Move for Harmony

betyg4.9 Fantastiskt bra(24 betyg)
Hela dig, Ångermannagatan 164, 162 65, Vällingby
Är du trött på att ha ont? Känns det som om kroppen inte svarar på träning? Händer det att du inte kan göra det du vill, bara för att kroppen protesterar? Genom att systematiskt aktivera och stärka din hållningsmuskulatur med s k postural träning enligt OptimumMetoden får din kropp hjälp att bli stabil och balanserad, och med att hitta tillbaka till sin naturliga hållning. Det innebär att kompenserande muskler får möjlighet att slappna av, snedbelastningar rättas till och smärtor minskar. Metoden kan omfatta både personliga besök hos mig - som innebär både manuella tekniker och träning - eller möten på distans via Zoom. I båda fallen får du träningsprogram att utföra på egen hand mellan våra möten. Våra möten sker med 1-3 veckors mellanrum, ibland något längre. Antal tillfällen som vi kan behöva ses varierar från fall till fall, men det brukar handla om 4-8 tillfällen under en period av 3-6 månader. Under denna period bör du kunna avsätta tid för träning enligt de program du får, upp till fem gånger i veckan. Vill du veta mer innan du bestämmer dig så har du möjlighet att boka in dig på en konsultation/ett inledande samtal, där vi under ca en timme bl a pratar om hur just din situation ser ut och vad postural träning enligt OptimumMetoden skulle kunna göra för dig. OBS! Jag följer självklart de direktiv som finns beträffande hygien och säkerhet m a p den pandemi som råder. Välkommen in på min hemsida, www.moveforharmony.se om du vill veta mer om vad jag har att erbjuda. Du kan också läsa mer på www.optimum-metoden.se. Information finns också under "Mer info" vid respektive tjänst. .

Boka tjänst

För dig som vill veta mer eller är ny kund

 • Konsultation/Inledande samtal - personligt möte (60 min)300 kr · Mer info
  Boka
 • Konsultation/Inledande samtal per telefon (60 min) 300 kr · Mer info
  Boka

OptimumTräning med personliga besök

 • OptimumTräning, 2-pack - Personligt besök nr 1 (90-120 min per besök)2 900 kr · Mer info
  Boka
 • OptimumTräning, 2-pack - Personligt besök nr 2 (90-120 min)Mer info
  Boka
 • OptimumTräning, 1-pack - Personligt besök (90 min) 1 495 kr · Mer info
  Boka

OptimumTräning via Zoom

 • OptimumTräning via Zoom, 2-pack - Möte nr 1 (80-100 min per tillfälle)2 400 kr · Mer info
  Boka
 • OptimumTräning via Zoom, 2-pack - Möte nr 2 (80-100 min)Mer info
  Boka
 • OptimumTräning via Zoom, 1-pack (80 min) 1 295 kr · Mer info
  Boka

Övriga tjänster för dig som redan är kund

 • Träningstimmar, 1-, 3-, 5 eller 10-pack60 minuter · Mer info
  Boka
 • Behandlingstillfälle (60 min)900 kr · Mer info
  Boka

Utövare

noImage
Camilla Gårdenberg
(24 betyg)
OptimumTränare

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
24 betyg
till Camilla Gårdenberg
Camilla är jätteduktig på att förklara och peppa, hon är verkligen engagerad och hjälper en att uppnå resultat! Rekommenderar starkt! :)
till Camilla Gårdenberg
Den bästa! Haft smärtproblematik I flera år och försökt med allt. Resultat direkt!!!
till Camilla Gårdenberg
Trevligt bemötande, väldigt engagerad. Förklarar så man förstår hur allt hänger ihop. Kan varmt rekommendera ett besök.
till Camilla Gårdenberg
Varmt mottagande, god lyssnare, professionell och logisk genomgång där man känner sig sedd och får vara i fokus!

Om företaget

Move for Harmony drivs sedan hösten 2018 av mig, Camilla Gårdenberg. Jag har arbetat med träning och hälsa sedan 1999, och med åren har jag insett att vår kropp har en fantastisk förmåga att anpassa sig. Det kan ibland leda till besvär, vid exempelvis snedbelastningar och skador, men det är också förutsättningen för att komma tillrätta med problem som uppstått. Som diplomerad Optimum Tränare, certifierad inom .aspera Systemisk Rörelseintegrering och med femton års erfarenhet som Personlig Tränare har jag verktygen för att hjälpa dig till minskad smärta och ökad funktion! Jag arbetar främst enligt OptimumMetoden, som innebär ett holistiskt sätt att se på kroppen - i stället för att enbart fokusera på symptomen så adresseras orsaken till dina problem, vilket leder till mer varaktiga resultat. Våra möten, som antingen sker vid personliga besök hos mig i Vällingby eller på distans via Zoom, varvas med träningsprogram att göra hemma, och genom processen lär du dig vad din kropp behöver. Det innebär att du får kunskap och möjlighet att bevara en balanserad och besvärsfri kropp även efter att vårt samarbete är avslutat! Välkommen!

Bilder