Vad vill du boka?Avbokning/ombokning skall ske senast 24 timmar innan behandlingens start annars blir du debiterad fullt pris

Om du blir sjuk så bli du fakturerad enligt ovanstående text beroende på behandling, men om kan du uppvisa läkarintyg inom en vecka så makuleras fakturan.

Konsultationer är kostnadsfria förutsatt att du dyker upp, dyker du inte upp på din bokade konsultation debiteras du 300kr.

Är du försenad mer än 15 minuter godkänner du att din tid avbokas och att du blir debiterad.

Upplever jag att du känns för osäker, eller att du inte är redo för en behandling så har jag rätt att neka dig behandlingen.GENOM ATT TRYCKA PÅ BOKA ACCEPTERAR DU VILLKOREN.

Välkommen!
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Tjänster

Det är ett revolutionerande teknik känd som termisk rekonditionering.
Det valdes av kvinnor med hår som är svårt att hantera (t.ex. burrigt).Processen använder en kombination av kemikalier och värme för att få den önskade effekten.
Hur processen fungerar?
Japanska hår riktning använder en lösning som bryter ner den naturliga hår obligationer som skapar dess form (lockigt etc).
Metoden är att mätta håret med lösningen. Stilist kommer att säkerställa att lösningen omsorgsfullt applicerad genom längderna av hårstrån och lämnas att arbeta i till håret.Det kommer då att noggrant och fullständigt sköljas, torkas med en hårtork och rätade noggrant och minutiöst med en keramisk platån.
Att avsluta och hålla behandling på plats, en neutraliseringsmedel tillsattes.
Behandlingar kommer att pågå cirka 6 månader även om detta beror på naturliga hårtyp.
Behandlingen kallas permanenta eftersom den inte kan återföras.
Vissa salonger kommer att vägra att behandla dig om ditt hår är redan över bearbetade och vissa blekmedel eller henna inte reagerar väl med de termiska rekonditionering lösningar och kan ha en reaktion.
Om du inte känner att ditt hår är i gott skick, ge den en annan 6-12 månader färg fri och verkligen arbeta för att bygga villkoret om ditt hår.
För tre dagar efter behandlingen, inte tvätta håret, tillämpa någon värme eller stil det.Undvik att placera den i en hästsvans eller fläta under minst tre dagar medan håret sätter på plats.
När du lämnar salongen, fortsätter att ställa in och de första dagarna är avgörande.Resultaten kan vara fantastiskt och stanna i sex månader utan några vågor eller veck som är perfekt för dig som har önskat stift rakt hår.
När du har haft behandling du kan hålla dina rikt och locktänger borta ett tag eftersom håret inte behöver riktning och tar inte lockar.
Brazilian Blowout - Keratin behandling
med Keratinbehandling blir frizzigt hår enklare att sköta, lockar dämpas och hela hårstrukturen blir mjuk och blank.
Det är en hårbehandling som tämjer rak hår och gör det mer glansigt. Man skulle kunna beskriva den som en djupinverkande inpackning, som dock stannar kvar i håret om du använder anpassade produkter som vi har. En brazilian blowout är en behandling som förbättrar hårets kvalitet genom att lägga ett skyddande protein/keratinlager runt hårstråna.

Vem är den bästa kandidaten för en Brazilian Blowout?

Personer med krulligt, frissigt, slitet och/eller svårarbetat hår. Behandlingen passar också för dem som saknar glans och vill få en uppfräschning av håret.

Hårvård

ÖGONBRYN

Behandlingen utförs under sterila förhållande med engångsnålar. Microblading är den skonsammanste sättet att få permanent make-up, det känns ungefär som peeling. Vid användandet av smärtlindring (gel eller kräm) är smärtan försumbar, detta för att göra behandlingen så behaglig och säker som möjligt.
Direkt efter behandlingen får man en intesnivare färg än den önskade, med tiden bleks pigmenten och färgen tappar ca 30% i intensitet. Det är vanligt att man blir svullen och röd på det behandlade området, hur mycket beror på hudtypen. Det är normalt att det bildas en tunn skorpa över det behandlade området. Denna ska man inte pilla bort utan smörja med krämen ni får av mig ända tills skorpan försvinner av sig själv. Efter 3 veckor kan man se resultatet och om det behövs en efterbehandling kommer den att utföras gratis. Resultatet varierar från person till person och därför är det svårt att veta om man behöver en korrigerande behandlig först efter tre veckor. Läkningsprocessen tar ca en månad och om en efterbahandling krävs förlängs läkningsprocessen till 8 veckor.

Förberedelser innan behandling:

Ni ska inte dricka alkohol eller använda medicin som innehåller acetylsalicylsyra 2 dagar innan behandling.
Före behandlingen ska ni inte dricke kaffe eller andra drycker som innehåller koffein
7 dagar innan behandligen ska vi inte använda antibiotika
On ni har menstruation eller är i klimakteriet, kan det hända att man måste göra en korrigerande behandling eftersom färgen fäster sämre i dessa fall.

Efter behandlingen.

Pilla inte bort skorpan.
Undvik att tvätta det behandlade området med vatten tills skorpan försvinner helt.
Undvik solning, bastubad och träningslokaler då detta kan leda till infektion.
Använd endast krämen ni får av mig på det behandlade området tills skorpan försvinner.
Använd inte kosmetika på det behandlade området de första 7 dagarna.
Om ni får herpesutslag ska ni använda salvan ni normalt använder för det ändamålet.


Tjänster

PlasmaPen behandling är en icke invasiv behandling av hud för att effektivt lyfta och tighta till överskottshud. En behandling som endast får utföras av utbildad och godkänd personal och med godkänd maskin med engångsprober.

Ett alternativ till kirurgiskt ingrepp med effektiva och långvariga resultat. PlasmaPens "ljus" skapas genom konvertering av ström till elektrostatisk impuls.När kontakten sker mot hud (1-2mm ovan, ingen direkt kontakt med huden) bildas en kväve-syremix som skapar denna "blixt" av plasmaljus.
Plasman skapar en kontraktionsliknande reaktion i huden som resulterar i omedelbar åtstramning. Samtidigt stimuleras huden förnyelse av fibroblaster som är nödvändiga för hudens självläkning och kollagenproduktion.

Förnyelse samt självläkning sker i upp till 3 månader.
Hur många behandlingar behövs?
3-5 behandlingar kan vara nödvändiga beroende på utgångspunk, önskemål samt läkningsprocess.(Vi är alla olika) Behandlingar på samma yta görs tidigast med 3 månaders mellanrum.
Vilka områden kan behandlas?
Övre/undre ögonlock, kråksparkar, munrynkor, hals, panna, ögonbrynslyft, kinder, nasolabialveck, argrynkan mm
Att tänka på innan behandling:
Du kommer att behöva fylla i en hälsodeklaration där du intygar om god hälsa mm.

Du får inte ha solat solarium eller gjort en spraytan på 4 veckor innan behandling. Du får inte ha kontaktlinser under behandlingen samt på 72 timmar efter behandlingen. Du får inte ha gjort botox, fillers, kemisk peeling, laser behandling eller andra injektioner på minst 4 veckor innan behandling.

Mirjana / Jinus

Utebliven bokad tid debiteras full pris.

Mvh,
Mirjana och Jinus

Visa kontaktinformation
Öppettider Måndag-Fredag 10:00-20:00

Lördag 10:00-18:00
Adress
Ballonggatan 13
169 71 Solna
Hagalund
Öppna i Google Maps 🗗