Vad vill du boka?


SOMMAR ERBJUDANDE!
15% RABATT PÅ YOGA- och CHAKRAFLÖDESMASSAGE!
BOKA MED TEXTEN "SOMMARERBJUDANDE" GÄLLER FRAM TILL 9 JULI :-)
---------------------------------------------------------


Alltid hos Massera & Balansera!
Boka 3st. behandlingar (60-90min) och få 15% Rabatt på hela köpet. 

Välkommen! 
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

MASSAGE BEHANDLINGAR

Yogamassage är en aktiv helkroppsmassage är där stretching är i fokus för att frigöra blockeringar och muskelspänningar i kroppen. Massage, stretchings och andning kombineras vilket balanserar kroppen och skapar flöde i hela kroppen. 60min behandling innebär behandling med något färre stretchar och kortare huvud –och ansiktsmassage än 75 oh 90 min behandlingen.
Mothjälper stelhet, ryggproblem, axel, nacke, skuldror mm.
Utföres på madrass på golv.
Yogisk Chakraflödesmassage är en energigivande massage där man masserar längs med kroppens meridianer.
Massagen ger dig energi så du känner dig fysisk och psykisk stark. Rekommenderas vid muskelvärk, fysisk/psykisk trötthet, utbrändhet, orkeslöshet, stress, oro och sömnproblem.
Perfekt för dig som vill komma i balans och må bra.
Yogamassage är en aktiv helkroppsmassage är där stretching är i fokus för att frigöra blockeringar och muskelspänningar i kroppen. Massage, streching och andning kombineras vilket balanserar kroppen och skapar flöde i hela kroppen. Mothjälper stelhet, ryggproblem, axel, nacke, skuldror mm.
Utföres på madrass.
För dig som vill bli mjuk och smidig, få hjälp med stretching, fylla på med ny energi. Du får ökad rörlighet och smidighet samt förbättrad cirkulation i muskler och leder. Yogamassage utförs på en madrass på golvet. Hela kroppen behandlas alltid under en behandling.
Jag använder händer, fötter och min egen kroppstyngd. Massage i kombination med stretchingen gör att behandlingen går djupare in i bindvävsstrukturen.
Det är en mycket avkopplande men samtidigt en aktiv form av behandling, du sätter själv gränsen för hur mycket din kropp ska stretchas. I behandlingen används sesamolja och ett örtpulver för att öka cirkulationen och för att rensa ut slaggprodukter.
Behandlingen avslutas alltid med en avslappnade ansikts- och huvudmassage och en kort vila.
Yogi te erbjuds vid vår fina entré!
Yogisk chakraflödesmassage balanserar hela människan.Den här metoden ökar din medvetenhet och självkännedom. Den rekommenderas vid muskelvärk, trötta stela ben, huvudvärk, fysisk/psykisk trötthet, utbrändhet, orkeslöshet, stress, oro och sömnproblem.
Må bättre, kom mer i balans och få en djupare närvaro i kroppen. Den ger dig kraft och energi, löser spänningar, vitaliserar och renar kroppen från slaggprodukter, både fysiska och psykiska.
70 min behandlingen inkluderar även chakrabalansering, en enkel form av healing där jag läser in, känner av och löser upp blockeringar i energibanorna.
Halvkroppsmassage som mjukar upp hård och ömma muskler.
Lämplig för dem som har problem och ont i nacke, axlar och rygg som
t ex uppkommer från ensidigt kontorsarbete. Genom massagen frisätts
hormonet oxotycin som har en lugnande inverkan och sänker blodtrycket.
Massagen stimulerar blodcirkulationen och gör spända muskler mjuka och
elastiska. Stärker också immunförsvaret samt rensar ut slaggprodukter.
En perfekt behandling för dig som tränar eller är allmänt stel.
Triggerpunktbehandling inkluderas i massagen vid behov och önskemål.


Akupressur är den äldsta av alla behandlingsformer. (Traditionell Kinesisk Medicin) Genom att trycka på vissa "akupunkter" regleras energiflödet enkelt och effektivt.
Problem inom det Fysiska, emotionella och mentala områdena är ett uttryck för samma "energirörelse".
Kropp & Själ är ETT!

Grundutbildning Steg 1 genomförd på Axelsons

Företagsmassage

The energy massage is a massage that both has an exciting and relaxing effect. The massage massage is carried out with clothes on and carried out following a special pattern that follows the acupuncture system. Pressures, shakes, stretches and different tumors on the back, neck, shoulders, arms and head perform the massage that stimulates blood circulation and increases the blood flow through the muscles.
Perfect for you with sore and stiff neck, shoulders and back

Massera & Balansera (Yinyangyogastudio)

Massera & Balansera
drivs av mig Therese och arbetar med österländsk massage i första hand. Jag är en stor förespråkare av det holistiska tänkande och kroppens självläkningssystem. Att arbeta med energimassage och dess flöden i kombination med välgörande djupgående behandlingar är inte bara stimulerande utan gör också stor skillnad för klienten.

Yogamassagen är en aktiv massage med stretching för att frigöra blockeringar och muskelspänning i kroppen. Chakramassagen är en energi givande massage där man masserar längs med kroppens meridianerna. Perfekt som antistress behandling.

#Sedan september i år finns även Energimassage på stol, en traditionell japansk massageteknik. Perfekt som b l a företagsmassageform.

#Friskvårdsmassage med djupgående muskelarbete finns nu också att boka.
Perfekt välbehövlig behandling för dagens kontorsarbetande befolkning.
#Qigongträning- Lev längre med dessa energigivande långsamma rörelser i meditation.
# Arbetsplatsergonomi Förebyggande arbete på din arbetsplats är A och O.

Kontakta Massera&Balansera & Välkomna att Hälsar Therese

Visa kontaktinformation
Öppettider måndagar jämna v: 09-19
tisdagar: 09-19
(andra tider efter överenskommelse via mail)
Adress
Sankt Eriksgatan 104
113 31 Stockholm
Vasastan
Öppna i Google Maps 🗗