Vad vill du boka?

Välj hur lång tid Du vill ha på Din behandling, så ser vi vilken typ av behandling Du o Din kropp behöver när Du kommer. Varmt välkommen till Muskel Harmoni o låt mina helande händer hjälpa Dig till avslappning o läkning. 
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Tjänster

Här bokar du in en kortare behandling, för ev problem områden. Eller har Du inte fått behandling på länge eller alls är detta en bra början.

När du kommer möter jag Dig och Din kropp vilken behandling som lämpas bäst för Dig just nu.
Är det massage, healing eller en kombination de ser vi då.
Men behandlingen kommer du bära med Dig länge
Varmt välkommen
För Dig som vill få ut lite mer av Din behandling och där vi kan stanna upp på områden som behöver mer omvårdnad.
Lite mer djupgående.

Du har Din tid och vi ser vad Du o Din kropp behöver när du kommer, massage, healing eller kombinerad

Varmt välkommen för en stunds egen tid
Här hinner vi lite mer för Din kropp där du får möta en djup men behaglig behandling och kan släppa vardagen för en stund o stressen kan få en möjlighet att släppa taget för en stund.

Jag möter Dig o Din kropp så det blir rätt typ av behandling när Du kommer, massage, healing eller kombinerad.

En härlig känsla tar Du med Dig i din kropp efter detta.
Varmt välkommen
Vid denna bokningen kan vi verkligen jobba djupare in och kunna frigöra o lösa upp spänningar som samlats i Din kropp.
Möt lugnet och låt stressen o kraven få släppa greppet om Dig för en stund. Här är en behandling som Du kommer bära med Dig med ett inre lugn efteråt.

När Du anländer så möter jag Dig o Din kropp så Du får rätt typ av behandling, då jag arbetar intutivt så känner vi avom det passar bäst med massage, healing eller en kombinerad behandling.

Varmt välkommen in
Ge Dig själv och Din kropp djup avslappning och ett inre lugn.
Med mjuk beröringsmassage och varm avslappnande olja från Klinta & co får hela Din kropp en behandling. Avslutas med mjuk ansikts massage och avslappning i stillhet. Känner Du av inre och yttre stress, svårt att slappna av eller har spänningar i kroppen som behövs mötas på ett mjukt sätt, så möter Du en stilla behandling som ger en rofylld känsla att ta med sig vidare under dagen. Klintas massageljus är tillverkade av förnyelsebara resurser. Finns i olika dofter, du får det lilla ljuset med Dig efter Din behandling. Som du kan fortsätta att njuta av hemma.

Vi börjar med ett varmt omslag för fötterna för att sedan med välgörande och avslappnande oljor utföra en mjuk och lugnande massage för foten och upp på vaden.
Detta frigör spänningar och minskar på smärta och stelhet som vi samlar på oss under vardagslivet.
Avslutas med djupare healing för bättre effekt samt att Du möter sinnesro och lugn.
En mjuk o stilla behandling med en lätt beröring. Med hjälp av mina helande händer flyttar jag dem efter vad Din kropp säger att den behöver. På så vis frigör vi spänningar, ev värk o stress från Din kropp. Kan även frigöra känslomässiga blockeringar.
Detta ger Dig ny kraft o energi till Din kropp.
Ingen olja används här, bra om man har mjuka kläder.
För Dig som Vill förändra, här följs vi åt och blickar in på de hinder, problem eller smärtor Du mött på Din väg. De finns möjlighet till insikt och tillväxt samt mognad i dessa.
Vi har svaren inom oss, men de kan vara svåra att nå då där kan ligga tvivel, rädslor i vägen som i sin tur kan ge oss hinder för utveckling. Möt dem o låt de vägleda Dig, vi gör de tillsammans.
Här möts vi via datorn för samtal o ev övningar. För Dig som Vill förändra, här följs vi åt och blickar in på de hinder, problem eller smärtor Du mött på Din väg. De finns möjlighet till insikt och tillväxt samt mognad i dessa.
Vi har svaren inom oss, men de kan vara svåra att nå då där kan ligga tvivel, rädslor i vägen som i sin tur kan ge oss hinder för utveckling. Möt dem o låt de vägleda Dig, vi gör de tillsammans.

Betalas vid bokningstillfället
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Muskel Harmoni

Alternativ, holistisk kroppsterapi & massage praktik centralt i Laholm.
Här ser vi hela människan
Kropp, själ & ande. Allt hör ihop. Allt du upplevt i livet påverkar Dig och har skapat den Du är. Därför möter jag Dig och Din kropp den dagen du kommer så ser vi vilken behandling som passar just Dig och då.
Få Din kropp & själ i Harmoni...
Välkommen

Telefon 0430-131 70
Webbsida
E-post
Öppettider Endast tidbokning!
Adress
Storgatan 30
312 30 Laholm