Vad vill du boka?

Nu under november och december har man 100 kr i rabatt på de olika läsningarna under Esoterisk Rådgivning. En bra julklapp till sig själv eller någon vän
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Värdekort

Kurs


Efter alla olika tv program har vi blivit fullmatade med medium av olika slag. Alla med en stor kunskap om andra sidan. De kallas för spiritualister och har en lite annorlunda utbildning än Esoterisk rådgivare. Vi lär oss att vandra i de olika dimensionerna och möta änglar, guider, ärkeänglar mm. Att prata med de bortgångna är bara en liten del av hur vi arbetar.
Esoteriska läran betraktar och ser de inre världarna och vår plan som den egentliga verkligheten, orsaken till att det ser ut som det gör beror på inre förhållande. Esoterisk handlar om det för oss det ovetbara. Det handlar om det som rör vårt och universums innersta och andliga sida. Lite om vad esoterisk betyder.


Som Esoterisk rådgivare kommer du få lära dig att vandra i olika dimensioner, lära känna de olika ljusväsen som finns på de olika nivåerna. Lära dig hur enkelt det är att känna av vem eller vad som vill komma till dig. Vi kommer att göra en del energiavläsningar, gå in i Akasha och hämta svar på frågor, lära dig om chakran och auran, andra sidan. Vi kommer att ha en hel helg med och om änglarna på olika nivåer.


Vi som kommer att starta kursen i 4 steg under våren 2017

Hör gärna av er så kan vi berätta mer och håll koll på våra kalendrar så ser ni kursstarter

Pris:3900 kr

Enkelrum 4100 kr

ingår kurs, diplom, 1 övernattning, 1 frukost, 1 middag, 2 luncher, för/eftermiddagskaffe


Priset gäller här på Melamy Kursgård

Melamy Kursgård

Här på Småländska höglandet, har vi skapat en liten charmig kursgård. Som kommer vara i förändring hela tiden allt eftersom vi utvecklas på de olika kurser som kommer att hållas här. Den är skapad med både gammalt och nytt i en skön blandning. Jag som driver gården heter Stina, har äntligen hittat mitt allt i en skön kombination. Mitt intresse för gammalt antikt och det andliga. Få lära ut till människor och se de växa. Dela med mig av kunskapen jag fått och vad som hela tiden kommer ifrån kosmos. Jag är utbildad Reiki master, lärare i Nefertiti Kosmisk healing, Sann Essens ängla terapeut, Esoterisk rådgivare och ängla kortsläsare. Jag arbetar mycket på distans men även fysiskt

Telefon 0707254945
Webbsida
E-post
Öppettider Efter överenskommelse
Ring 0707254945
Adress
Stationsgatan 5
578 74 Finnaryd
Småland