1. Hem
  2. Träning Göteborg

MTB Experience AB

betyg5 Fantastiskt bra(8 betyg)
Övre Husargatan 19, 41314, Göteborg
MTB Experience erbjuder motion med mountainbike i Göteborgs omgivande natur. Vi tillhandahåller cyklar och hjälmar i olika storlekar. Vi utgår från Linné (Övre Husargatan 21A) och cyklar till önskat närliggande naturområde, exempelvis Skatås eller Änggårdsbergen. Kom i kläder som passar aktuell väderlek. Rådgör gärna med oss, om du känner dig osäker. Det finns fantastiska möjligheter att kombinera motion, träning och naturupplevelse i Göteborgs omnejd, där många leder och stigar är perfekta för cykling. Vi erbjuder dig den härliga upplevelsen att träna i grupp, där vi både lyfter och pushar varandra detta i kombination med vacker natur och mountainbikecyklar i toppkvalitet. Säkerhet är viktigt för oss, därför kommer vi att cykla på grusvägar och ”snälla” stigar. Våra erfarna instruktörer lägger alltid upp en rutt som är anpassad efter gruppens förmåga.

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

Betyg och recensioner

5.0Fantastiskt bra
8 betyg
Aldonza G.
Vi hade en otroligt fin tur och total upplevelsen var 5+++. Mycket fina cyklar och David är en lyhörd och kunnig guide som la ribban precis rätt för oss. Rekommenderas starkt!!

Visa mer

Sofia S.
Trevlig runda i Skatås. Lagom enkla vägar för mig(aldrig kört mtb förut) plus att vi provade på lite stigar med mer stenar och rötter att köra över.

Visa mer

Anna K.
Kul att prova något nytt och hjälpsam instruktör.

Visa mer

Veronica J.
Vi blev mottagna av två jätte trevliga killar som guidade oss genom en fantastisk upplevelse! Sjysta och hjälpsamma, pushande och stöttande genom hela cykelturen! Alla kan testa på detta. Spelar ingen roll om man är ung eller gammal alla kan delta! Jag ger dem alla mina varmaste rekommendationer!

Visa mer

Om företaget

MTB Experience erbjuder Motion, Företagsevent ,Social event med mountainbike i Göteborgs omgivande natur. Vi tillhandahåller cyklar och hjälmar i olika storlekar. Vi utgår från Linné (Övre Husargatan 21A) och cyklar till önskat närliggande naturområde, exempelvis Skatås eller Änggårdsbergen. Anlita oss till en oförglömlig mountainbike-tur ute i naturen. Vår instruktör tar dig och dina bästa vänner till vackra omgivningar på de bästa och lättaste mountainbikes. Att cykla med någon är trevligt men att cykla med sina 5 – 10 vänner, syskon eller kollegor tar cyklingen till en annan nivå. Tillsammans får ni uppleva vacker natur och kanske upptäcka helt nya platser.

Bilder

Detaljer och kontakt