Vad vill du boka?

Hej! 

Kom ihåg att dubbelkolla om du valt tjänsten på Södermalm (måndagar och torsdagar) eller i Märsta (tisdagar), 
eftersom jag tar emot klienter på båda ställena. Tack!

Varmt välkommen!

// Linda
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Andningsövningar - grunderna

Här kan du lära dig de yogiska grunderna i att andas djupt, med diafragman, och känna hur kroppen svarar. Andningen kan du använda överallt, när som helst och var du än befinner dig, för att lugna ned kroppen (även om det kräver övning i början). Det är en fantastisk gåva att ha med sig.

Vi ses på Havregatan 10, Södermalm Sthlm.

Välkommen!

Hälsoundersökning

Grundläggande anamnes, samtal och intervju för att komma så nära kärnan till ditt problem som möjligt. Därifrån kan vi arbeta med olika metoder för att skapa den bästa balansen för dig - jag kan även erbjuda kostråd inom individuell läkande kost och lugnande Medicinsk Yoga för stresshantering.

Observera att nybesök även gäller när det gått mer än 6-7 veckor sedan vårt senaste möte (om vi inte kommit överens om det) då det gått för lång tid för att använda den senaste mätningen att jämföra med.

Vi ses på Havregatan 10, Södermalm Sthlm.

Välkommen!
Uppföljning med samtal om hur det varit sedan sist, om eventuella kostförändringar och kosttillskott, samt mätning med QMA (vitamin/mineralstatus, samt organfunktion).

Denna tjänst gäller när vi ses var 4-5:e vecka, då vi kan göra en jämförelse med förra mätningen som gjorts.

Vi ses på Havregatan 10, Södermalm Sthlm.

Välkommen!

Individuell kostrådgivning

Genom ett grundligt samtal och frågor kring din kosthållning (eventuella besvär) och blodgrupp, söker vi gemensamt en väg för bästa balans för dig. Du får med dig ett antal tips och råd för att kunna börja skapa förändringar hemma på egen hand.

Vi ses på Havregatan 10, Södermalm Sthlm.

Välkommen!

Medicinsk Yoga/MediYoga

I en privat yogasession samtalar vi kring din livssituation, tidigare/nuvarande stressnivåer och om du upplever några fysiska "problem". Detta för att komma fram till vilket yogapass eller övningar inom Medicinsk Yoga som skulle kunna passa dig. Jag visar dig dessa rörelser och en cd-skiva ingår, så att du själv kan utöva yogan hemma i lugn och ro.
Vi ses på Havregatan 10, Södermalm. Välkommen!

Samtal

Om du vill prata om vilken väg du kan välja för att göra en förändring, och få stöd kring din process, utan någon mätning eller kopplat till annan hälsoundersökning.

Vi ses på Havregatan 10, Södermalm Sthlm.

Välkommen!

Telefonkonsultation

För dig som vill samtala för att få råd och stöd kring din process eller förändring i livsstil - utan att åka till Stockholm. Observera att jag önskar summan på BG 810-4937 två dagar innan samtal, så ringer du upp mig på vald tid. Välkommen!

Mitt Nya Liv

Mitt nya liv är en väg till balanserad hälsa genom hälsoundersökningar, personliga yogaövningar och individuell läkande kost.

År 2006 blev jag själv sjuk av socker, stress, dubbelarbete och dålig självkänsla. Idag mår jag mycket bättre, för att jag stärker kropp och sinne med hjälp av läkande kost, lugn Medicinsk Yoga & kosttillskott - något jag vill dela med mig av till andra i en liknande situation.

Observera att jag tar emot både i Märsta, på Dalgatan 6 (hos Saturnus Friskvård) och Havregatan 10, Södermalm Stockholm. Så var uppmärksam på var du bokar din tid. :)

Varmt välkommen!

// Linda Liljefelt

* Funktionsmedicinsk Näringsrådgivare
* Lärare och Terapeut i Medicinsk Yoga

Webbsida
E-post
Adress
Havregatan 10
11859 Stockholm