Vad vill du boka?

Under en enskild session får du möjlighet till ett program utifrån dina förutsättningar och behov. Du får det yogiska perspektivet på ev. hälsobesvär.  I sessionen ingår ett individuellt träningsprogram som du tränar på egen hand hemma ca 4-6 veckor innan ev återbesök. 

Ett nybesök hos oss kostar 950 kronor som betalas kontant i samband med besöket (vi tar ej kort). Det innebär ett längre samtal första gången där vi går igenom hela din hälsa/ohälsa. 
Vill man förlänga nybesöket erbjuder vi även 120 minuter (1250 kr) som passar dig utan någon tidigare erfarenhet av yoga.

Vanlig klädsel går bra, dock ej åtsittande i midjan. Drick ordentligt med vatten dygnet innan. 

Ingång bakom huset. OBS! Kom i tid, max 10 min före avsatt tid då jag inte alltid har möjlighet att öppna dörren tidigare.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.

MediYoga Institutet - MIMY Mindfulness MediYoga

MediYoga Institutet är Skandinaviens främsta forsknings- och utbildningscenter för medicinsk yoga. Vi erbjuder utbildningar i MediYoga för personer med medicinsk kompetens, introduktionsutbildningar i MIMY - MediYoga och Mindfulness för allmänheten samt öppen kursverksamhet och yogiska terapisessioner. Jag som erbjuder yogisk terapi på MediYoga Institutet är även utbildningsansvarig för MIMY.
Varmt välkommen! Läs mer på mediyoga.se och mimy.se

Telefon 08707727274
E-post
Adress
Värtavägen 35
11529 Stockholm