Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Tjänster

Angelic Reiki är en relativ ny form av Reiki, där du helas med änglaenergi.
Efter ett inledande samtal får du lägga dig bekvämt och fullt påklädd på en behandlingsbänk. Du får lyssna på skön musik och slappna av medan jag som healer förmedlar änglaenergin till dig. Eftersom änglarnas Reiki är mycket kraftfulla energier är behandlingstiden kortare än på en klassisk Reiki behandling.
Kom gärna i sköna mjuka kläder.
Varmt välkommen till mig!
Bachblomster är blomsteressenser som endast innehåller vatten, blommans energi samt lite alkohol.
Sammanlagt finns det 38 olika Bachblomster essenser. Varje essens motsvarar en specifik känsla eller ett sinnestillstånd såsom osäkerhet, oro eller intolerans.
Meningen med Bachblomster är att bli medveten om sina känslor samt att balansera negativa känslor med hjälp av blomsteressenserna. På så vis främjas den mentala och fysiska hälsan samt den personliga utvecklingen.
På en Bachblomster rådgivning tar vi ett samtal där vi gemensamt kartlägger hur du mår och vilka känslor som är inblandade i din stämning. Vi väljer ut de Bachblomster som passar just dig och som har förmågan att balansera dina negativa känslor. Du får med dig hem en flaska med dina egna blomsterdroppar, flaskan ingår i priset. Efter en vecka kontaktar jag dig för att se hur det har gått.
Klassisk Reiki, som även kallas för Usui Reiki, kommer ursprungligen från Japan. Reiki är en form av healing som ofta och med fördel används för stressreducering och djupavslappning.
Du får ligga bekvämt och fullt påklädd på en behandlingsbänk och slappna av till skön musik. Reikienergin förmedlas till dig genom mjuk och stillsam beröring. Tid för kortare samtal före och efter behandlingen ingår, själva behandlingstiden är omkring 60 minuter.

Musik, balans & blomster

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Kristallvägen 13
352 51 Växjö
Växjö
Öppna i Google Maps 🗗