1. Hem
  2. Healing Visby

Medvitund

betyg4.6 Fantastiskt bra(151 betyg)
Visborgsallén 49, 621 50, Visby
Hej och välkommen till Medvitund! Under min uppväxt har alltid djuren funnits i mitt liv och från tidig ålder har jag "arbetat" med människor, en fördel då ens föräldrar äger ett turistföretag. Jag var inte många år när jag bestämde mig för att jag ska spendera mitt liv med att arbeta med djur och människor. Och det har nog alltid varit självklart för mig att vara egen företagare. Mitt mål är och förblir att jobba som hästtränare och instruktör, men vägen dit är tämligen krokig. 2016 valde jag kroken till att bli djurkommunikatör och healer, 2017 valde jag att utmana min rädsla för att ge och ta emot beröring och utbildade mig till massör för människa. I nuläget arbetar jag deltid med Medvitund, mestadels med kurser och massage, men erbjuder även healing, djurkommunikation och hästträning. Jag beskrivs som en lugn person med stort hjärta. Jag brinner för att hitta saker som verkligen fungerar, och strävar efter att fortbilda mig inom samtliga områden jag arbetar med. Min starka intuitiva förmågan är till stor hjälp, oavsett om du kommer till mig på en behandling eller om du deltar på någon kurs eller lektion. Erfarenheter: Ridskola inom engelsk ridning och westernridning, medryttare, fodervärd.2012-2015 studerade jag på Berga naturbruksgymnasium inriktning häst.2014 startade jag ihop med andra personer projektet Hästresan.2015 praktik på 5 månader hos Hanna Engström, Gotlands ridakademi2016 utbildning hos Sonja Rantila till djurkommunikatör2016 dipl. healer för Regnbågsflamman2016 elev hos Lina Petersdotter Johansson2017 januari-juni Utbildning till Diplomerad massör Sen oktober 2018 kan jag också erbjuda möjligheten att komma hem till dig för massage, hästträning, djurkommunikation eller healing på djur. Maila eller kontakta mig på Facebook för mer info och bokning. OBSERVERA ATT AVBOKNING INOM 24 TIMMAR DEBITERAS PÅ HELA AVGIFTEN. Betalning sker via swish eller faktura. Jag tar inte emot kontanter. Stående erbjudanden: Boka nästa behandling på plats: 50 kr rabatt För inspiration till mer välmående, följ Medvitund på Facebook: https://www.facebook.com/medvitund/?fref=ts Hoppas du har en superbra dag/kväll!

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

Betyg och recensioner

4.6Fantastiskt bra
151 betyg
Karin H.
Får alltid så stor hjälp av samtalen med våra djur!!!

Visa mer

Mia T.
Om jag hade kunnat, så hade jag gett 10 stjärnor ❤️! Det var helt fantastiskt och jag hoppas att det blir fler tillfällen att göra det 🙏🥰

Visa mer

Ulrika M.
Hade jag kunnat hade jag försökt slappna av mera.. Men kroppen ville gå sin egna väg..

Visa mer

Bibi A.
Tack... rekommenderar

Visa mer

Om företaget

Medvitund är det isländska ordet för medvetande och det är just medvetande jag jobbar med. Genom massage, healing, kurser eller coachande samtal hjälper jag dig att bli mer medvetet närvarande i din kropp, med dina tankar, med dina känslor och med dina minnen. Detta för att uppmärksamma och släppa rädslor, begränsningar och mönster som håller oss tillbaka.

Bilder

Detaljer och kontakt