Boka Förändra Livet med städmagi - KonMari-metoden 120 min , 250,00 kr

Event om den japanska KonMari-metoden
Idag lever vi svenskar i överflöd av materiella ting. Vi kan få tag på nästan vad som helst - hur enkelt som helst. Vårt samhällsklimat ger oss så många inryck och valmöjligheter att vi tenderar att tappa bort oss själva. Ständigt jämför vi oss med alla andra och det påverkar vårt konsumtionsmönster och hur vi lever våra liv. Långt ifrån alla saker vi köper behöver vi, och i stort sett varje hem har saker som inte används. Vad sparar vi på egentligen? Och till vilken anledning?

KonMari är en annorlunda och kreativ rensningsmetod som tar städning till en helt ny nivå. Genom att använda din intuition som verktyg när du rensar kommer du inte bara förändra ditt hems utseende, du kommer också förändra ditt sätt att tänka - och därmed förändra ditt liv. Ett organiserat hem reducerar stress i vardagen och bidrar till att hemmet blir en naturlig plats för återhämtning.

Det blir en personlig och interaktiv föreläsning där utrymme för egen reflektion varvas med diskussion och att lära ut den magiska städfilosofin. Clara kommer också berätta om sitt eget städmaraton med KonMari och de positiva effekter det tillfört hennes liv. Efter eventet kommer du förstå hur du kan använda städning som metod för att lära känna mer av dig själv och designa det liv du vill leva. Du kommer ha den kunskap som krävs för att starta ditt eget städmaraton med KonMari. Det här är ingen vanlig städning!

Kom och ta del av rensningsmetoden som förändrat livet för tusentals människor.

Välkommen till Maricare minst 10 min innan eventet börjar.

Anmälan:
Din plats är säkrad när du betalat in 250 kr till bg: 293-2523
ange ditt namn.

Bokningen är bindande och betalningen återbetalas ej. Om du får förhinder och inte kan komma går det bra att ge platsen till någon annan.Begränsat antal platser, först till kvarn!

MediYoga_Mari.jpg

Vecka 9

mån
25
feb
tis
26
feb
ons
27
feb
tor
28
feb
fre
1
mar
lör
2
mar
sön
3
mar
Inga lediga tider Inga lediga tider 18:00 Inga lediga tider Inga lediga tider Inga lediga tider Inga lediga tider

februari 2019

måntisonstorfrelörsön
v528293031123
v645678910
v711121314151617
v818192021222324
v925262728123
Medlem i Sveriges fotterapeuter

MariCare HÄLSOCENTRUM

Den lilla studion med det stora hjärtat.

Här hittar du inspirerande
kurser, workshops och föreläsningar. Låt dig inspireras och utvecklas hos oss. Stresshantering och personlig utveckling.

Välkommen till en oas för kropp och själ.

MARICARE HÄLSA & UTVECKLING:
Mari Mohlén är utbildad i basmedicin, lymfmassage, koppning, yoga, qigong, mindfulness och dipl. coach. Lång erfarenhet av personlig utveckling.

FOTKLINIKEN:
Här arbetar erfaren diplomerad Medicinsk Fotvårdsterapeut med professionella behandlingar. Vänd dig med förtroende till oss med din fothälsa.

CANFRISKVÅRD:
Britt Cannervall, erfaren massör och kraniosakralterapeut. Ger Dig hälsobringande behandlingar inspirerande kostrådgivning och föreläsningar. Återförsäljare av Forever Livings Aloeveraprodukter. Boka henne om du har friskvård via Wellnet.

MERVILA:
Massage, Healing och medial vägledning utförd av Mervi Punkka med mångårig erfarenhet.


Kom ihåg: Ej avbokad tid debiteras.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Måndag-Fredag 07.00-19.00
Lörd o helgdag enl. överenskommelse.
Adress
Lysviksgatan 63
12342 Farsta
Öppna i Google Maps 🗗