Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Tjänster

Access Bars
Fullbokat
60 min 700,00 kr Mer info
Access Bars är en är en avkopplande behandling som sätter igång energiflödet i kroppen. Många upplever att tankebruset tystnar, att de sover djupare och att deras relationer förbättras. Bars används även mot stress och kronisk värk. Barn öppnar upp för sin kreativitet och ökar sin inlärningsförmåga vilket underlättare skolgången och betygen förbättras väsentligt.

Det finns 32 punkter (Bars) på huvudet som lagrar alla tankar och känslor, attityder, beslut och trosuppfattningar vi har eller har haft om någonting. Och när de berörs släpper man på de energirelaterade spänningarna vilket ibland kan ge uttryck att även fysiska spänningar släpps.

Bars är en internationellt beprövad metod sedan mer än 20 år tillbaka och är ett fantastiskt komplement till fysisk behandling, träning, coaching och andra terapier.
Access the Bars är utgångspunkten i Access Consciousness. Läs mer på www.accessconsciousness.com.
Hot Stone Massage
Fullbokat
75 min 910,00 kr Mer info
En otrolig avslappnande behandlingen där du blir masserad med varma lavastenar. Värmen av stenarna går ner på djupet och låter musklerna släpper på sina spänningar. Den är också cirkulationshöjande, stressminskande, energigivande och utrensande.
Unna dig denna lyx och glöm vardagsstressen för ett tag!
Perfekt även som presentkort!
Kraniosakral terapi
Fullbokat
60 min 700,00 kr Mer info
Kraniosakral terapi behandlar fysiologisk stress, dvs kroniska eller långvariga tillstånd av stress, depression, utbrändhet eller smärta som t ex ryggproblem eller whiplashskador, där trauman har satt sig fast i kroppen och är svåra att behandla.

Kraniosakral terapi balanserar hormonsystemet, stärker immunförsvaret, stimulerar matsmältningen samt förbättrar förmågan till koncentration och inlärning. Behandlingen förbättrar även kroppshållningen, ökar spinalvätskans cirkulation inom nervsystemet samt förmågan att uppta näring och rensa ut gifter samt stimuleras även kroppens egna självläkande egenskaper. Kraniosakral terapi har även visat sig hjälpa tillstånd som ADHD, autism och stroke.
Massage 45 min
Fullbokat
45 min 570,00 kr Mer info
På 45 minuter kan du få en halvkroppsmassage eller behandla ett problemområde mer ingående. Klippkort: köp 5 behandlingar och få 10 % rabatt på ordinarie pris
Massage 60 min
Fullbokat
60 min 700,00 kr Mer info
Om du har en eller flera besvär som behöver mer uppmärksamhet eller om det är första gången du kommer till mig för en therapeutisk behandling välj då gärna 55 minuters massage för en grundlig genomgång. Klippkort: köp 5 behandlingar och få 10 % rabatt på ordinarie pris
Massage 75 min
Fullbokat
75 min 810,00 kr Mer info
Om du har en eller flera besvär som behöver mer uppmärksamhet. Klippkort: köp 5 behandlingar och få 10 % på ordinarie pris
Massage 90 min
Fullbokat
90 min 950,00 kr Mer info
Helkroppsmassage. Klippkort: köp 5 behandlingar och få 10 % på ordinarie pris
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Min Massage - Intryck som ger uttryck - Din Massage på Södermalm

Jag kommer att avsluta min verksamhet med 31 december 2018. Under alla dessa år har jag haft privilegiet att jobba med så många fina människor och det är inte lätt att lämna. Men livet visar tydligen att det är dags att gå vidare även om det känns svårt. Bokningskalendern är öppen till 19 december.
Jag tackar redan nu för all er förtroende i alla dessa år - jag kunde inte haft en trevligare kundkrets!

Telefon 0730283404
Webbsida
Adress
Bohusgatan 35
116 67 Stockholm, Södermalm
Öppna i Google Maps 🗗