Vad vill du boka?

Välkommen till MT-praktiken!

Kära kunder! Det har varit fina år när ni har kommit till mig för behandling. Men nån gång måste jag bli pensionär på riktigt.
Och det blir den 16:e november 2018 som MT-praktiken stängs och avvecklas.
Fram till dess kan ni boka direkt online så länge det finns lediga tider.

Tack för de här åren!  / Eva
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Massagebehandlingar

Massage av ansiktets och nackens muskler bidrar till hela kroppens välmående. Ingen skönhetsvård men skönheten kan befrämjas med avslappnade muskler.
Extra ömma områden behandlas med den mjuka smärtlindringsmetoden SCS, Strain & Counterstrain. Den kan användas på unga som gamla och både på nya och äldre muskelspänningar. Mjuk klassisk massage hjälper till att ge smidighet åt musklerna.
Spända, stela muskler behandlas med klassisk massage samt smärtlindring med mjuka metoder, bl.a. revolving och Strain & Counterstrain. Passar för envisa smärttillstånd t.ex. whiplashskador.
En extra mjuk massage för personer med fibromyalgi. Du lyssnar på speciell musik under behandlingen, och efter halva tiden vilar du i 10 min och slappnar av.
Stela muskler får klassisk massage som ger uppmjukning och smärtlindring. T.ex. för rygg, axlar och nacke.
En skön och avslappnande klassisk helkroppsmassage i rofylld miljö. Musklerna mjukas upp och blir smidiga. Även rörligheten förbättras.
Metoden passar bra för den som har andningsbesvär t. ex astma, astmaliknande symtom, KOL, doftöverkänslighet, yrsel etc. Genom att massera andningsmuskulaturen kring bröstkorgen så underlättas rörligheten och därmed syresättningen av musklerna i kroppen. Behandling med 3 veckors mellanrum. Under mellantiden gör man hemövningar.

Reconnective Healing

Du ligger fullt påklädd på massagebänk, blundar och slappnar av. Jag berör inte din kropp, men förmedlar energier till dig. Var öppen för det som kommer - men du bör inte ha speciella förväntningar på hur det ska bli. Samtal före och efter healingen.
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

MT-praktiken Västerås

TID IDAG: Ring 0702-33 98 48. Välkommen!
MT-praktiken, massage i Västerås, erbjuder klassisk massage och smärtlindrande terapeutiska behandlingar. Även Medicinsk Fibromassage och behandling av Whiplashskador. Eva Granberg är dipl. Massageterapeut (Axelsons GI Sthlm), certifierad Massör (av Branschrådet Svensk Massage) och utbildad inom Medicinsk Fibromassage. Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund. Har F-skattsedel.

Telefon 021-14 27 00
Webbsida
Adress
Narvavägen 41
724 68 Västerås
Öppna i Google Maps 🗗