Vad vill du boka?

Bokningsbar i Gamla stan på tisdagar Välkommen
Du kan även boka mig på Din Insida via denna länk: http://medvetenhetifokusdininsida.bokadirekt.se


Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Ledarskapscoaching

Ledarskapscoaching, konflikthantering, kognitiv beteende förändring

Terapi

Samtalsterapi, KBT, mental träning

TERAPISAMTAL

Samtalsterapi på telefon/Skype eller FaceTime

Zencoaching

Här och nu träning, andning och acceptans, kroppsmeditation.
Ett samtal där du får möjlighet utforska tankar, känslor och kroppsupplevelser i ett lyssnande & speglande samtal

Tjänster

Samtal med KBT-behandling, mental träning, närvaro träning, andning, acceptans övningar och verktyg för beteende hantering/beteende förändring
Samtal, KBT-behandling, mental träning, närvaro träning, andning, acceptans övningar och verktyg för beteende hantering/beteende förändring.

Psykoterapi KBT-behandling

kogniv samtalsterapi, kbt-behandling, styrkebaserad kbt, life span terapi, zencoaching, mental träning

Parterapi

Samtalsterapi, KBT-behandling, mental träning, utbildning i lyssnande och målsättning.

ICF-coaching/mental träning

Beteende utbildning & mentalträning. Du får lära dig möta dig själv & andra med ökad kunskap & förståelse. Du får verktyg att hantera dig själv och andra med för ökad framgång i kommunikationen inom ledarskapet.
Beteende utbildning & mentalträning. Du får lära dig möta dig själv & andra med ökad kunskap & förståelse. Du får verktyg att hantera dig själv och andra med för ökad framgång i kommunikationen inom ledarskapet.
Fördjupade samtalsfärdigheter
Gruppcoaching
ICF coaching, samtal med ditt önskemål i fokus, vi utforskar vad som stoppar dig från att nå dina mål. Jobbar med olika modeller för att hitta nya vägar att gå. Tränar lyssnandet och hittar nya sätt att kommunicera.

Parcoaching

Stöd att möta utmaningar i din relation, skapa medvetenhet om fakta och möjliggöra verktyg för att kunna hantera och komma vidar. Skapa gemensamma modeller för att ge relationen möjlighet att växa och blomstra
Utveckla din relation, skapa ny förståelse för dig själv och din partner. Hitta nya sätt att kommunisera på för att kunna möta dig själv och dina egna behov samtidigt som du kan lyssna in din partners behov.

Bars energibehandling

Lätt beröring av 32 punkter på huvudet för total avslappning och healing

Samtal

Ett samtal där vi utforskar vad du behöver och vad du vill.
Det kan vara ett engångssamtal eller en början på en samtalsplan för dig.
Online samtal 2 Tim, Kognitiv beteendeterapi, Coaching/ Ledarskapsutveckling/Fördjupade samtalsfärdigheter
Samtal via telefon, skype eller facetime där du kan välja område.
Kognitiv beteende terapi, Coaching/Chefscoaching/ Zencoaching. Ett samtal som stödjer dig och hjälper dig hitta en väg frammåt.

Medvetenhet i Fokus - Värmdö friskvårdscenter

KBT-terapeut med fokus på det friska!

Jag är utbildad och examinerad kognitiv KBT-terapeut efter avslutad Steg-1-utbildning hos KBT Svealand med påbyggnadsutbildningen styrkebaserad (SB) KBT med Christin Padesky. Jag är även diplomerad och certifierad ICF livscoach, en utbildning som är kvalitetssäkrad av den oberoende branschorganisationen International Coach Federation (ICF) vars uppgift det är att kvalitetssäkra coacher och se till att de jobbar enligt de etiska riktlinjerna. Vidare är jag diplomerad Zen coach, har utbildat mig inom WONSA Life Span Integration Steg 1-2, Familjekonstellationer (gestaltterapi) samt kommunikation och konflikthantering för individer, par och grupper utifrån Non Violent Communication. Utöver detta är jag även certifierad Access Bars facilitator. (energibehandlingar).
I botten har jag en Frisörmästarutbildning.

”Om jag vill lyckas med att föra en människa mot ett bestämt mål behöver jag först finna henne där hon är och börja just där.”
Sören Kirkegaard

I mitt arbete tar jag alltid utgångspunkt i dig som individ och möter dig där du befinner dig just nu; vad är viktigast för dig, vad stoppas du av, vad har du för behov, vad saknar du.
Utifrån detta ger du och jag tillsammans dig möjlighet att hitta din väg framåt. Med all den erfarenhet jag har samlat på mig genom åren vet jag att det ofta inte går att applicera modell x eller y utan att det handlar om att hitta en kombination av modeller och metoder som passar just dig.
Vid vårt första möte kommer vi gemensamt överens om hur många gånger vi ska träffas och du får din första hemuppgift som exempelvis kan vara att skapa vanor som underlättar för dig i din vardag eller att komma igång med fysisk aktivitet som stödjer ditt mentala växande.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Torsdagar 8.00- 20.00
Adress
Fenix väg 18
134 44 Gustavsberg
Mölnvik, Värmdö
Öppna i Google Maps 🗗