Muskelsupport/Fasciaklinikerna

betyg4.6 Fantastiskt bra(55 betyg)
Klässbolsvägen 24, 671 95, Klässbol
Välkommen till Muskelsupport och Fasciaklinikerna! Här bokar du tider på min klinik i Klässbol. Vill du istället boka tid på kliniken i Karlstad? Använd denna kalender: https://www.bokadirekt.se/places/muskelsupportfasciaklinikena-karlstad-41060 Vill du få förbättrad rörlighet? Har du smärta? Värk? Känner du dig stel i kroppen? Jag kanske kan hjälpa Dig med en unik kombination av behandlingsmetoder. Mer information om mig och mina behandlingar finner du på min hemsida: www.muskelsupport.se och www.fasciaklinikerna.se/klassbol/ och Facebooksida: muskelsupport Hos mig betalar du med Swish eller kort. Jag säljer egna presentkort, men boka direkts presentkort gäller inte hos mig. OBS! Avbokning av tid ska ske i bokningssystemet, senast 24 timmar innan bokad tid och uteblivet besök, utan giltigt förfall debiteras med 100%. Nu i Coronatider: VIKTIGT! RING 0761 788545 om du skulle känna dig sjuk samma dag som du har din tid bokad! Likaså gör jag om jag skulle bli sjuk. Vi får alla ta vårt ansvar.

Boka tjänst

  • Massagebehandling och Fasciavågsbehandling60 minuter, 750 kr · Mer info
    Boka

utövare

noImage
Monica Andreasson-Lysell
(55 betyg)
Certifierad Massör

Betyg och recensioner

4.6Fantastiskt bra
55 betyg
till Monica Andreasson-Lysell
mjuk i musklerna och så avslappnad efteråt. väldigt professionell.
till Monica Andreasson-Lysell
Smärtsamt möte men med bra resultat, ser fram och med viss bävan emot nästa besök. Tack för idag🙂
till Monica Andreasson-Lysell
Bra bemötande. Trygg och behaglig behandling.
till Monica Andreasson-Lysell
Besöket var jättebra. Lyssnade på mig och gav förslag på olika saker som jag kunde prova, för att se om det kunde hjälpa mig. Hon tog det lugnt och ville det bästa för mig i min problematik. Rekomederar det varmt.

Om företaget

Jag är diplomerad avancerad massageterapeut utbildad på Bergqvist massageutbildningar i Linköping Fasciavågsbehandling Atlasbalans - behandling av Fascia Hälsocoach (personlig träning, kostrådgivning och coaching). Stresspedagog vid Munka Folkhögskola Certifierad Massör av Branschrådet för Svensk Massage Kvalitetssäkrad och försäkrad via Kroppsterapeuternas Yrkesförbund Jag arbetar med en helhetssyn på hälsa för hela människan. Med mina kunskaper och erfarenheter vill jag ge massagebehandlingar som kan avhjälpa smärta och släppa på spänningar, samt ge stöd och verktyg till självläkning, god hälsa och välbefinnande.

Bilder