Boka Kost och näringsrådgivning 60 min , 1.195,00 kr

Bry dig om hur du mår genom att planera din hälsa på lite längre sikt. Du behöver sätta mål för att verkligen starta en förändring. Förändringen måste alltid börja hos dig själv. Jag hjälper dig med motivationen genom att se över din livsstil.

Syftet med rådgivningen är att ge kunskap om ett balanserat förhållningssätt till dagens måltider. Du ges utrymme att beskriva din situation och blir bemött där du befinner dig. Tillsammans med mig skapas en målsättning som är möjlig att genomföra för ett balanserat liv med jämn energinivå som räcker hela dagen. Du får råd till förändring och matrecept för att komma igång.
Upplägget med din kost & näringsrådgivning är att vi träffas i 60 minuter. Sedan mailar jag dig en rådgivning och du skriver en matdagbok.
Efter tre veckor mailar du mig din matdagbok då jag följer upp och justerar vanor vid behov och stämmer av hur du mår per telefon i 15 min.

C83FC496-7424-42A6-997D-1711C2A1583B.jpg
Medlem i Sveriges Hudterapeuters RiksorganisationMedlem i Sveriges fotterapeuter

MJ Studio

På MJ Studio hittar du behandlingar från topp till tå. Vi är flera auktoriserade och certifierade terapeuter under samma tak.

Vi är från början en terapeutduo som hållit ihop i många år. Men 2018 hände det som vi väntat på. Vi hittade våran egen lokal och öppnade MJ Studio. MJ står för Marina och Johanna (terapeutduon). Idag är vi 10 kollegor med olika spetskompetens.

Varmt välkommen in till oss!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Varierande öppettider
Mån-sön 8-21
Adress
Upplandsgatan 74
113 44 Stockholm
Norrmalm
Öppna i Google Maps 🗗