Vad vill du boka?

Välkommen till MOOD Reikiterapeuten.
Jag erbjuder Reiki men många andra healingformer.
Vi erbjuder fysiska behandlingar och en hel del distansbehandlingar så du enkelt och bekvämt kan ta emot den var du än befinner dig i världen.
Vi erbjuder Reiki, Nefertiti Kosmisk healing, Änglahealing, Aurastädning, Kosmisk Omprogrammering, Tredje ögat aktivering, Ljuskroppsaktivering, Kristallkroppsaktivering och mycket mer. Botanisera och välj det som känns rätt för dig. Distansbehandlingar förutom Kosmisk Omprogrammeringen har vi ingen telefonkontakt utan via mail.

Förutom Reiki så har jag länge tillverkat 100 % ekologisk hudvård och håller olika kurser även inom detta!

Varma hälsningar
Lydia Rosendahl
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Värdekort

Kosmisk Omprogrammering

Vi är ett fåtal elever som har fått den stora möjligheten hos Solkarina att kunna erbjuda Kosmisk Omprogrammering.

För dig som vill ha hjälp på djupet. Som en storstädning av din energikropp där allt som inte hör hemma tas bort. Behandlingen tar en timme och under den tiden ska du sitta eller ligga i enskildhet och ta emot behandlingen. Jag rekommenderar att du efter behandlingen vilar i 1-2 timmar, gärna sover en stund. Jag samarbetar med ditt och mitt eget andliga team.

Om det är något du bör ha kännedom så meddelar jag det via mejl efteråt. Omprogrammeringen brukar pågå i 1-2 månader. Där ditt energisystem helt kommer att ställa om sig och förändras. Din vibration höjs. Observera att det inte går att ta bort karma som du är ämnad för utan endast de programmeringar som kommit till genom lägre dimensioners medvetenhet.

OBS det är en mycket kraftfull behandling med tydliga förändringar i vardagen.

Behandlingstid på distans1 timme + samtal 30 minuter
Att ta distansbehandlingar är mycket praktiskt då du kan ta emot den hemma i lugn och ro. Vare sig du tror eller inte så fungerar det, titta på referenserna på mina distansbehandlingar.

Så här fungerar det: Du bokar behandling och väljer dag och tid. Tio minuter innan utsatta tiden så lägger du dig bekvämt för att komma ner i varv. Efter en timma så ringer du upp mig på mitt telefonnummer för det 30 minuter långa samtalet.

Jag skickar en faktura till din e- brevlåda där bestämmer du om du vill betala in till vårt bankgiro eller swish. Betalningen skall ha inkommit före den bokade behandlingen.

Läs gärna mer på www.reikiterapeuten.com

Distansbehandlingar- Bekvämt & Praktiskt

Jag aktiverar ditt 12 Chakra Flöde och så får du övningar som du arbetar på via mail

När du expanderar dina 12 chakran får du ett starkt och klart flöde av din ljuskropps vibration. Det är samma vibration som ditt högre jag har och din högre kunskap. Den som finns i hjärtats centrum.
Metoden är utvecklad och kanaliserad av Solkarina som en hjälp för att få vibrationshöjningar och att kunna höja sina frekvenser över de 3 dimenisonella energierna. Alla som lärt sig metoden säger att de ser, hör, känner tydligare och klarare. Metoden kan du sedan praktisera som en daglig övning och meditation resten av livet.


Läs mer: www.reikiterapeuten.com

Betalningen skall vara mig tillhanda en dag innan behandlingen. Jag skickar en faktura till din mail där du väljer om du vill betala med Swish eller in till vårt Bankgiro.
När jag aurastädar så tar jag bort allt skräp som finns i dina många auralager, Oftast jobbar jag genom 144 olika dimensioner och auralager.

Auran är en direkt återspegling av den fysiska kroppen och våra sinnen. Genom en aurastädning går jag in och städar den yttre bubbla som hör till varje dimension.

Jag tar bort själskontrakt som ligger, tidigare liv som finns där som du inte längre behöver och annat skräp som kan fastna i auran. Jag gör ren den så den blir blank, genomskinlig och följsam.

Tänk dig på julen när alla julklapparna är öppnade och allt papper ligger huller om buller på golvet. Ungefär så ser en skräpig aura ut med massor av gamla intryck och skräp. Allt ”juklappspapper” som skräpar i auran städas bort.

Du kan därför efter behandlingen känn mer energier, och bli mer medveten om intryck och energier som genomströmmar dig. För att leva ett medvetet liv är det viktigt att du inte har en massa gammalt skräp som hänger kvar i din aura. Då blir det som att se ut genom ett skitigt fönster dagligen. Din intuition kommer att känna sig vilsen och du får svårt att lita på dina egna känslor och intryck. Aurastädning hjälper dig därför att bli mer medveten om de energier som genomströmmar dig så du inte BLIR energin utan istället bara kan se den och släppa taget om den. Du får därför en starkare intuition efter en aurastädning och ser klarare i livet på olika saker.

Läs mer på www.reikiterapeuten.com

Betalningen skall vara oss tillhanda senast en dag innan behandlingen. Du väljer om du vill betala med Swish eller in på vårt bankgiro. Du får en faktura skickat till din mail och betalningen skall ha kommit in innan behandling påbörjats.
Jag aktiverar och kopplar upp ditt DNA. Man kan säga att DNA-aktiveringen ger en energimässig uppkoppling till andliga världar. Du har lättare att kanalisera och få kontakt med andevärlden när din energikropp är intonad på fler frekvenser. När du gör DNA-aktiveringen kan du lättare tillgodogöra dig denna kunsakp och minnas den andliga dimensionen och lättare förmedla vägledning därifrån.

Du väljer om du vill betala med Swish eller in på vårt bankgiro. Du får en faktura skickat till din mail och betalningen skall ha kommit in innan behandling påbörjats.

Läs mer på: www.reikiterapeuten.com
Kristallkropp aktivering är en metod för att höja vibrationen i ditt energisystem. När du har din kristallkropp aktiverad är du i din högsta tänkbara mediala förmåga. ( Kom ihåg att det handlar om att förstå den också, du får inga kunskaper du inte är redo för) Det är lättare att både manifestera och skapa det du vill i ditt liv. Kristallkroppen är vår intuitiva del. Det är inte bara med tredje ögat vi har en dimensionell kontakt utan med varje aurakropp i vårt energisystem.

Kristallkroppen aktiverar 49 dimensioner som hör till ditt personliga jag. När du har ett starkt energisystem då får du en transformation till en högre vibration och det är den som finns i din ljuskropp.

Jag placerar 9 olika esoteriska kristaller i ljuskroppens chakran som hjälper dig att hålla en hög vibration. De esoteriska kristallerna har också en funktion att de transformerar, tar bort negativ och tung energi i ditt energisystem. Du får på så sätt en vibrationshöjning. Det är viktigt att du lever positivt, tar ansvar för ditt eget liv och inte skapar nya draman. Då kan du bibehålla en hög vibration. Grundaren till denna teknik är Solkarina och källan kommer från sinnligkunskap.se


Ljuskropps-aktivering är en aktivering av din högre vibration som du bär i din ljuskropp. Du får en aktivering av det kosmiska hjärtat och sedan manifesteras ljuskroppens vibration med din fysiska kropp. Din ljuskropp är ditt sanna jag och den grundvibration ditt innersta sanna väsen bär. Det är också den vibration ditt högre jag har när du är i ditt högsta andliga medvetande.

Under behandlingen stämmer jag in dig med din ljuskropps vibration så du kan förankra den inom dig. Efter behandlingen ger jag dig tips hur du kan jobba vidare med ljuskroppens vibration för att hålla den hög. Grundaren är Solkarina.
Beskrivning
Under den här behandlingen städar, rengörs och aktiveras dina 4 intuitionskanaler

Den kännande kroppen auran städas och det gör att du blir mer intuitiv
Hörandets kanal för att höra i det yttre och inre. Ofta förstärks hörseln och uppfattningsförmågan efteråt.
Seendets kanal städas och tredje ögat aktiveras
Vetandets kanal aktiverar hjärtats kunskap och släpper frigida tankemönster
Du kommer att uppleva mer med dina sinnen efter behandlingen.

Du väljer om du vill betala med Swish eller in på vårt bankgiro. Du får en faktura skickat till din mail och betalningen skall ha kommit in innan behandling påbörjats.

Läs mer på : www.reikiterapeuten.com
Att ta distansbehandlingar är mycket praktiskt då du kan ta emot den hemma i lugn och ro. Vare sig du tror eller inte så fungerar det, titta på referenserna på mina distansbehandlingar.

Så här fungerar det: Du bokar behandling och väljer dag och tid. Tio minuter innan utsatta tiden så lägger du dig bekvämt för att komma ner i varv. När behandlingen påbörjats bör du ligga kvar i minst 30 minuter eller så länge energierna arbetar i kroppen.

Energibehandling / Reiki healing är till för dig som är redo för förändringar, då processer snabbas upp och sätter igång mycket inom dig, vilket även speglas i världen du möter.

Reiki / energibehandling syftar till att öka såväl det psykiska som det fysiska välbefinnandet. Behandlingen riktas till hela personen och till orsakerna bakom symptomen. När blockeringar i energiflödet löses upp startar naturliga läkningsprocesser. Det innebär både fysiska och psykiska reningsprocesser. Vi reagerar individuellt på detta, så det kan ske relativt obemärkt, men även tillfälligt kännas besvärande när gamla smärtor eller känslor som förträngts i kroppen kan komma upp till ytan.

Reiki används på många sjukhus runt om i världen och begynnande forskning visar på Reikins goda effekter framför allt vid smärtor, depression, stress och oro.

Jag skickar en faktura till din e- brevlåda där bestämmer du om du vill betala in till vårt bankgiro eller swish. Betalningen skall ha inkommit före den bokade behandlingen.

Läs mer om Reiki här: www.reikiterapeuten.com
Tredje Ögat Aktivering

Under den här aktiveringen får du en rensning av kanalen för det trejde ögat. Tallkortkörteln rensas, städas esoteriskt för att skapa ett bättre genomflöde som hjälper dig att öka din förmåga att se. Tekniken är kraftfull och aktiverar trejde ögat.
En intensivbehandling. Vi rekommendera 7 Reikibehandlingar på distans inom 2 veckor. Det innebär att du får en distansReiki ungefär varannan var tredje dag.

Boka in den första tiden via den här sidan och jag tar kontakt med dig så bokar vi in resterande tider antingen via mail eller telefon.

Att ta distansbehandlingar är mycket praktiskt då du kan ta emot den hemma i lugn och ro. Vare sig du tror eller inte så fungerar det, titta på referenserna på mina distansbehandlingar.

Så här fungerar det: Du bokar behandling och väljer dag och tid. Tio minuter innan utsatta tiden så lägger du dig bekvämt för att komma ner i varv. När behandlingen påbörjats bör du ligga kvar i minst 30 minuter eller så länge energierna arbetar i kroppen.

Energibehandling / Reiki healing är till för dig som är redo för förändringar, då processer snabbas upp och sätter igång mycket inom dig, vilket även speglas i världen du möter.

Reiki / energibehandling syftar till att öka såväl det psykiska som det fysiska välbefinnandet. Behandlingen riktas till hela personen och till orsakerna bakom symptomen. När blockeringar i energiflödet löses upp startar naturliga läkningsprocesser. Det innebär både fysiska och psykiska reningsprocesser. Vi reagerar individuellt på detta, så det kan ske relativt obemärkt, men även tillfälligt kännas besvärande när gamla smärtor eller känslor som förträngts i kroppen kan komma upp till ytan.

Reiki används på många sjukhus runt om i världen och begynnande forskning visar på Reikins goda effekter framför allt vid smärtor, depression, stress och oro.

Jag skickar en faktura till din e- brevlåda där bestämmer du om du vill betala in till vårt bankgiro eller swish. Betalningen skall ha inkommit före den bokade behandlingen.

Läs mer om Reiki här: www.reikiterapeuten.com
Känner du att du har tung energi inom dig. Värk i kroppen eller på annat sätt känner dig stressad. Nefertiti kosmisk healing ger en stort energipåslag och en vibrationshöjning i kroppen. Du ligger eller sitter ned i 15 minuter och tar emot healingen.

Detta är en kraftfull healingmetod som kan ge fysiska reaktioner i kroppen. Men den är också väldigt effektiv för att släppa taget om gammal karma och gammalt skräp.

Att ta distansbehandlingar är mycket praktiskt då du kan ta emot den hemma i lugn och ro. Vare sig du tror eller inte så fungerar det, titta på referenserna på mina distansbehandlingar.

Så här fungerar det: Du bokar behandling och väljer dag och tid. Tio minuter innan utsatta tiden så lägger du dig bekvämt för att komma ner i varv. När behandlingen påbörjats bör du ligga kvar i minst 30 minuter eller så länge energierna arbetar i kroppen.

Jag skickar en faktura till din e- brevlåda där bestämmer du om du vill betala in till vårt bankgiro eller swish. Betalningen skall ha inkommit före den bokade behandlingen.

För mer information: www.reikiterapeuten.com
En intensivbehandling som vi rekommenderar att du tar under en vecka med 3 behandlingar.

Boka första tiden här i kalendern så tar jag kontakt med dig och vi bokar in dem resterande tiderna

Känner du att du har tung energi inom dig. Värk i kroppen eller på annat sätt känner dig stressad. Nefertiti kosmisk healing ger en stort energipåslag och en vibrationshöjning i kroppen. Du ligger eller sitter ned i 15 minuter och tar emot healingen.

Detta är en kraftfull healingmetod som kan ge fysiska reaktioner i kroppen. Men den är också väldigt effektiv för att släppa taget om gammal karma och gammalt skräp.

Att ta distansbehandlingar är mycket praktiskt då du kan ta emot den hemma i lugn och ro. Vare sig du tror eller inte så fungerar det, titta på referenserna på mina distansbehandlingar.

Så här fungerar det: Du bokar behandling och väljer dag och tid. Tio minuter innan utsatta tiden så lägger du dig bekvämt för att komma ner i varv. När behandlingen påbörjats bör du ligga kvar i minst 30 minuter eller så länge energierna arbetar i kroppen.

Jag skickar en faktura till din e- brevlåda där bestämmer du om du vill betala in till vårt bankgiro eller swish. Betalningen skall ha inkommit före den bokade behandlingen.

För mer information: www.reikiterapeuten.com
Dessa änglar är byggstenar för att skapa och bygga allt som finns i kosmos. De är ren energi, rent medvetande och rent flöde. Änglarna representerar olika egenskaper och hjälper dig att gå vägen från huvudet till det magiska platsen i hjärtat där alla svar finns och där du är i kontakt med det kosmiska flödet.

Vi arbetar med de 12 Sann Essens änglar. De 12 änglarna hjälper oss att förstå vilka vi är i vår sanna essens och vad våra olika livsuppgifter är just här och nu.

Inom oss har vi en sändare med vår livsuppgift. Det är denna del av oss vi alla söker kontakt med. Du behöver inte leta utanför dig själv utan all kunskap om dig själv finns inom dig.

Ärkeänglar, skyddsänglar och healingänglarna och Sann Essens änglarna är änglar på vägen till en högre förståelse och insikt om oss själva.

Att ta distansbehandlingar är mycket praktiskt då du kan ta emot den hemma i lugn och ro. Vare sig du tror eller inte så fungerar det, titta på referenserna på mina distansbehandlingar.

Så här fungerar det: Du bokar behandling och väljer dag och tid. Tio minuter innan utsatta tiden så lägger du dig bekvämt för att komma ner i varv. När behandlingen påbörjats bör du ligga kvar i minst 30 minuter eller så länge energierna arbetar i kroppen.
Jag skickar en faktura till din e- brevlåda där bestämmer du om du vill betala in till vårt bankgiro eller swish. Betalningen skall ha inkommit före den bokade behandlingen.

Läs mer om Reiki här: www.reikiterapeuten.comMood

Hej & Välkommen till Lydia din Reikiterapeut!

Jag har tidigare, arbetat länge inom finans- & bankväsendet och är utbildad både på Handels vid Göteborgs Universitet och Universität Münster i Tyskland. Likaså är jag välutbildad inom Reiki och andra healingformer hos den kända lärare Solkarina. Jag har många dokumenterade behandlingar och många bra referenser. Medlem i Reikiförbundet, Wellnet & Actiway. Jag har olika behandlingar och jag hjälper dig att välja det som passar dig bäst! Läs gärna mer på min hemsida!

Reiki är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta och stress, ångest och fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet – en metod med många användningsområden i vårt moderna samhälle. Reiki i dess nuvarande form kommer från Japan, men har tusenåriga rötter i bland annat Tibet.

Reiki lindrar smärta och löser upp spänningar, både fysiskt och mentalt, sänker stress och ökar välbefinnandet, men kan inte ersätta konventionell cancervård, kirurgi eller psykiatrisk vård. Däremot kan Reiki utgöra ett värdefullt komplement till dessa, såsom i exempelvis USA, Storbritannien och Frankrike.

Insomningsproblem, hjärna på högvarv, ischias, muskelvärk, mentala och fysiska spänningar; listan med områden där Reiki är till hjälp kan göras lång. Ofta har vår kropp och vårt psyke lösningen på våra problem, men har tappat ”tillgången” till den. Reiki tillför inte klienten något nytt, utan hjälper personen att läka sig själv.

Den djupavslappning Reiki ger hjälper kroppen att läka sig själv.

På alla distansbehandlingar får den du en faktura skickad till din mail där du väljer att betala in antingen med Swish eller Bankgiro. Betalningen skall vara oss tillhanda senast en dag innan behandlingstillfället


Varmt Välkommen
Lydia
Reikiterapeuten

Telefon 0739-376438
Webbsida
E-post
Öppettider Vardagar

08:30-15:30 Fysisk behandling
08:30-22:00 Distansbehandling
Adress
Åby Allé 27
43145 Mölndal