Vad vill du boka?

Nu under november och december har man 100 kr i rabatt på de olika läsningarna under Esoterisk Rådgivning. En bra julklapp till sig själv eller någon vän

Kurs


Den här helgen vill jag skapa för att vi ska få träffa andra som vaknat upp i sin andlighet. Tanken är att det ska vara som en retreat fast vi inte går i tystnad. Mer att vi umgås och får känna en tillhörighet med varann. Många är vi som kanske känner sig så ensam när vi vaknat upp. Ett sätt att tillsammans dela våra upplevelser. Ha gemensamma vägledda meditationer, måla tillsammans. Använda vår kreativitet och på så sätt måla det som är svårt att sätta ord på.

Vad som kommer att hända under en helg:
Presentation av oss alla
12 chakra meditation och andra meditationer
Måla mandalor, måla intuitivt
Healing
Reflektioner

Min önskan är att alla ska må så bra som de bara kan och känner att de fått ett inre lugn. Dels av att veta "jag är inte ensam" och av meditationerna.

Man kan välja att bo kvar under helgen om man vill, väljer man att bara vara med under dagtid så hör av er priset blir lite annorlunda. Vill man ha ett enkelrum blir det något dyrare.
Anmälan görs antingen på sidan här, via mail eller mobil

Kursen:

lö kl 9 - 17
sö kl 9 - 17

Pris: 3000 kr
Enkelrum 3200 kr

Då ingår det kurs, en övernattning, 2 st luncher, 1 st frukost, 1 st middag och förmiddags/eftermiddagskaffe. Frukt

Efter alla olika tv program har vi blivit fullmatade med medium av olika slag. Alla med en stor kunskap om andra sidan. De kallas för spiritualister och har en lite annorlunda utbildning än Esoterisk rådgivare. Vi lär oss att vandra i de olika dimensionerna och möta änglar, guider, ärkeänglar mm. Att prata med de bortgångna är bara en liten del av hur vi arbetar.
Esoteriska läran betraktar och ser de inre världarna och vår plan som den egentliga verkligheten, orsaken till att det ser ut som det gör beror på inre förhållande. Esoterisk handlar om det för oss det ovetbara. Det handlar om det som rör vårt och universums innersta och andliga sida. Lite om vad esoterisk betyder.


Som Esoterisk rådgivare kommer du få lära dig att vandra i olika dimensioner, lära känna de olika ljusväsen som finns på de olika nivåerna. Lära dig hur enkelt det är att känna av vem eller vad som vill komma till dig. Vi kommer att göra en del energiavläsningar, gå in i Akasha och hämta svar på frågor, lära dig om chakran och auran, andra sidan. Vi kommer att ha en hel helg med och om änglarna på olika nivåer.


Vi som kommer att starta kursen i 4 steg under våren 2017

Hör gärna av er så kan vi berätta mer och håll koll på våra kalendrar så ser ni kursstarter

Pris:3900 kr

Enkelrum 4100 kr

ingår kurs, diplom, 1 övernattning, 1 frukost, 1 middag, 2 luncher, för/eftermiddagskaffe


Priset gäller här på Melamy Kursgård
Under den här helgen har jag tänkt att vi ska försöka hitta vägarna som gör oss starka, hela och mer klara med vad vi vill. Få ett inre lugn och en beslutsamhet, våga vara oss själva.
Hela helgen bygger på en slags retreat fast lite omvänt. Jag vill att man ska kunna få prata om man vill. Men också få vara i tystnad om det känns mer rätt. Jag vill att vi ska få möta andra som vaknat upp, se att vi inte är så fåniga eller drömmare.
Jag har utbildat mig till lärare för flera olika healingmetoder, esoterisk rådgivare, medium, änglamedium. Det är mina nycklar som vi kommer att använda och av allt jag lärt mig på kurser och av livet. Vidare har jag alltid älskat att hjälpa, lyssna och ta hand om andra människor. De som kommer hit ska verkligen få känna sig unika och älskade där de står för stunden och i sin egen utveckling. Här delar vi med oss av värme och kärlek
⦁ Vi ska lära oss att vandra i oss själva och vårt innersta
⦁ Lära oss att släppa gamla mönster
⦁ Meditera
⦁ Göra visionstavla
⦁ Lära oss att manifestera
⦁ Öppna vårt hjärta
⦁ Måla
Kursen är över en helg lördag till söndag. Tiderna är kl 9 - 17 båda dagarna.
Priset för kursen i delat rum: 3500 kr
Enkelrum: 3700 kr
Då ingår logi, frukost, luncher, middag, fika, frukt, block/penna och tavla.
Förkunskaper är grund och fortsättning kurserna steg 1 och 2. Den här kursen är för dig som vill utbilda dig till lärare eller fördjupa ditt energiarbete ytterligare. Efter steg 3 kan du gå registrerings kursen för att själv lära dig hur man utbildar i Nefertiti kosmisk healing.


Initiering till Gudinnan Maat och de 12 pyramiderna
Initiering till Gudinnan Nefertiti och det, kosmiska nervsystemet
Aktivering av Lemuria energin genom Lemuria-symbolen
Aktivering av den heliga cirkeln genom uppstigna mästare, galaktiska guider, änglarna och gudinnorna.
Den vita Buddha aktivering i kronchakrat
Manual för steg 3
Obeservera att du kan inte lära dig NKH genom boken, du behöver den som hjälpmedel för de initieringar och det sammanhang och de energiövningar du får av din lärare.!Genomgång hur du utbildar i NKH för dig som går Registreringen
Dödsprocessen filosofiska tradition
Samtalet och helandet
Aurahealing
Helande av stjärn födda för att etablera kontakt med själsgruppen
Manifestationens lagar
Helandet av jorden och sfäriskt helande
Kanalisering och energiöverföring med Nefertiti
Nefertitis helande metod på nervsystemet
3 ögat aktivering, mystikernas helande

Efter avslutad steg 3 har du möjlighet att bli NKH lärare och själv lära ut.
Vid bokning av bara kurs blir priset annorlunda hör av er för nytt pris
Diplom efter avslutad utbildning

Under Reiki steg 2 kursen får du lära dig hur du:


Skickar Reiki på distans

Energistädar med Reiki

Programmerar med Reiki

Gör Reiki sändare för att sända över tid och rum

Kombinerar distans Reiki med fysisk Reiki

I priset ingår mat/logi. Vid bokning av enbart kurs hör av er för nytt pris
Inga förkunskaper krävs

Sann essens nivå 1 är en utbildningshelg där Sann Essens meditations-lärare tar dig med på en djupare inre resa med 12 olika vägledda meditationer. Dessa aktiverar minnen om den du är, din livsplan och din livsväg. De vägledda meditationerna leder dig in på en resa till din Sanna Essens.

De vägledda meditationerna introducerar stegvis kontakten med ditt hjärta och sanna jags centrum

I samband med de vägledda meditationerna får du lära känna 12 änglar som är kosmos byggstenar. Du kan sedan efter kursen tillsammans med änglarna göra energiöverföringar och energiarbete på dig själv och andra.


Genom de 12 vägledda meditationerna ser du dig själv klarare. Du kommer att förstå din egen livsuppgift och vem du är bättre.

Efter helgkursen finns dagliga övningar som du kan använda dig av för att växa andligt och själsligt.


Helgen innehåller vägledda meditationer, energiarbete genom energiöverföringar och inre reflektion.

Föreläsning, frigörande av blockeringar och helande. Under helgen råder tystnad mellan kursdeltagarna för att inte störa inre processer. Detta för att alla ska kunna vara i sin egen energi och integreras med egna insikter.

Sann Essens är det uppvaknande och den kunskap du får när du är helt och fullt är i flöde med kosmos och den du är skapad att vara.

Jag rekommenderar alltid att du har en dag ledig att vara med dig själv efter denna helgkurs.
Ta med: Block, penna.

Diplom i Sann Essens nivå 1 där du kan göra energiarbete på dig själv och andra.


Pris 3700 kr

Enkelrum 3900 kr


I priset ingår det: kurs, diplom, 1 övernattning, 1 frukost, 1 middag, 2 luncher, för/eftermiddagsfika

Vid enbart kurs hör av er för nytt pris

Melamy Kursgård

Här på Småländska höglandet, har vi skapat en liten charmig kursgård. Som kommer vara i förändring hela tiden allt eftersom vi utvecklas på de olika kurser som kommer att hållas här. Den är skapad med både gammalt och nytt i en skön blandning. Jag som driver gården heter Stina, har äntligen hittat mitt allt i en skön kombination. Mitt intresse för gammalt antikt och det andliga. Få lära ut till människor och se de växa. Dela med mig av kunskapen jag fått och vad som hela tiden kommer ifrån kosmos. Jag är utbildad Reiki master, lärare i Nefertiti Kosmisk healing, Sann Essens ängla terapeut, Esoterisk rådgivare och ängla kortsläsare. Jag arbetar mycket på distans men även fysiskt

Telefon 0707254945
Webbsida
E-post
Öppettider Efter överenskommelse
Ring 0707254945
Adress
Stationsgatan 5
578 74 Finnaryd
Småland