Vad vill du boka?

Jag erbjuder även hembesök för mer information så ring 0708-713225
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Tjänster

Bli ägare av ditt liv!
Med hjälp av EFT släpper du blockeringar som sitter i vägen för att bli en skapare och som vi då löser upp med denna fantastiska teknik. EFT är en kombination av västerländsk traditionell psykologi och kinesisk akupressur.
För att gå sedan gå vidare så jobbar vi med tankens skapande kraft.

coaching

EFT (Emotionell Freedom Techniqes)
Vad är EFT?
I kroppens finns specifika energi linjer(meridianer). Alla negativa känslor skapar en obalans i våra kroppar. Detta koncept kombineras med traditionell kinesisk akupressur och västerländsk psykologi och samtalsterapi.
Studier visar att genom att "känna in" känslan och minnet och samtidigt knacka på specifika akupressurpunkter så nås den del av hjärnan som aktiverar kroppens stressreaktion och på detta sätt skickas en lugnande signal till den delen av hjärnan så att du känner dig lugn i den tidigare laddade situationen.
Nu Elevpris 60 min 400:-
Jag guidar dig online via webben med EFT-Tekniken. Det är lika kraftfullt som IRL.Det är du och jag och energin som uppstår mellan oss och i dig själv när jag guidar dig till att komma i kontakt med dina tankar, känslor och tidigare upplevelser i livet.Vi letar efter grundorsaken till det som begränsar och hindrar dig i din vardag och sen gör vi om upplevelsen så att du istället kan känna inre lugn, trygghet och en rad andra påsitiva känslor som mina klienter uttrycker sig under sessionen.
"wow viker lugn"- " häftigt"- " Men tänk att jag känner inte nåt"
" Fascinerande"- " Så enkelt"
Jag erbjuder kostnadsfri konsultation på telefon så att du kan berätta vad du vill ha hjälp med och svar på dina frågor. Jag berättar hur jag kan hjälpa just dig när det gäller livscoaching och hälsoguidning.

Massagebehandlingar

Nacke, rygg och axlar
Nacke, rygg, axlar, armar och bröst
Hela kroppen