Boka Mediyoga-Chakra- Fri från Stress - Start 7/4 90 min , 1.440,00 kr

Mediyoga-Chakra- Fri från Stress!

8ggr
Kursstart vecka 14, 7/4 - 2/6 (uppehåll vecka 16)
Söndagar 17.30-19.00

En kurs för balans i chakrasystemet! Hur hänger Chakrasystemet ihop med stress, ditt nervsystem och ditt hormonsystem? Hur kan du förstå dig själv på ett djupare plan genom visdomen om Chakra? Hur kan du komma i kontakt med din kropp, din energi, din livskraft och förebygga ohälsa?

Chakrasystemet är ett sätt att beskriva människan som energivarelse där kropp, själ och sinne kopplas samman till en odelbar helhet. Chakrasystemet beskriver vem du är och är ett värdefullt verktyg för att uppnå självinsikt, förändring och läkning på alla plan.

När du är i balans och mår bra flödar det mellan dina chakran. Om du däremot känner dig i obalans, är trött, nedstämd, stressad, stel eller har ont någonstans, så kan det enligt det yogan bero på blockering i ditt chakrasystem eller mina dina chakran.

Denna kurs bjuder in till en spännande resa genom chakrasystemet, där du kommer att få besöka de sju mest centrala chakran och dess påverkan på din hälsa och ditt välmående. Målet är att skapa balans, frigöra energi och kraft så att du kan komma i kontakt med din fulla potential och ditt sanna jag.

Följ med på denna 8-veckors kurs och fördjupa dig i ditt energisystem. Låt det vakna, låt det flöda och upplev mer av dig själv, bli mer av den du egentligen är. Låt din slumrande livskraft väckas till liv och få komma till uttryck!

Genom visdomen om Chakra och Mediyoga som verktyg, ger du ditt energisystem möjligheten att få flöda fritt och på så sätt stärka både nervsystemet och hormonsystem och förebygga stress och sjukdom.

I kursen ingår specifika yogapass och meditationer till varje chakra, samt kursmaterial och reflektioner att ta med i din vardag. Passen är lugna, läkande men ändå kraftfulla och till för alla, även nybörjare!

Lärare: Lina Siring - linasiring@gmail.com

MediYogaCenterLogo_Göteborg_Kvadrat.jpg

Vecka 14

mån
1
apr
tis
2
apr
ons
3
apr
tor
4
apr
fre
5
apr
lör
6
apr
sön
7
apr
Inga lediga tider Inga lediga tider Inga lediga tider Inga lediga tider Inga lediga tider Inga lediga tider 17:30

april 2019

måntisonstorfrelörsön
v141234567
v15891011121314
v1615161718192021
v1722232425262728
v18293012345

MediYoga Center Göteborg

Varmt välkommen till våra lugna oas i centrala Göteborg.

Vår intention är att verka som en mötesplats där du får stanna upp, hämta kraft och inspiration.

Hos oss är du välkommen precis som du är. Mjuka ullmattor och sittkuddar finns på plats på centret. Inga förkunskaper krävs.

Vår ambition är att verka som en kvalitetssäkrad plattform mellan sjukvård och friskvård. Därför erbjuder vi dig med FaR - Fysisk Aktivitet på Recept 20 % rabatt på terminskurserna.

MediYoga är en terapeutisk och balanserande yogaform, enkelt att utföra och vänder sig till alla människor friska som sjuka. Yogaprogrammen vi använder är väl utvärderade i svensk forskning.


Varmt välkommen!

Visa kontaktinformation
Adress
Föreningsgatan 33
411 27 Göteborg
Landala
Öppna i Google Maps 🗗