Vad vill du boka?

VÄLKOMMEN TILL MW ENERGIHARMONI ♥

Hos mig, Marianne Wennergrund, kan du ta del av Hälsa och Friskvård i en lugn och mycket vacker Herrgårdsmiljö.
Här hittar du Meditationskvällar samt kurser i Personlig och Andlig utveckling. Jag erbjuder också Massage, Healing samt Mediala läsningar.

Tyvärr kan jag inte ta emot kort men Swish och kontanter går utmärkt!
Du är även välkommen att betala kurser och behandlingar via Klarna.

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Kurser


Söndag 24 mars
Tid: 10.00-17.00
Kursavgift: 1000 kr
Max antal deltagare: 8
Förkunskaper: Ingen

Upptäck kristallernas oändliga mystik och intelligens !

Lär dig att kommunicera med det levande väsen kristallerna är. Alla kristaller har olika vibrationer och varje enskild kristall har ett eget medvetande och personlighet.

De kristaller som du dras till, hittar eller får som gåva har kommit in i ditt liv (valt dig) för en speciell orsak, kristallerna har olika uppdrag. Kristallen kan ha kommit till dig för att programmeras för kärlek och överflöd, vissa för att kanalisera healing till dig, någon för att vara din kanal till universums änglar, några kanske för att utveckla dina andliga och mediala sinnen.

När du tar dig tid och lyssnar på dina kristaller så kommer du att få svar på varför de finns hos just dig och vad ni kan skapa tillsammans.

Under denna dag får du ta del av samtal, meditationer och praktiska övningar för att förstå och lära dig arbeta med den magiska kraft och visdom som kristallerna bär på. Vi kommer att titta på olika sätt att använda kristaller, du lär dig hur du renar, laddar och programmerar kristaller.

Mer information på www.mwenergiharmoni.se

DU ÄR VARMT VÄLKOMMEN! ♥

Massage


Helkropp- nacke, axlar, rygg, armar och ben.

En mjuk och varsam massage med eterisk olja. Den är inte lika djup-gående som den klassiska massagen, men har samma effekt på kroppen genom att den stimulerar kroppens produktion av oxytocin (kroppens "lugn och ro" hormon).

Jag arbetar med lätta varsamma händer i en lugn och och skön rytm. Du ligger varmt ombäddad i en lugn och harmonisk miljö med levande ljus och rogivande musik.

Massagen avslutas med en välgörande ansiktsmassage.
Healingmassage är en kombination av en mycket mjuk, omsorgsfull massage och healing. Denna massage är djupt avslappnande och kan skapa lugn och ro i både kropp och själ. En mjuk metod för att lösa upp fysiska och psykiska spänningar. Jag masserar intuitivt efter vad just din kropp behöver.
Healing hjälper till att fylla på energi, balanserar och stärker energisystemet.

Massagen kan vara en hjälp för dig som har värk i kroppen, känner stress, trötthet och obalans. En mycket bra massage för dig som arbetar med din inre utveckling.

Jag arbetar med lätta och varsamma händer i en lugn och skön rytm, du ligger ombäddad i en lugn, harmonisk miljö med levande ljus och rogivande musik.

Healing

Här får du ta del av en stund då jag förmedlar healing och budskap från Änglar och Mästare. Healingen arbetar med att ta bort blockeringar, balanserar din aura och dina chakran, den hjälper dig också att balansera och höja din energinivå.
Jag arbetar ibland även med kristaller, aura-soma och orakelkort i behandlingen.

Healing ger en djupt avslappnande effekt som kan möjliggöra att mentala blockeringar och spänningar i den fysiska kroppen frigörs. Den balanserar kroppens energisystem och fyller på kroppens energi-förråd vilket kan bidra till att höja motståndskraften samt ge en möjlighet till en ökad livsenergi.
Holy Fire Reiki är den högsta Reiki-energin som finns tillgängliga för oss just nu, det är en mycket effektiv men samtidigt mycket mjuk och skonsam healingmetod.
Reiki är godkänd av Skattemyndigheten som avdragsgill friskvård.

I healing arbetar man med kroppens och själens naturliga läkning. Ett helande tycks kunna äga rum genom att kroppens egna läkande processer stimuleras när individen tillförs healing.

Healing ger en djupt avslappnande effekt som kan möjliggöra att mentala blockeringar och spänningar i den fysiska kroppen frigörs. Den balanserar kroppens energisystem och fyller på kroppens energi-förråd vilket kan bidra till att höja motståndskraften samt ge en möjlighet till en ökad livsenergi.


Medialt

I en själsläsningen öppnar jag mig för din själ och med hjälp av dina guider/änglar tar jag kontakt med ett av dina tidigare liv som på något sätt påverkar dig idag. Det kan vara blockeringar och rädslor som stoppar dig för att leva ditt liv fullt ut.
Det kan handla om kärlek, pengar, relationer, sorg m.m.
Tillsammans går vi igenom detta liv för att se vad som behöver helas.
För att hela det som påverkar dig idag från ett tidigare liv arbetar jag med olika verktyg som healing, förlåtelseprocess, karmarening samt ”omprogrammering” av det tidigare livet.
Jag vägleder dig på en inre resa med hjälp av dina guider och änglar. Här kan du få kontakt med dina vägledare, ditt inre, din själ. Varje resa är unik och du får den resa som du behöver just för tillfället.
Det kan vara t.ex. att stärka tilliten, ta bort blockeringar, släppa rädslor, öppna upp ditt hjärta m.m. Du kommer även under sessionen få ta del av healing. Själs resan är en mycket bra metod för att utvecklas både personligt och andligt, den kan också hjälpa dig att höja din energifrekvens. Under sessionen ligger du ombäddad.
Det finns även tid för samtal.

MW EnergiHarmoni

Hos mig, Marianne Wennergrud, kan du ta del av hälsa och friskvård i en lugn, harmonisk och vacker herrgårdsmiljö.

Med mina kurser och behandlingar vill jag hjälpa dig att få balans och harmoni i kropp och själ. ♥
Jag vill inspirera dig till att leva här och nu, följa din inre röst, hjärtats röst och stå i din egen kraft. ♥

Du kan välja mellan behandlingar som Avslappningsmassage, Healingmassage och Naturlig facelift (ansiktsmassage).

Här kan du också ta del av mediala läsningar, healing-behandlingar och meditationsgrupper.

Jag erbjuder även kurser i personlig och andlig utveckling.

Jag kan tyvärr inte ta mot kort men du är välkommen att använda Swish eller Kontanter.
Du kan även betala här på sidan via Klarna

DU ÄR VARMT VÄLKOMMEN!

Besöksadress: Herrgårdsvägen 14
Kungsggården

Kontakt adress: Rönningsgatan 33 A
81334 Hofors


Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Öppet efter överenskommelse. Hittar du ingen tid i bokningskalendern som passar dig så är du välkommen att kontakta mig på 073-707 30 72 eller info@mwenergiharmoni.se

Adress
Herrgårdsvägen 14
812 93 Kungsgården
Sandviken SV
Öppna i Google Maps 🗗