Vad vill du boka?

Hej och välkommen! 

Jag har dessvärre inga bokningsbara tider i nuläget, men är du
intresserad av kontakt eller ett besök, får du gärna mejla mig på
info@mittnyaliv.se för att se vad vi kan göra. (Skriv dock inga
uppgifter om din eller någon annans hälsa via mejl.)Tack!

Vänligen,

// Linda

- - - - -

Genom att boka tid via Boka Direkt godkänner du att jag får ta del av dina personuppgifter.
De skyddas hos mig genom sekretess, anonymisering och även genom Boka Direkts villkor.

De bokningsbara tiderna i kalendern (måndagar) gäller för Stockholm, Södermalm.
Vill du boka ett besök i Märsta så mejla mig på info@mittnyaliv.se.
Tack!
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Andningsövningar - grunderna

Här kan du lära dig de yogiska grunderna i att andas djupt, med diafragman, och känna hur kroppen svarar. Andningen kan du använda överallt, när som helst och var du än befinner dig, för att lugna ned kroppen (även om det kräver övning i början). Det är en fantastisk gåva att ha med sig.

Vi ses på Havregatan 10, Södermalm Sthlm.

Välkommen!

Hälsoundersökning

Grundläggande anamnes, samtal och intervju för att komma så nära kärnan till ditt problem som möjligt. Därifrån kan vi arbeta med olika metoder för att skapa den bästa balansen för dig - jag kan även erbjuda kostråd inom individuell läkande kost och lugnande Medicinsk Yoga för stresshantering.

Observera att nybesök även gäller när det gått mer än 6-7 veckor sedan vårt senaste möte (om vi inte kommit överens om det) då det gått för lång tid för att använda den senaste mätningen att jämföra med.

Vi ses på Havregatan 10, Södermalm Sthlm.

Välkommen!
Uppföljning med samtal om hur det varit sedan sist, om eventuella kostförändringar och kosttillskott, samt mätning med QMA (vitamin/mineralstatus, samt organfunktion).

Denna tjänst gäller när vi ses var 4-5:e vecka, då vi kan göra en jämförelse med förra mätningen som gjorts.

Vi ses på Havregatan 10, Södermalm Sthlm.

Välkommen!

Individuell kostrådgivning

Genom ett grundligt samtal och frågor kring din kosthållning (eventuella besvär) och blodgrupp, söker vi gemensamt en väg för bästa balans för dig. Du får med dig ett antal tips och råd för att kunna börja skapa förändringar hemma på egen hand.

Vi ses på Havregatan 10, Södermalm Sthlm.

Välkommen!

Medicinsk Yoga/MediYoga

I en privat yogasession samtalar vi kring din livssituation, tidigare/nuvarande stressnivåer och om du upplever några fysiska "problem". Detta för att komma fram till vilket yogapass eller övningar inom Medicinsk Yoga som skulle kunna passa dig. Jag visar dig dessa rörelser och en cd-skiva ingår, så att du själv kan utöva yogan hemma i lugn och ro.
Vi ses på Havregatan 10, Södermalm. Välkommen!

Mitt Nya Liv

Mitt nya liv är en väg till balanserad hälsa genom hälsoundersökningar, personliga yogaövningar och individuell läkande kost.

År 2006 blev jag själv sjuk av socker, stress, dubbelarbete och dålig självkänsla. Idag mår jag mycket bättre, för att jag stärker kropp och sinne med hjälp av läkande kost, lugn Medicinsk Yoga & kosttillskott - något jag vill dela med mig av till andra i en liknande situation.

Observera att jag tar emot både i Märsta, på Dalgatan 6 (hos Saturnus Friskvård) och Havregatan 10, Södermalm Stockholm. Så var uppmärksam på var du bokar din tid. :)

Varmt välkommen!

// Linda Liljefelt

* Funktionsmedicinsk Näringsrådgivare
* Lärare och Terapeut i Medicinsk Yoga

Webbsida
E-post
Adress
Havregatan 10
11859 Stockholm
Öppna i Google Maps 🗗