Vad vill du boka?

Bokning av Samir går även att göra via: 


Besök oss även på:
www.medicaleffekt.se
www.effekttraning.se
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Massage

Här går vi in på specifika problem områden med en kraftfullare massage.
Medicinsk massage innebär att vi tar hänsyn till ditt hälso tillstånd och eventuella sjukdomar och utför massagen utifrån din status. Till exempel efter cancerbehandling.

Naprapati

Vi gör en screening för dagen hur din kropp mår och därefter skräddarsyr vi ett träningsprogram som följs upp av en behandling. Passar dig som har återkommande problem i muskler och leder och/eller just är färdig med rehab efter en skada. Ring gärna för rådgivning om denna metod passar dig.
För medlemmar i Effekt Träning. Genomgång av muskler och leder för kontroll av funktion och rörlighet.

Personlig träning

Personlig träning med medicinsk kompetens. Rehabträning och naprapatträning. Naprapatträning är träning där du får ett skräddasytt program för dagen efter hur din kropp mår. Bra för dig som då och då drabbas av besvär i rörelseapparaten men även för dig som har någon kronisk sjukdom. Vi har erfarenhet av invärtes sjudomar och neurolgiska. Vi tränar såklart även dig som vill träna för att gå ner i vikt eller vill träna för ett lopp

Medical EFFEKT

Medical EFFEKT din hjälp när du behöver den!

Kristina Ruder
har lång erfarenhet av naprapati, träning och rehab samt är konsult åt det multimodala rehab institutet "Rygginstitutet i Vaxholm" där smärta och stresshantering är i fokus. Kristina är även grundare till den moderna träningsformen "Naprapatträning" där kunden får en screening för dagen hur kroppen mår för att därefter få ett skräddarsytt träningsprogram tillsammans med specialist utbildad Naprapat med direkt uppföljande behandling.
Kristina är Leg Naprapat, Lic Personlig tränare, Skidlärare, Pilatesinstruktör samt Kostrådgivare.

Samir Gaouar
Utbildad naprapat vid Naprapathögskolan i Stockholm. Han har tidigare varit aktiv inom simning på elitnivå och andra idrotter som akrobatik, kampsport och cykling. Han brinner för idrottsmedicin, rehabilitering och träning som integrerar hela kroppen.

Samir har vidareutbildat sig inom dry-needling (akupunktur) och lägger ner mycket tid på modern smärtvetenskap. Förutom det jobbar han även mycket med kreativ personlig träning som skräddarsys efter ditt mål och dina förutsättningar.
Han hjälper dig bland annat med ryggskott, huvudvärk, nackspärr, löparknä, ischias, fotbesvär, käkbesvär och allt annat som muskler och leder kan ställa till med. Samir bokar du via vår hemsida www.medicaleffekt.se

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Mån 10.00-20.00
Tisdag 8.00-18.00
Onsdag 7.30-18.00
Torsdag 8.00-18.00
Fredag 7.30-15.00
Lördag ring vid behov
Söndag ring vid behov
Adress
Abrahamsbergsvägen 79
168 30 Stockholm
Abrahamsberg, Bromma
Öppna i Google Maps 🗗