myMikkel massage

betyg4.7 Fantastiskt bra(195 betyg)
Sporthallsvägen 2B, 263 34, Höganäs
Jag heter Anna Mikkelgaard och är Certifierad massageterapeut och diplomerad i sk. ThaiYoga massage. Jag använder olika tekniker så som pressur, triggerpunktsbehandling,kinesiologitejpning samt töjningar för att behandla spänd muskulatur och bindväv. Behandlingarna är antingen på bänk med Svensk klassisk massage eller ThaiYoga massage på matta (kläder på) eller med stol under energimassagen. Till mig kommer ni för att få hjälp vid återkommande smärttillstånd men också för att få en stunds avkoppling i skön miljö och för att förebygga besvär. Jag är ansluten till hälsoportalerna Wellnet, Actiway och Benify. Hos mig kan du använda ditt friskvårdsbidrag. Mitt företag är ansvarsförsäkrat och jag är certifierad av Branschrådet svensk massage och medlem i Yrkesmassörernas förbund. Något jag särskilt anstränger mig med är att alltid hålla mina massagekunder varma under sin behandling. Massagerummet är behagligt varmt, värmedyna i massagebänken,sköna lakan, en varm filt och jag värmer små kuddar och använder som en del i min massage. Värme får muskler och stress att släppa på ett behagligt sätt. MASSAGE UNDER PANDEMI Under pandemin har jag gjort följande förändringar som jag ber alla respektera. Jag vidtar alla försiktighetsåtgärder och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Jag uppfyller alla hygienkrav redan då jag tvättar lakan mellan varje kund, ytdesinficerar massagebänken, tvättar händer mellan varje kund. Det är alltid bra att undvika massage om man känner sig krasslig men nu är det ett måste. Förändringar under pandemin: *Avbokningsmarginalen är borttagen. * Tvätta / sprita händerna innan massage. * Du kan ange i bokningen om du önskar att vi båda ska bära mask under massagen. Följ gärna min sida på Facebook / Instagram som heter myMikkel massage och min Youtube kanal myMikkel för tips och råd för bättre välmående.

Boka tjänst

THAI YOGA MASSAGE

 • ThaiYoga massage 90 min90 minuter, 1 050 kr · Mer info
  Boka
 • ThaiYoga Massage 55 min 55 minuter, 780 kr · Mer info
  Boka

SVENSK KLASSISK MASSAGE

 • Massage 120 min REFRESH YOURSELF120 minuter, 1 620 kr · Mer info
  Boka
 • Massageterapi 90 min 90 minuter, 1 140 kr · Mer info
  Boka
 • Massageterapi 55 min 55 minuter, 780 kr · Mer info
  Boka
 • Massageterapi 25 min 25 minuter, 420 kr · Mer info
  Boka

ENERGIMASSAGE PÅ STOL

 • Energimassage 25 min på stol genom kläder25 minuter, 420 kr · Mer info
  Boka

Personal

noImage
Anna Mikkelgaard
(195 betyg)
Certifierad massageterapeut
PresentkortKlarna

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
195 betyg
till Anna Mikkelgaard
Mycket härlig massage och miljö😃
till Anna Mikkelgaard
👍alltid toppen
till Anna Mikkelgaard
Trevligt men aningens nervöst / stressigt bemötande. Massagen ok om man bara är ute efter en stunds avkoppling Men inte så mycket mer. Gick inte ordentligt in på djupet i musklerna, så trots en och en halv timmes massage känner jag ingen större skillnad.
till Anna Mikkelgaard
Vänligt bemötande och proffsig inställning

Om företaget

Älska att ta hand om dig själv. Mjuka upp din kropp med min THAIYOGA massage, Svensk klassisk massage eller Energimassage på stol. Välkommen på massage. Använd gärna ditt friskvårdsbidrag till massage. Jag är även ansluten till hälsoportalerna Benify, Actiway och Wellnet. Vänlig hälsning Anna Mikkelgaard

Bilder