Vad vill du boka?

Välkommen till MOOD Reikiterapeuten.
Jag erbjuder Reiki men många andra healingformer.
Vi erbjuder fysiska behandlingar och en hel del distansbehandlingar så du enkelt och bekvämt kan ta emot den var du än befinner dig i världen.
Vi erbjuder Reiki, Nefertiti Kosmisk healing, Änglahealing, Aurastädning, Kosmisk Omprogrammering, Tredje ögat aktivering, Ljuskroppsaktivering, Kristallkroppsaktivering och mycket mer. Botanisera och välj det som känns rätt för dig. Distansbehandlingar förutom Kosmisk Omprogrammeringen har vi ingen telefonkontakt utan via mail.

Förutom Reiki så har jag länge tillverkat 100 % ekologisk hudvård och håller olika kurser även inom detta!

Varma hälsningar
Lydia Rosendahl
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.

Mood

Hej & Välkommen till Lydia din Reikiterapeut!

Jag har tidigare, arbetat länge inom finans- & bankväsendet och är utbildad både på Handels vid Göteborgs Universitet och Universität Münster i Tyskland. Likaså är jag välutbildad inom Reiki och andra healingformer hos den kända lärare Solkarina. Jag har många dokumenterade behandlingar och många bra referenser. Medlem i Reikiförbundet, Wellnet & Actiway. Jag har olika behandlingar och jag hjälper dig att välja det som passar dig bäst! Läs gärna mer på min hemsida!

Reiki är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta och stress, ångest och fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet – en metod med många användningsområden i vårt moderna samhälle. Reiki i dess nuvarande form kommer från Japan, men har tusenåriga rötter i bland annat Tibet.

Reiki lindrar smärta och löser upp spänningar, både fysiskt och mentalt, sänker stress och ökar välbefinnandet, men kan inte ersätta konventionell cancervård, kirurgi eller psykiatrisk vård. Däremot kan Reiki utgöra ett värdefullt komplement till dessa, såsom i exempelvis USA, Storbritannien och Frankrike.

Insomningsproblem, hjärna på högvarv, ischias, muskelvärk, mentala och fysiska spänningar; listan med områden där Reiki är till hjälp kan göras lång. Ofta har vår kropp och vårt psyke lösningen på våra problem, men har tappat ”tillgången” till den. Reiki tillför inte klienten något nytt, utan hjälper personen att läka sig själv.

Den djupavslappning Reiki ger hjälper kroppen att läka sig själv.

På alla distansbehandlingar får den du en faktura skickad till din mail där du väljer att betala in antingen med Swish eller Bankgiro. Betalningen skall vara oss tillhanda senast en dag innan behandlingstillfället


Varmt Välkommen
Lydia
Reikiterapeuten

Telefon 0739-376438
Webbsida
E-post
Öppettider Vardagar

08:30-15:30 Fysisk behandling
08:30-22:00 Distansbehandling
Adress
Åby Allé 27
43145 Mölndal