Vad vill du boka?

  


Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Individuell behandling Mindful Tapping

Mindful Tapping® är ett psykobiologiskt koncept som bygger på neurobiologisk forskning från stress- och traumafältet med metoder som reglerar nervsystemet.

Grunden i Mindful Tapping är ”tapping” vilket innebär knackningar på ett antal akupunkturpunkter på kroppen. Detta skapar balans i hjärna och nervsystem och är därför en ypperlig metod för stresshantering, traumabearbetning (PTSD) och behandling för fobier och beroenden (alkohol, rökning, matmissbruk, spelmissbruk etc).

Metoden används även för att nå framgång inom idrott, arbetsliv, musicerande etc. 

Mellan 25/1 - 15/2 får du som bokar för första gången 150 kr i rabatt!

Individuell coachning Mindfulness


- INDIVIDUELL COACHNING I MINDFULNESS

Har du behov av att hitta stressreducerande verktyg och ett bättre sätt att hantera dina tankar och känslor? Vill du bara fokusera på din livssituation? 

Då kanske individuell coachning i Mindfulness är något för dig. En unik möjlighet för dig som vill hitta ett sätt att förhålla dig bättre till stress, lägga din energi och ditt fokus där det ger utdelning samt fördjupa ditt liv i den inriktning du önskar. Med träning i mindfulness lär du dig att se på dina tankar på ett tydligare sätt och förstå vilka känslor de drar igång i dig. Träningen ger dig möjlighet att ta mer medvetna och klokare beslut. Ett liv i balans helt enkelt!

Med den individuella coachningen utgår vi från din livssituation och anpassar upplägget utifrån det så att du får rätt stöd och kvalitet med din träning. 

Vi träffas 4 ggr a`60 min under en 8 veckors period. Du tränar varje dag med hjälp av ett träningsprogram på din mobil/dator. Du tränar b.la. på avslappning, koncentration och medveten närvaro. Vi har mailkontakt mellan träffarna så att du har möjlighet att få vägledning och stöttning längs programmets gång. Vid träffarna diskuterar vi vilka eventuella frågor och svårigheter du har stött på i din träning samt på vilket sätt du kan implementera förhållningssättet mindfulness i din vardag på ett tydligare sätt.

Investering: 550 kr i uppstartsavgift och därefter 690 kr/tillfälle. Material i form av träning via app/dator ingår som du sen behåller hur länge du vill!

Ett lämpligt alternativ till att använda ditt friskvårdsbidrag!

Anmäl via mail: info@mindandenergy.se,  tel. 070-695 61 20 eller www.bokadirekt.se   


Vid bokning av "paketet" Individuell coachning i mindfulness är din anmälan bindande och återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg. Du kan däremot överlåta platsen till annan person.

Samtal

Behöver du prata med någon? 

Ibland behöver man bara få möjlighet att ”bolla med någon” utanför sin egen bekantskapskrets. Ibland står man inför ett vägskäl, har relationsproblem, dålig självkänsla, oro eller har drabbats av en oväntad livshändelse som i nuläget känns svår att hantera. Det kan också vara så att du känner att du har tappat ”din riktning” i livet och därför behöver få möjlighet att sätta ord på det som känns besvärligt och få hjälp att se saker i ett nytt perspektiv.

När du kommer till mig får du möjlighet att konkretisera och sortera din nuvarande situation, se dig själv i ett annat ljus och veta att det du sagt stannar där. Jag lägger stor vikt vid vårt relationsarbete på så vis att vi gemensamt söker efter svar och lösningar. Samtalens karaktär har ett konkret fokus på möjligheter. Min målsättning är alltid att möta dig som klient där du är och lita på att du som individ känner dig själv bäst. Genom lyhördhet, nyfikenhet och erfarenhet försöker jag stötta dig i att agera i positiv riktning då det krävs eller jobba för ett accepterande för det som är om du inte vill/kan påverka din situation.

Det kan också vara så att vi gemensamt kommer fram till att du vill gå vidare med någon av mina andra inriktningar såsom individuell behandling i Mindful tapping eller individuell coachning i Mindfulness.

Du går till mig så länge du känner att det känns meningsfullt.

Min ambition är att när du lämnar mig gör du det med en känsla av hopp.  

Varmt välkommen!Tidsåtgång: 50 min

Pris: 400 kr då du bokar för första gången, därefter betalar du 550 kr.

Är du studerande, pensionär, arbetslös eller långtidssjukskriven erbjuds du 10 % rabatt på ordinarie pris.  

Boka via mail info@mindandenergy.se, telnr:070-695 61 20 eller via www.bokadirekt.se 

 

Mind & Energy

Företaget Mind & Energy drivs av Camilla Nykvist. Hon är i grunden Beteendevetare och har mångårig erfarenhet av att jobba med att vägleda människor till ett liv i balans. Hon är även dipl. Mindfulnessinstruktör samt certifierad i metoden Mindful Tapping.

Företaget erbjuder samtalsstöd, föreläsningar och kurser för privatpersoner och företag i Mindfulness (stresshantering, ökat fokus) samt individuell behandling i Mindful Tapping för att bli av med fobier (tandläkarskräck, flygrädsla, spindelfobi etc.) beroenden (rökning, socker, droger etc.) samt olika trauman.
Metoden används även för att nå ökad framgång inom tex idrott och arbetsliv.Företagets ledord är frihet, kraft och oändliga möjligheter!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Trädgårdsgatan 1 A
652 26 Karlstad
Öppna i Google Maps 🗗