicerad relation till maten och utmattning insett vikten av hormonell och biokemisk balans för att skapa en hållbar hälsa både fysiskt och psykiskt. Jag har utifrån mina utbildningar till kostrådgivare, hormonterapeut och sockerberoendeterapeut utvecklat en komplett tjänst där jag jobbar ur ett funktions/ortomoekylär medicinsk perspektiv balanserar upp kroppen, för en hållbar hälsa inifrån och ut. Mina utbildningar - Kandidatexamen i Rehabiliteringsvetenskap: Förebyggande och hälsofrämjande insatser på både samhälls-, företags och individnivå. Åtgärder som kan vidgas för att förebygga ohälsa och förbättra hälsa. - Diplomerad Kostrådgivare inom Artegen kost hos Anna Hallén Utbildningar - Diplomerad i Holistic Addiction Medicin, sockerberoende hos Bittens Addiction - Diplomerad Hormonterapeut, Louise Edlund och Therese Renåker Kloka råd - Diplomerad Andningsinstruktör Sorena AB - Diplomerad Kraftcoach hos Kraftskolan AB - Instruktör medicinsk yoga/kundalini yoga, Ulrika Berglind Yogakraft - Stark genom klimakteriet med Monika Björn I dagsläget har jag endast online verksamhet, så all coaching sker online via zoom

Boka tjänst

Livsstil och coaching

  Kurser

   Erbjudanden

    utövare

    Inte listad.

    Betyg och recensioner

    4.7Fantastiskt bra
    49 betyg
    Catrin B.
    till Maria Kvärnsten
    Det va andra mötet, Maria hade kartlagt mig och mina problem. Känns skönt att saker och ting hänger ihop på ett sätt den vanliga sjukvården inte ser.

    Visa mer

    Britt B.
    till Maria Kvärnsten
    Upplevde att Maria var väldigt vänlig och hjälpsam. Fick bra kontakt. Beskrev bra vad som skulle göras.

    Visa mer

    Gunilla Ö.
    till Maria Kvärnsten
    Maria ger ett positivt intryck, förklarar på ett enkelt och tydligt sätt. Hon ger återkoppling på ett positivt sätt och kan verkligen sin sak!

    Visa mer

    Ylva L.
    till Maria Kvärnsten
    Maria har ett väldigt bra bemötande och förklarar på en enkelt sätt. Hon är kunnig i sitt område och jag rekommenderar att kontakta henne.

    Visa mer

    Om företaget

    Klimakteriet kan vara omvälvande med förändringar i både kropp, knopp och energi. Jag hjälper dig med att få kunskap, insikt och verktyg för att må ditt bästa genom klimakteriet. Jag som driver Be me in balance heter Maria Kvärnsten. Kvinnohälsan ligger mig dock varmt om hjärtat oavsett ålder, dock brinner jag lite extra för kvinnor i förklimakteriet/ klimakteriet. Jag har ett holistiskt synsätt och ser därför till hela dig - hormoner, hälsa & återhämtning vi bygger och anpassar coachingen för just dig. KLIMAKTERIECOACHING LIVSSTILSCOACHING KOST - TRÄNING - SÖMN HORMONYYOGA- medicinsk yoga för kvinnor Jag är i grunden utbildad beteendevetare med grunden inom arbetslivsinriktad rehabilitering och har arbetat som det i flertalet år både inom arbetsförmedlingen och konsult. Efter egen resa med mångårig hormonella obalanser och ohälsa började jag intressera mig för hälsa och friskvård, jag har bland annat utbildat mig till: Klimakteriecoach , Kostrådgivare, Hormonterapeut, Instruktör inom medveten andning Medicinskyoga samt Sockerberoendeterapeut.

    Bilder

    Detaljer och kontakt
    • Varierande. Tiderna gäller för både fysisk besök samt onlinebokning
    • 07029860 XXVisa nummer

    • LITS-BÖLE 120, 830 30, Lit