Vad vill du boka?


Fr om 1 januari 2019 finns jag på Gotlandsgatan enbart tisdagar och vissa lördagar. Jag kommer därför att prioritera de kunder som har mest problem.  
Har du akuta besvär, och inte hittar någon lämplig tid, maila, ring eller skicka SMS.
Inga lediga tider i stan som passar? Kika även på praktiken i Gustavsberg där jag är måndagar och onsdagar..

För er som är i behov av cirkulationshöjande eller stretchande behandling rekommenderar jag min kollega på samma adress, Unn Bronner, som bl a jobbar med lymfflödesmassage och yogamassage. Se företaget Unnison.
Vill Du ha en klassisk massage vill jag varmt rekommendera min tjänst ’Klassisk massage hos Sussan’.
Eller kom ut till vackra Gustavsbergs Hamn.
OBS!!!! Fr o m 1 jan tar jag inte längre kort, då IZettle blivit för kostsamt. Swish eller kontanter gäller. Vill du köpa ett 5- eller 10-paket fakturerar jag och du får 10% rabatt.
 Vid fakturering till företag tillkommer moms med 25% på angivna priser.


Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Kroppsterapeutiska behandlingar

Terapeutisk, individuellt anpassad behandling av alla typer av muskelbesvär i hela kroppen, såsom t ex nackspärr, ryggskott, värk och rörelseinskränkningar i axlar, huvudvärk, molande ländryggssmärta, falsk ischias, stela och värkande höfter o ben, värk o domningar i armar, karpaltunnelsyndrom, löparknä, övrig värk i knän o fötter mm. Dvs alla problem med någon form av dysfunktion i muskulaturen och rörelseapparaten.
Terapeutisk, individuellt anpassad genomgång och behandling av alla typer av muskelbesvär i hela kroppen, såsom t ex nackspärr, ryggskott, värk och rörelseinskränkningar i axlar, huvudvärk, tinnitus, molande ländryggssmärta, falsk ischias, stela och värkande höfter o ben, värk o domningar i armar, karpaltunnelsyndrom, löparknä, övrig värk i knän o fötter mm. Dvs alla problem med någon form av dysfunktion i muskulaturen och rörelseapparaten. För dig som har mycket värk, och flera olika problemområden och behöver längsta möjliga behandlingstid.
Klassisk massage för stela och ömmande muskler.
OBS! Betalas med swish eller kontant.
Förutom BARS-behandlingen (se 55 min) så jobbar vi med frigörande och energigivande andning, så att du får tillgång till bättre syresättning ner på cellnivå i kroppen. Du kommer känna dig både piggare och mer avslappnad, och har dessutom fått med dig några värdefulla 'verktyg' för att själv reglera stress, trötthet och avslappning genom din andning.
Med hjälp av de 16 olika greppen, 32 olika punkter på huvudet som vi använder i Access BARS grunder minskas hjärnstress och negativa tankar. Många upplever en total avslappning, glädje och känner sig 'nytankade' på energi, och kan tänka klarare och mer strukturerat. En mycket lugnande, verkningsfull och skön stund för dig med hög stressnivå i huvud och kropp. Behandlingen utförs med kläder på.
Perfekt när "kostymen känns för trång". Dvs motverkar stelhet, ökar cirkulationen, bidrar till att slaggprodukter rensas ut och gör därmed att du blir av med värk och får mer energi.

Delar av denna behandling är också mycket effektiv mot mjölkstockning, och ger oftast omedelbar effekt.

Ett paket med 5 grundbehandlingar ger en bra grund att komma tillrätta med diffusa och långvariga problem.
Se Bindvävsbehandling grundkur 5 x 25 min.
Ökar cirkulation av kroppens alla vätskor, ökar utrensningsprocessen, samt har en avslappnande och lugnande effekt. Är även effektivt för behandling av celluliter, och när huden känns "för trång".
Bokas oftast som ett paket med 5 behandlingar till reducerat pris.
för spända och knäppande tuggmuskler.
Motverkar huvudvärk, tinnitus, yrsel och illamående orsakat av spänningar i käkar, huvud och nacke. Vid behov utförs även behandling inne i munnen. Bonus med Käkbehandling är att du oftast blir rörligare i höftlederna.
En kombinationsbehandling, där vi förutom den "vanliga" behandlingen tittar på vilka bakomliggande emotionella spänningar eller blockeringar som skapar problem med spända käkar, ev huvudvärk, sömnproblem etc, och gör så du inte mår så bra som du skulle kunna göra. Eller så kompletterar vi med Access BARS som motverkar 'rusningstrafik' i huvudet.
Laserbehandling av mindre område med Irradia MID-laser.
Inflammationer, irritationer av triggerpunkter, ligament, muskelfästen mm. Ibland räcker en behandling, men oftast minst 3 för bestående resultat.
Massage för Languagewire’s personal. 25 min behandling efter behov.
Endast bokningsbart för anställda.

Samtalsterapi

Känner du dig orkeslös, ledsen, dränerad på energi? Svårt att sova, låst i andningen, eller har fastnat i ett negativt tankemönster? Ofta är detta kopplat till kroppsliga besvär såsom värk, ångest, låsta käkar etc.
Genom samtal, andning och en del andra verktyg släpper vi på blockeringar och öppnar upp för positiv energi och glädje i ditt liv igen. Ger mycket snabbt och effektivt resultat.
"Om ryggsäcken du bär på känns tung och otymplig, måste du helt enkelt stanna och packa upp för att se om allt fortfarande är värt att bära på."

Kurser

Vi går igenom yogans grunder och hur du själv håller igång en ny, daglig vana med yogarörelser och korrekt andning.
Vi löser upp blockeringar i kroppen med hjälp av andning, rörelser och mentala bilder i kombination. Efter passet är du mjukare, lugnare och har andats in ny energi ner på cellnivå.
Du har även fått med dig ’verktyg’ att använda i vardagen för att komma ner i varv eller bli piggare både i kropp och själ.
Andas dig frisk! Genomgång av vad anaerobisk andning är och hur du utövar den för bästa effekt på just dig. Mätning av blodtryck, syreupptagning, motståndskraft, hormonbalans, biologisk ålder, energireserver mm före och under andningsträning. Genomgång av andningstekniker. Redan efter ett par dagar kommer du känna dig piggare, starkare och dina besvär börjar avta.
Efter 1 månads träning på egen hand kommer du på återbesök för uppföljning, vilket ingår i priset.
Ny mätning utan munstycke för att följa upp hur din träning påverkat din hälsa positivt. Tips och råd för att ytterligare öka resultatet av ditt välmående.
Vi går igenom hela kroppen med mjuka, stretchande rörelser.
Ökar cirkulation, elasticitet och minskar spänningar i muskulaturen, med en ökad rörlighet och mindre värk som följd. Du blir helt enkelt smidigare, gladare och mår bättre!!

Inga förkunskaper krävs.
Ta med eget underlägg, och kom i mjuka, ej åtsittande kläder.
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Massageterapi o Friskvård


REHABILITERANDE MUSKELBEHANDLING - individuellt anpassat efter just dina behov och besvär.

ANDNINGSTERAPI - andas dig frisk, stark och pigg.

SORGBEARBETNING/
ENERGITERAPI - samtal/healing där du får verktyg att hantera alla besvikelser och förluster i livet. Och hjälp att bli av med blockeringar som hindrar dig att leva det liv du innerst inne önskar.

ENERGITERAPI för stressade hjärnor- Access Bars

En plats för ökad livskvalitet.
För varje behandling skänker jag 5 kr till Cancerfonden.
Lena Rubin - Medicinsk Massageterapeut

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Fr om 2019-01-01 endast tisdagar, se bokningsbara tider.
Välkommen!
Adress
Gotlandsgatan 44
116 65 Stockholm
Skanstull, Södermalm
Öppna i Google Maps 🗗