Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.

Massageterapeut Malisa Leethonta

"Du måste bli bättre efter besök hos mig"

Jag ger djupgående massage för att mjuka upp ansträngda och smärtande muskler som man fått på grund av, som ett av många exempel, det så kallade ”kontors syndromet”.
Jag hjälper dig med att lindra smärta och stelhet i nacke, rygg, ben, fötter och händer.(Vänligen Lämna meddelandet vilken typ av smärta har du på bokningskalendern.)

Jag finns hos Aktiv Kvinna i Hammarby Sjöstad som är ett träningscenter där man erbjuder kvinnor effektiv träning och förebyggande friskvård. I våra lokaler hittar du också massor av olika behandlingar för både kvinnor och män, allt från massage, skönhetsbehandlingar, avslappnande spabehandlingar till medicinska behandlingar.

Typer av massage som jag gör:

• Klassisk oljemassage
• Traditionell Thaimassage
• Fotmassage
• Gravidmassage
 
Jag kommer närmast från Nacka Värmdö Kiropraktik där jag arbetade som massageterapeut i 1,5 år.

Jag är från Sakon Nakhon i nordöstra Thailand, har bott i Sverige i sex år och blev svensk medborgare i maj 2016. Jag har genomgått en massageutbildning i Thailand, både gällande klassisk oljemassage, traditionell Thaimassage, fotmassage samt huvudmassage. Jag ger även massage till gravida.

Jag gick min massageutbildning 2009 på Sakon Nakhon yrkeshögskola. Min närmaste lärare och mentor är Mr Aphichard Phadankaew. Sakon Nakhon yrkeshögskola är certifierad och godkänd enligt Thai Ministry of Education. Jag arbetade som massageterapeut i min hemstad i Thailand innan jag flyttade till Sverige.

På fritiden utövar jag yoga och aerobic dans. Utöver detta tränar jag i stort sett varje dag d v s jag rör på mig i någon form som till exempel simning och promenader. Hälsa är för mig den viktigaste faktorn för att jag ska må bra och leva ett innehållsrikt liv.

Varmt välkommen att boka en tid hos mig!

Visa kontaktinformation
Adress
Aktiv Kvinna, Hammarby Allé 98
120 65 Stockholm
(Hammarby Sjöstad)
Öppna i Google Maps 🗗