Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Tjänster

Välj denna tjänst om du vill använda ditt friskvårdsbidrag och tjänster som erbjuds inom denna kategori är följande:
- Fri förebyggande behandling och rehabilitering
- Akupressur
- Massage
För enkla och avgränsande besvär. Passar för dig som t.ex. känner dig stel, har en enstaka låsning eller någon muskelknut som ger besvär längs med ryggraden. Går också bra att önska genomgång av en specifik muskel, t.ex. höger baksida lår. Bra att känna till:

- Ingen medicinsk undersökning och bedömning utförs
- Giltigt för friskvårdbidrag
- Det finns ingen tid till att betala på plats, utan det måste göras online innan besöket.

Har du allvarligare besvär som t.ex. ryggskott, nackspärr, smärta som strålar iväg, domningar, nedsatt funktionen (gå, sitta och röra på sig), huvudvärk/yrsel eller liknande rekommenderas starkt att du istället väljer tjänsten Naprapati då en medicinsk bedömning är nödvändig samt att olika behandlingsstrategier och rehabiliteringsprogram appliceras för att ge bästa möjliga vård för att gå till botten med besväret.
Naprapatbehandling innebär att manuella passiva och aktiva rörelser appliceras i syfte att påverka bind- och stödjevävnad, muskulatur och nerver så att funktionen i det neuromuskuloskeletala systemet optimeras och eventuell smärta minskar.

move

Undersöker, diagnostiserar, behandlar och rehabiliterar smärttillstånd och nedsatt funktion i hela det neuromuskuloskeletala systemet. I behandlingen tas hänsyn till såväl leder och skelett som muskler och övriga mjukdelar och just denna helhetssyn där specifik och hög kompetens inom Naprapati kombineras med goda kunskaper inom ortopedisk och annan konventionell medicin är själva kärnan inom Naprapati.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Naprapati
Måndag - Fredag 08:00 - 16:00

Akuttid
Alla dagar
Adress
Vallgatan 10
734 50 Kolbäck
Hallstahammar SO
Öppna i Google Maps 🗗