Med känsla

betyg4.5 Mycket bra(10 betyg)
Drottninggatan 20, 602 24, Norrköping
Glöm inte att du kan nyttja din friskvårdspeng Betalning sker med swish eller kontanter From 210308 är det reducerat pris 600:. i stället för 700:- tills vidare Då Corona blivit stor spridning igen, så kör jag inga live möten just nu , kör enbart telefon eller zoom som bild möte via datan. Varmt välkomna!

Boka tjänst

Standardtjänster

  • Coaching60 minuter, 700 kr · Mer info
    Boka
  • Hälsorådgivning60 minuter, 700 kr · Mer info
    Boka
  • Samtalsterapi60 minuter, 700 kr · Mer info
    Boka

utövare

noImage
Ninna Emanuelsson
(10 betyg)
Samtalsterapeut
Presentkort

Betyg och recensioner

4.5Mycket bra
10 betyg
till Ninna Emanuelsson
Fick en vägledning och saker att begrunda och jobba vidare med. Toppen att det gick att genomföra samtalet trots förkylningssymptom i coronatider 👍
till Ninna Emanuelsson
En timme med Ninna hjälpte oerhört. Jag var skeptisk, men Ninna hjälpte mig se saker som jag själv inte kunde se.

Om företaget

Känner du dig stressad, eller har en känsla av att du närmar dig en utmattning? Har du ett behov av stödjande och läkande samtal? Kanske behöver du bolla med någon och få coachning mot nya stigar och val i livet? Eller så står du mitt i ett vägskäl och vet inte vem du vill vara, eller vem du faktiskt är längre. Coachning I coachningen hjälper Ninna dig att finna dina egna lösningar, vägar, tankar och idéer. Det är dina insikter och svar som hjälper dig att komma fram till, och ger dig störst kraft att åstadkomma den förändring som just du behöver. Tjänster som Med Känsla erbjuder till privatpersoner: Coachning Personlig utveckling Samtalsterapi Vägledning Rådgivning Hjälp för att förebygga sjukskrivning Hälsorådgivning Att hantera sin tankar och känslor, samt att hitta sin egen motivation Då kan du gå i Samtalsterapi hos Med Känsla. I samtalen med Ninna får du möjlighet att fokusera på dig själv och dina behov, samtidigt som du får möjlighet att reflektera över vem du är idag, vem du vill vara och vad du vill förändra hos dig själv och i ditt liv. I samtalen får du även lära dig att samtala med dig själv.

Bilder