MAY Strategies

betyg4.8 Fantastiskt bra(6 betyg)
Korsgatan 13, 411 16, GÖTEBORG
VÄLKOMMEN TILL MAY! Jag heter Ylva M Andersson och driver MAY Strategies, ett företag som ingjuter mod att leda, kommunicera och inspirera. Vi på MAY Strategies brinner för att skapa ett hållbart och schysst arbetsliv. Vi drivs att se människor växa och genomföra det som de aktivt vill och väljer. Förverkliga sina drömmar helt enkelt. Vi arbetar såväl med enskilda personer som företagsledare och hela organisationer. Själv har jag mångårig erfarenhet som chef på flera stora medieföretag. Har också en certifiering som coach på PCC-nivå via International Coach Federation (ICF). Läs mer om vad en coach kan göra för dig: https://maystrategies.se/5-skal-till-varfor-du-ska-samarbeta-med-en-coach/

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

Presentkort

Köp presentkort

Valfritt belopp

utövare

noImage
Business Career CoachingMAY StrategiesPresentkort
noImage
Ylva M AnderssonPROFESSIONELL COACH

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
6 betyg
Väldigt bra och givande! Har båda mina gånger fått goda råd och vägledning i hur jag ska tänka framåt. Rekommenderas till alla oberoende i vilket syfte man skulle söka sig hit.
Great experience, looking forward to our next meeting
Jag hade ett mycket bra och trevligt möte, med många bra förslag!

Om företaget

MAY Strategies arbetar med coachning och utbildning inom ledarskap och kommunikation. Vi brinner för ett hållbart och schysst arbetsliv där alla får möjlighet och utrymme att vara såväl kreativa som produktiva.

Bilder