Boka nu och få 20% rabatt på alla nedanstående priser. Dras av i kassan. Gäller enbart nya kunder. Är du redan kund? Ta bort

Vad vill du boka?--------------------------------------------------------------------------------------------

Vi finns i hjärtat av Uppsala intill Fyrisån, S:t Johannesgatan
Vi har öppet enligt överenskommelse.
Hittar ni ingen passande tid vänligen kontakta oss så löser vi det.

Bokningsinformation och tips inför besöket:
Meddela gärna vid bokningstillfället om du har några medicinska besvär, allergier, tar några mediciner eller är gravid.

Behandlingar rekommenderas ej vid förkylning, feber, inflammationer eller vid solsvedd hud.

Eventuell av-och ombokning måste ske senast 24 timmar före bokad behandling annars utgår debitering.

Åldersgräns för ansiktsbehandlingar är 16 år och för injektionsbehandlingar 18 år.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

ANSIKTSBEHANDLING

Vad är MicroGold Microchanneling?
Det är en minimalt invasiv hudföryngrande behandling som involverar en behållare med fina nålar som både stimulerar kroppens kollagen och hjälper till att slussa ner ingredienser. De 24 karats guldnålarna har mikrokanaler som låter produkten föras rätt ner i huden på ett kontrollerat vis. Skillnaden mellan traditionell microneedling och microchanneling med MicroGold är att MicroGolds nålar har kanaler på utsidan av nålen.
Produkten följer därför med ner i huden med hjälp av nålen och släpps på valt nåldjup (0,6 mm).Med microneedling är nålarna solida och trycker istället ner produkten. Med MicroGold kan vi effektivt behandla åldrande hud, sträckmärken, fina linjer och rynkor, mörka fläckar, hyperpigmenteringar och ärr samtidigt som huden återfuktad, fylls ut

* reduktion av fina linjer i ansiktet
* minskade torrhetslinjer under ögonen
* mindre synliga fina linjer runt munnen
* minskad torrhet och mer fukt i huden
* "Upplumpad" hud med mer "ytlig volym"
* mer lyster och glow
* synligt fräschare hud
* slätare hud
* reduktion av pigmenteringar och solskador
* minimering av ärr
* minskad porstorlek
* mindre synliga porer
* reducerad rodnad i huden
* reducerad värme i huden
* minskad svettning i ansiktet
* minskad talgproduktion
* reducerad blankhet
* bättre hudhälsa


Aha behandling som förfina hudens yta. Passar för en solskadad och trött hud förstorade porer och ger även en anti-age effekt.Rekommenderas att göra kur om 4-6 gånger Engån vecka .
I STÄLLET FÖR NÅLAR
Infuzion är en helt NY, nålfri behandlingsmetod där hyaluronsyra förs 3 mm djupt ned i huden. Behandlingsmetoden sker med hjälp av en patenterad kula som rullas på hudytan. samtidigt förs hyalerounsyra in i dermis till subkutan nivå via hårfollikeln och svettkörteln. Behandlingen ger omedelbar effekt, na linjer och mindre rynkor fylls ut och huden får en jämn, fin yta med lyster.n Resultatet syns direkt! Revolutionerande hudbooster – börja med årtiondets revolutionerande behandling utan nålar och reducera dina rynkor på 40 minuter, utan injektioner. Fyra olika zoner går att behandla; ansikte, hals, dekolltage och händer. För ultimat och hållbart resultat (6 månader) rekommenderas en behandlingskur på 3 behandlingar med 1 veckas mellanrum. Därefter behövs endast en behandling var sjätte månad. Infuzion återfuktar på djupet och ger ett föryngrat utseende.


En klassisk ansiktsbehandling med rengöring, hudanalys, peeling, ånga, portömmning, brynplock, massage, mask och avslutande produkt. Vi skräddarsyr behandlingen efter dina behov och en skön handmassage ingår.
En behandling för ge huden nytt liv och lyster med rengöring och hudanalys peeling
.ansiktsmassage mask följs av en ljuvlig skalp massage.
En ansiktsbehandling för oren hud med rengöring, hudanalys, peeling,ånga portömning, mask skalp massage och avslutande produkter anpassat till din hy. Lämnar huden fräsch och fuktmättad med fantastisk lyster.
Kraftfull peeling med 50% glycolsyra och 10% mjölk- och salicylsyra. Effektiv vid matt hud, fina linjer, torr hud, inflammationer och förstorade porer samt för ökad spänst och hudföryngring. Kur rekommenderas för bästa resultat, 4 peelingar med 2 veckors mellanrum.
Kemisk peeling är hudbehandlingar där man lägger aha-syror och andra aktiva ingredienser på huden. Behandlingen tar mindre än en halvtimma och effekterna blir en slätare mjukare hud där man tar bort döda celler från hudytan och man får även en kollagenstimulerande effekt.
Microdermabrasion
Ansikte och hals dekolletage.
En fin stråle micro-kristaller drivs över huden genom vacuum och slipar bort döda och skadade hudceller. Vacuumeffekten både syresätter och ökar näringstillförseln till cellerna medan micropeelingen avlägsnar förhårdnader, pormaskar och ytliga hudskador, fina linjer och rynkor minskar tydligt. Microdermabrasion stimulerar återuppbyggnaden av huden som i efterhand ger huden lyster, spänst och vitalitet. Denna behandling görs vanligtvis som en kur för ett långvarigt resultat. Microdermabrasion går även att kombineras med den kemiska peelin
Microdermabrasion Erbjudande

Under behandlingen förs tusentals små kristaller över huden med hjälp av en vakuumfunktion. Kristallslipning och vakuumfunktionen jämnar tillsammans ut hudKemisk peeling är hudbehandlingar där man lägger aha-syror och andra aktiva ingredienser på huden. Behandlingen tar mindre än en halvtimma och effekterna blir en slätare mjukare hud där man tar bort döda celler från hudytan och man får även en kollagenstimulerande effekt.ytan, ökar blodtillförseln och påskyndar cellförnyelsen. Behandlingen gör inte ont.
Efter en behandling får du lyster, förminskade porer, förbättring av torra partier och ett fräschare utseende. Ytterligare resultat som utslätande av ärr, linjer och pigmenteringar växer fram under en serie behandlingar.

Denna behandlig passar för:
-Solskadad hud
-Pigmentförändringar
-Acne/Ärr
-Åldrad hud
-Fina linjer / Rynkor
-Livlös hud

Erbjudande pris 995kr
(ord. Pris 1495kr)
Gäller t.o.m 30 November
MICRONEEDLING / SKIN PEN
Microneedling är en nålbehandling som stimulerar hudens tillväxtfaktorer och kollagenproduktion. En medicinsk hudvårdsbehandling som ger en maximal effekt. Behandling med microneedling förbättrar huden kvalité – ger en hudföryngring och minskar ansiktets rynkor. EXIMAPEN/SKIN PEN är en professionell microneedlingsgspenna som används för medicinsk hudvård.

BEHANDLINGSOMRÅDEN
-Ärr (acneärr och kirurgiska ärr)
-Pigmenteringar, solskadad hud
-Åldrad hud, fina linjer och rynkor
-Rökrynkor runt läpparna
-Hudföryngring

FÖRE BEHANDLING
Ansiktsakademins hudterapeut behandlar dig med microneedling. Innan behandlingen påbörjas går ni tillsammans igenom vad du vill uppnå med behandlingen. Du ska inte behandlas om du är gravid eller ammar och du får inte har använt isoretionin; Roaccutan (mot svår acne) de senaste 6 månaderna. Du ska inte behandlas om du har hudområden som har tecken till svår inflammation eller infektion. Vid behandling används engångs-nålhuvuden. Nålen ställs in på önskat behandlingsdjup, som beror på vilket område som behandlas och vilken indikation som ska åtgärdas.

BEHANDLING
- Rengöring
- Peeling
- Microneedling med vitamincoctail
- Svalkande/lugnande behandling
EFTER BEHANDLING
Huden blir rödflammig efter behandling med microneedling. Detta kan finnas kvar upp till 12-48 timmar beroende på hur känslig din hud är. Dagtid måste solskydd användas och du ska undvika stark solexponering i 48 timmar efter behandling och inte sminka dig de första 12 timmarna efter behandling.
Pris
MICRONEEDLING-hela ansiktet med linjer  1 900:-
MICRONEEDLING hela ansiktet med linjer  1 900:-

FOTVÅRD

Ca. 30 min 400 kr
Massage som stimulerar blodcirkulationen så att fötterna och underbenen återfår sin spänst och energi. Minskar svullnader i fot och underben och ökar rörligheten.
Pedikyr

Fotbad, nagelvård med rengöring, filning och borttagning av eventuella förhårdnader. samt massage av fot och underben med fotkräm.Lackning ska stå tillval 150kr

FRANS- OCH BRYNFÄRGNING

Frans eller bryn färg
Inkl. plockning av bryn.
Vi anpassar färgen efter er hudton och era strån samt önskemål.
Frans och brynfärg
Inkl. plockning av bryn.
Vi anpassar färgen efter er hudton och era strån samt önskemål.

VAXBoka!
Vaxning är för dig som vill ha en långvarig hårborttagning med en mjukare och långsammare återväxt än med rakning. Behandling rekommenderas ca var 3:e till var 4:e vecka för bästa resultat.

För att kunna göra en vaxning så behöver hårstråna vara mins 5 mm långa!

Prislista

190 kr
Vax bryn / läpp / haka
295 kr
Vax bikini/axiller
450 kr
Vax smalben, inkl. knä
395kr
Vax smalben inkl. knä & bikini
690 kr
Vax hela ben inkl. bikini
690kr
Vax rygg & axlar
420 kr
Vax mage & bröst
450 kr
Vax armar
495 kr
Vax brasiliansk (endast kvinnor)
1100 kr
Vax hela ben
595 kr
Vax lår inkl. knä & bikini
495 kr

MASSAGE

30 min 495
Den svenska klassiska massagen är världsberömd. Genom knådningar, glidningar och tryck löser massagen upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning.

Regelbunden massage håller borta trötthet och smärta i axlar, rygg och nacke. Du känner dig lugnare, mjukare och rörligare. Massagen ökar blod- och lymfcirkulationen. Dessutom blir musklerna mer smidiga och elastiska. Vid massage frisätts ”lugn och ro hormonet” oxytocin och halten av stresshormoner minskar!

Melikes Beautyroom

Melikes Beautyroom ägs och drivs av Melike Ulusoy, diplomerad hudterapeut.

Presentation Melike:
Ägare och auktoriserad hudterapeut på Melikes Beautyroom och tidigare chef och grundare av Royal Spa i Uppsala.
Hos Melike är Du är i trygga händer. Hon har mångårig erfarenhet som hudterapeut, och spaterapeut. Melike jobbar med resultat och är fantastisk med hudens bakgrund och historia. Melike erbjuder allt från klassiska ansiktsbehandlingar till mer avancerade behandlingar såsom kemisk peeling och hudföryngringsbehandlingar. Microgold microlidning Hon vill ger er snabba, bestående och effektiva resultat. Hon gör även frans och brynfärg, pedikyr och manikyr mm.

Visa kontaktinformation
Webbsida Under bearbetning
Öppettider Se bokningsschema
Hittar ni ingen passande tid ring mig så löser vi det. Tel: 0736509292
Ulusoymelike64@gmail.com
Adress
S:t Johannesgatan 1
753 11 Uppsala
Uppsala
Öppna i Google Maps 🗗