Mariavoicestudio

betyg4.8 Fantastiskt bra(132 betyg)
, 214 32, Malmö
Vill du köpa VÄRDEKORT klickar du på presentkortsknappen mitt på sidan. (Den i bannern ovan gäller inte hos mig! ) För att boka ett sångpaket skall du klicka in på Presentkort. Kalendern fylls på med lediga tider efter hand så även om det ser tomt ut så fylls det på med nya tider snart.

Boka tjänst

 • Röstretorik 45min45 minuter, 745 kr · Mer info
  Boka
 • Röstretorik - Provlektion795 kr · Mer info
  Boka
 • Provlektion 60 min Maria60 minuter, 755 kr · Mer info
  Boka
 • Sånglektion 30 min Maria Kellström endast med värdekort30 minuter, 549 kr · Mer info
  Boka
 • Sånglektion 45 min Maria Kellström45 minuter, 725 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Mariavoiceövrigt
Klarna
noImage
Maria Kellström
(132 betyg)
Sångpedagog, Grundare
Klarna

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
132 betyg
till Maria Kellström
Många aha-upplevelser som ökar förståelsen
till Maria Kellström
Helt fantastisk opplevelse. Følte meg sett og allerede etter første lektion, så lærte jeg så mange bra verktøy - som gjorde direkt at stemmen min ble så mye bedre. Gøy! Endelig fått tilbake selvtilliten! Takk Maria. Vi ses snart!
till Maria Kellström
Underbar stämning!
till Maria Kellström
Härlig glädje!

Om företaget

Vi är en sångstudio mitt i härliga Mobilia, Malmö, som vill hjälpa just DIG att nå din fulla potential! Vill du kunna sjunga en sång på ditt bröllop? Satsa för att komma vidare i artistkarriären? Vi kan hjälpa dig! Om du vill uppleva glädjen av att sjunga tillsammans med andra, kan du göra det i en av våra körer! I våra barnkörer får ditt barn sjunga, busa och ha roligt! Behöver ditt företag nå till nästa nivå? Vi kan hjälpa dig! Vi förstår att du som satsar tid, pengar och energi på att komma till oss vill se verkliga resultat. Som tur är har våra pedagoger precis samma mål som du! Dina mål blir också våra mål, dina visioner är alltid en stark drivkraft även för oss. I likhet med våra elever så älskar vi ju det här med sång! Vi ger dig en röst som fungerar oavsett dagsform, med det eller de sound som gör din röst unik. Du får konkreta övningar och insikt i alla aspekter av rösten – vi gissar inte, vi vet! Du lär dig hur du når din publik med grym interpretation, med hjälp av tekniker som har stöd i vetenskapen.

Bilder