Vad vill du boka?

Jag guider nu online via webben med EFT sessioner. Läs mer under webb coaching el på hemsidan under EFT.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

coaching

Vi träffas online du och jag via webben med EFT-Tekniken. Det är lika kraftfullt som IRL. Jag vägleder dig att komma i kontakt med dina tankar, känslor och tidigare upplevelser i livet.Vi letar efter grundorsaken till det som begränsar och hindrar dig i din vardag och sen gör vi om upplevelsen så att du istället kan känna inre lugn, trygghet och en rad andra positiva känslor som mina klienter uttrycker sig under sessionen.
"wow vilket lugn"- " häftigt"- " Men tänk att jag känner inte nåt"
" Fascinerande"- " Så enkelt"
Jag erbjuder kostnadsfri konsultation på telefon så att du kan berätta vad du vill ha hjälp med. Jag berättar hur jag kan hjälpa just dig när det gäller livsstilscoaching.

Hälsokonsultation

Allt du behöver är en smartphone/Ipad eller dator med webbkamera samt internetuppkoppling.

Vill du förändra din hälsa och uppnå inre balans?

Kanske du vill gå ner i vikt? Börja träna? Stressa mindre? Må bättre?

Under detta samtal kommer jag, Marita prata om grunden till att skapa en bra hälsa. Att börja med grunden kommer skapa de allra bästa förutsättningarna för dig i framtiden.

Kroppen behöver här komma i balans. Jag kommer presentera hur du kan komma i balans inifrån. Det tar ca 6 mån att komma i balans om du ger detta en chans.

När vi har obalans påfinns det möjlighet att vi kan känna oss trötta, äter osunt, blodsockret är inte stabilt, deppighet, inflammationer, stress, oro mm.
Känner du kanske igen dig?

Här sätter vi grunden och sedan tar vi det ett steg till om det blir aktuellt.

Varmt välkommen att boka en kostnadsfri konsultation!

Massagebehandlingar

Nacke, rygg och axlar
Nacke, rygg, axlar, armar och bröst
Hela kroppen
Reiki är en japansk teknik för avslappning som också befrämjar läkning. Den utförs genom beröring. En varm och lugnande energi flödar från händerna till klienten, vilket befrämjar avslappning och löser upp spänningar.
Behandlingen inleds med ett kort samtal.

Paket

Vi ses på min mottagning 3 ggr á 60 min du får med dig en självsuggestions medition som ger dig självkänsla och en knackningsvideo som hjälper dig att få känslomässig frihet.

Boka tid för en konstanadsfri konsultation i menyn om vill veta mer.
Bli stjärnan i ditt liv!
Har du tappat bort dig själv och längtar efter att finna din inre kraft och bli ditt bästa jag varje dag?
Det här programmet är för att du ska få verktyg och coaching i 8 v som hjälper dig att finna känslomässig frihet och få en stark självkänsla.
Effektiva verktyg och metoder för att bli starkare, lugnare, lättare och gladare.
Boka in dig på en kostnadsfri konsultation och så berättar jag mer.
Behandlingen inleds med samtal för att jag vill få en bild av dig, var du befinner dig just nu så att jag kan ge dig den bästa behandling och upplevelse du behöver just nu.
Du får även med dig verktyg som hjälper dig känslomässig frihet.
Reiki är en japansk teknink för avslappning som också befrämjar läkning. Den utförs genom beröring. En varm lugnande energi flödar från händerna till klienten, vilket befrämjar avslappning och löser upp spänningar.
EFT är en kombination av Kinesisk akupressur och västerländsk samtalsterapi. När vi gör en så kallad knackningsrunda så släpper det på blockeringar i vårt energi system och kan då lösa upp känslor som stagnerat och hindrar oss idag från att leva fullt ut. Känslor som tex. oro, stress, dålig självkänsla, huvudvärk mm
En mycket skön och avslappnade upplevelse.
Behandlingen inleds med samtal för att jag vill få en bild av var du som klient befinner dig just nu och hur jag kan hjälpa dig på bästa sätt, jag använder mig även vid behov av EFT (Mindful Tapping) om det finns behov av att släppa på något som blockerar i ditt energisytem. När vi är klara med samtalet får du en klassisk massage med mjuka, avslappnande rörelser med inslag av Young Livings läkande oljor.

MaWén Optimal hälsa

Marita hjälper dig att få dina spända muskler att slappna av och bli mjukare med knådande händer.
Jag guider dig även online via webben med sessioner med en teknik som heter EFT- Emotionell Freedom Techniques.
Jag utför även Reiki behandlingar som är djupt avslappnande och stressreducerande.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Torg vägen 4
148 30 ÖSMO
Öppna i Google Maps 🗗