Maria Kvärnsten- Livsstil & friskvård

betyg4.7 Fantastiskt bra(36 betyg)
Södra Gröngatan 31, 831 35, Östersund
Vill du förändra din hälsa & prestationsförmåga? Är du trött på att vara trött? Är du redo att hitta din egen väg till hållbar hälsa? Är du redo att förändra relationen till dig själv, få insikter hur dina tanke/ beteendemönster påverkar dig och få verktyg att hantera vikt, värk, stress eller hormonella obalanser? Nyfikenhet, helhetssyn och balans är grundläggande i mitt arbetssätt oavsett vilket typ av tjänst du väljer. Du är experten i ditt liv därför använder jag mig av motiverande och coachande förhållningssätt i vårt möte, i förändringsarbetet har jag tagit inspiration från KBT och ACT för att du ska nå din mål och för att skapa en hållbar förändring. Syftet är att hjälpa dig till ett liv i balans, att du har energi som räcker hela dagen och att förebygga risken för ohälsa/sjukskrivning. Vi fokuserar på dina styrkor och att stärka det friska, vi jobbar tillsammans med individuella verktyg för att du ska kunna hantera dina problemområden, göra beteende/livsstilsförändringar samt förbättra både din fysiska och psykiska hälsa. Jag har min grund i min utbildning till beteendevetare med rehabiliteringsinriktning men genom min egen hälsoresa med både komplicerad relation till maten och utmattning insett vikten av hormonell och biokemisk balans för att skapa en hållbar hälsa både fysiskt och psykiskt. Jag har utifrån mina utbildningar till kostrådgivare, hormonterapeut och sockerberoendeterapeut utvecklat en komplett tjänst där jag jobbar ur ett funktions/ortomoekylär medicinsk perspektiv balanserar upp kroppen, för en hållbar hälsa inifrån och ut. Mina utbildningar - Kandidatexamen i Rehabiliteringsvetenskap: Förebyggande och hälsofrämjande insatser på både samhälls-, företags och individnivå. Åtgärder som kan vidgas för att förebygga ohälsa och förbättra hälsa. - Diplomerad Kostrådgivare inom Artegen kost hos Anna Hallén Utbildningar - Diplomerad i Holistic Addiction Medicin, sockerberoende hos Bittens Addiction - Diplomerad Hormonterapeut, Louise Edlund och Therese Renåker Kloka råd - Diplomerad Andningsinstruktör Sorena AB - Diplomerad Kraftcoach hos Kraftskolan AB - Instruktör medicinsk yoga/kundalini yoga, Ulrika Berglind Yogakraft - Stark genom klimakteriet med Monika Björn De flesta tjänster kan utföras online eller med fysisk träff på Helhetscenter Jämtland i Östersund undantag är alla Bemerbehandlingar som endast kan göras på Helhetscenter Jämtland i Östersund.

Boka tjänst

 • Våga fråga, telefon20 minuter, Kostnadsfri · Mer info
  Boka
 • Kost & Livsstilscoaching för kvinnor 35+, introduktion60 minuter, 995 kr · Mer info
  Boka
 • Kost & Livsstilscoaching för kvinnor 35+, grundpaket 12 veckor4 485 kr · Mer info
  Boka
 • Uppföljning30 minuter, 400 kr · Mer info
  Boka
 • Hälsokartläggning + introduktion Bemerterapi30 minuter, 350 kr · Mer info
  Boka
 • Hormontest kvinnohälsa, online på zoom, telefon eller Helhetscenter Jämtland, Östersund50 minuter, 4 700 kr · Mer info
  Boka
 • Hormontest komplett plus, på zoom, telefon eller Helhetscenter Jämtland, Östersund50 minuter, 6 700 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Maria Kvärnsten
(36 betyg)
Hormon & livsstilsterapeut
PresentkortKlarna

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
36 betyg
till Maria Kvärnsten
Maria ger ett positivt intryck, förklarar på ett enkelt och tydligt sätt. Hon ger återkoppling på ett positivt sätt och kan verkligen sin sak!
till Maria Kvärnsten
Maria har ett väldigt bra bemötande och förklarar på en enkelt sätt. Hon är kunnig i sitt område och jag rekommenderar att kontakta henne.
till Maria Kvärnsten
Trevlig, kunnig och hjälpsam.
till Maria Kvärnsten
Maria är mycket lyhörd och pedagogisk. Att få kunskap och råd kring hormoner är ovärdeligt ! Jag kan varmt rekommendera Maria. Jag har haft stor hjälp av henne vid min utmattning.

Om företaget

Maria är beteendevetaren som inte nöjde sig med att studera våra beteenden utifrån, utan gjorde resan in i kropp och knopp för att ta reda på vad som skapar och påverkar vår fysiska och psykiska hälsa. För att kunna stötta i att få en hållbar hälsa inifrån och ut i livets alla faser.

Bilder