Martial Arts Centre Göteborg

betyg4.5 Mycket bra(20 betyg)
Bältgatan 4, 416 64, Göteborg
Välkommen Till Martial Arts Centre! Vad Centret Erbjuder: Massagebehandlingar Kvinnligtsjälvförsvar Mindfulness/fokusträning Pads/mitsträning

Boka tjänst

Standardtjänster

 • Mindfulness/Coaching-ingår i kursen15 minuter, Kostnadsfri · Mer info
  Boka
 • Mindfulness/Fokusträning60 minuter, 150 kr · Mer info
  Boka
 • Pads/mitsträning80 minuter, 120 kr · Mer info
  Boka

Klippkort samarbetspartner

 • ActiWay-Massagebehandling 40 min40 minuter, Kostnadsfri · Mer info
  Boka
 • ActiWay-Massagebehandling 60 min60 minuter, Kostnadsfri · Mer info
  Boka
 • Klippkort 25 minuter - köpt via Hälsoresurs 25 minuter, Kostnadsfri · Mer info
  Boka
 • Klippkort 40 minuter - köpt via Hälsoresurs 40 minuter, Kostnadsfri · Mer info
  Boka
 • Klippkort 50 minuter - köpt via Hälsoresurs 50 minuter, Kostnadsfri · Mer info
  Boka
 • Wellnet-Massagebehandling 45 min45 minuter, Kostnadsfri · Mer info
  Boka
 • Wellnet-Massagebehandling 60 min60 minuter, Kostnadsfri · Mer info
  Boka

Massagebehandlingar

 • Klassisk Svensk Massage 30 min30 minuter, 450 kr · Mer info
  Boka
 • Klassisk Svensk Massage 60 min60 minuter, 800 kr · Mer info
  Boka

Presentkort

Köp presentkort

Valfritt belopp

utövare

noImage
Magnus Jildin
(20 betyg)
Presentkort

Betyg och recensioner

4.5Mycket bra
20 betyg
Första gången. Kände mig välkommen och trygg. Magnus var lyhörd och jag tänker absolut boka in fler tillfällen. Toppen!
Bara positivt!! Vare sig man behöver massage för man har ont i kroppen eller avkoppling så väljer jag alltid detta ställe! Super nöjd.

Om företaget

Mitt namn är Magnus Jildin och är huvudinstruktör på Martial Arts Centre Göteborg inom både Wing Chun Kung Fu och Mindfulness/Fokuseringsträning. Jag har tränat Wing Chun Kung Fu i över 30 år och har dessutom tränat Filippinsk-, Japansk-, och Thailändsk Martial Art nästan lika länge. Mina studier av den kinesiska filosofin och kulturen inleddes redan i mitten av 80-talet. Detta intresse har utvecklats under åren och bland annat inneburit att jag kom i kontakt med Qigong, vilket jag idag har tränat i över tjugo år. Den kunskapen har jag tillsammans med min grundutbildning på Hälsoteket till massör utvecklat till en lika avkopplande upplevelse som läkande i alla mina behandlingar. Tillsammans går vi igenom vilken inriktning som just du vill ha. Kanske en ordentlig djupgående behandling för att lösa upp trötta muskler eller kanske en totalupplevelse av avkoppling tillsammans med en taktil/energi behandling som får dig att glömma tid & rum. Jag brinner för att dela med mig av den unika kunskap som jag erhållit (och fortfarande erhåller via egen träning och genom rollen som instruktör) till Centrets elever som vill lära sig om filosofin inom Martial Art och traditionen genom Kung Fu-stilen Wing Chun. Jag är stolt och tacksam över att vara huvudinstruktör på Martial Arts Centre Göteborg! Mindfulness/fokusträning! Vi erbjuder en kurs i där du är välkommen på torsdagar och även kan köpa klippkort. Vi har ett koncept där vi lär ut att vi har kraft att välja hur vi mår, helt enkelt för att vi kan välja vad vi tänker på! Kvinnligtsjälvförsvar! Träna praktiskt tillsammans med andra kvinnor i en positiv och trevlig atmosfär. Inga förkunskaper krävs – och ålder är utan betydelse. Det viktigaste är att du tar steget från tanke till handling. Vi har ett unikt program för att lära kvinnor effektivt självförsvar. Pads/mitsträning! Fysträning där du kör på din egen nivå i en härlig stämning till peppande musik. Alla kan vara med!

Bilder