Vad vill du boka?

MediYoga är en svensk yogaform som genom forskning löpande utvecklas av MediYoga Institutet.

MediYogans syfte och mission är att verka som en reglerad och kvalitetssäkrad yogaform för svensk hälso- och sjukvård med forskning och beprövad erfarenhet som utgångspunkt. Vi har utbildat fler än 2.500 instruktörer och patienter erbjuds idag MediYoga på mer än 224 sjukhus och vårdcentraler i Sverige.

MediYoga erbjuds idag på många platser runt om i Sverige, på allt ifrån sjukhus, vårdcentraler, rehabkliniker men även utbrett på friskvårdscenter, yogastudios osv.

MediYoga Center är våra specialiserade yogastudios för dig som vill träna MediYoga under ledning av erfarna Lärare och Terapeuter. Varmt välkommen!
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Drop-In MediYoga

GE DIG SJÄLV ETT KÄRLEKSFULLT ANDRUM I VARDAGEN.

Måndagar 18:45-20:15
8/10 t.o.m 17/12, 10 ggr (uppehåll v 47)

I denna 10-veckors kurs kommer vi utforska MediYogans enkla men kraftfulla yogarörelser, andningsövningar och meditationer. Vi använder tusenåriga tekniker för att frigöra blockerad energi i kropp och sinne. I kinesisk medicin talar man om balansen mellan Yin och Yang och i den yogiska filosofin beskrivs vårt energisystem utifrån chakrasystemet. I den här kursen kommer vi ge särskilt utrymme åt Yinenergin i kropp och sinne.

Vi lever i en tillvaro där många upplever att de är stressade och pressade på flera plan i livet. En tillvaro som tar oss från vår naturliga rytm och koppling till naturens element och årstider. Stressen sätter sig som spänningar i muskler, stelhet i leder och påverkar vår livsviktiga andning så att kroppens syresättning blir bristfällig. Något som gör oss trötta och orkeslösa. Vi vissnar helt enkelt.

Med regelbunden utövning av yoga och meditation bli du mer inkännande för kroppens signaler och ditt andetag. En väg till ökad kraft, glädje och balans i livet.

Under kursens gång kommer du också möta den nio attityderna i Mindfulness för ökad närvaro och medvetenhet i nuet. Du får också med dig övningar att praktisera och reflektera över i din vardag.

För mig är närvaro i kropp och sinne nyckeln till kärlek och medkänsla både till mig själv och andra. En ödmjukhet inför att allt förändras och att vi behöver släppa taget om det som begränsar och håller oss tillbaka så att vi kan leva livet fullt ut.

Lärare: Ewa Norén
Har du frågor om kursen? Kontakta: ewanoren63@gmail.com

MediYoga Center Göteborg

Varmt välkommen till våra lugna oas i centrala Göteborg.

Vår intention är att verka som en mötesplats där du får stanna upp, hämta kraft och inspiration.

Hos oss är du välkommen precis som du är. Mjuka ullmattor och sittkuddar finns på plats på centret. Inga förkunskaper krävs.

Vår ambition är att verka som en kvalitetssäkrad plattform mellan sjukvård och friskvård. Därför erbjuder vi dig med FaR - Fysisk Aktivitet på Recept 20 % rabatt på terminskurserna.

MediYoga är en terapeutisk och balanserande yogaform, enkelt att utföra och vänder sig till alla människor friska som sjuka. Yogaprogrammen vi använder är väl utvärderade i svensk forskning.


Varmt välkommen!

E-post
Adress
Föreningsgatan 33
411 27 Göteborg
Landala
Öppna i Google Maps 🗗