Vad vill du boka?

Välkommen till Näsets Energi & Hälsa!

Här får du behagliga behandlingar i svensk klassisk massage, taktilmassage enligt Taktipro originalmetoden, fibromassage, klassisk fotzonterapi, öronakupunktur samt regndroppsmassage med välgörande och uppfriskande oljor. Härliga behandlingar som helar och ger avslappning.

Mitt intresse för helhetshälsa väcktes när vårt andra barn föddes med en ovanlig kromosomavvikelse. Vår familj introducerades för en helt ny värld och inget skulle bli sig likt igen. Annorlunda, intensivt och det skulle kräva, och krävs, massor med tålamod! Jag började att läsa, läsa och läsa och utöver mängder med kurslitteratur, så har jag sedan dess ständigt en bok om kropp och hälsa på nattduksbordet! Jag fascineras över vilken enorm kraft vår egen inneboende energi har samt hur kost och livsstil påverkar vårt psykiska och fysiska välbefinnande.

Liksom allt vi stoppar i oss, så gör också allt som vi smörjer in oss med avtryck i vår kropp och vår hälsa. Det lappländska företaget c/o GERD använder norra Sveriges rika och fantastiska flora av vilda örter och bär som aktiva substanser i sina produkter. Deras miljötänk och kärnvärden - värnande om natur, djur och människa, tilltalar mig och därför har jag valt att arbeta med deras ekologiska och naturliga produkter. Du hittar dem under fliken CARE OF GERD på hemsidan (www.nasetsenergiohalsa.se).

Som kund hos Näsets Energi & Hälsa får du 15% rabatt på deras produkter vid köp över 500 kr. Gäller ordinarie priser t.o.m siste februari.  

Zonterapi bokar du genom att ringa eller sms:a till 0768-501250.

Du kan använda ditt Friskvårdsbidrag för samtliga behandlingar. Jag är ansluten till  Epassi/Min friskvård och Actiway.

Vill du ge bort en behandling i present? Ett presentkort är en omtänksam gåva till någon du tycker om! Kontakta mig så kommer det med posten till dig, eller här nedan direkt så kommer det som en fil på mailen. 

Tom den 15 februari kan du göra en nära vän eller dig själv glad med ett massage- och hudvårdspaket! Paketet innehåller 30 minuter svensk klassisk massage och svensktillverkade ekologiska hudprodukter från c/o GERD: ansiktsrengöring, scrub samt ansiktsolja, anpassade efter din hudtyp. 890 kr (värde 1059 kr). Gäller tom 15 feb eller så länge lagret räcker.

Näsets Energi & Hälsa ligger på Falsterbovägen 54, 2 vån. i Höllviken nära till bussförbindelse och med fri kundparkering på baksidan. Hiss finns, meddela mig i förväg om du behöver använda den.

Jag är medlem i Kroppsterapeuterna samt i SFRF - Svenska Fotzonterapi - Reflexologiförbundet och jag har patientansvarsförsäkring.

Varmt välkommen!
Lotta
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Massage

Fibromassage för dig med fibromyalgi är en mycket behaglig form av massage, som speciellt utvecklats för att hjälpa patienter som lever med kroniska muskelsmärtor. Fibromassage utförs med lätta men bestämda strykningar och anpassade massagegrepp. Två landstingsprojekt och fler än 1 500 behandlingar ligger till grund för fibromassagen som behandlingsmetod.
Regndroppsmassage är en form av aromterapi med ryggmassage. Man masserar först in oljorna fötterna och sedan på ryggen. Behandlingen tar 45 minuter.
Detta är en lagom tid för dig som endast vill ha en genomgång av exempelvis rygg och nacke eller fram- och baksida ben.
Här kan vi fokusera och gå på djupet av ett specifikt problem. En bra tid för underhållsmassage.
På en timme kan vi både fokusera på ett specifikt problem och hinna med en djupgående massage. Här finns ofta tid för avslutande massage för ansikte, armar, händer och/eller fötter.
Taktil massage enligt Taktipro - originalmetoden är ett sätt att aktivera beröringsreceptorerna för att minska stress och ångest. Med total närvaro och lugn rytm följer rörelserna varandra så att det parasympatiska nervsystemet aktiveras - motpolen till adrenalinpåslag och stress. Behandlingen tar cirka en timme. Välkommen till en lugn stund.

Öronakupunktur

Öronakupunktur är liksom zonterapi en reflexlära där man genom att stimulera punkter i örat kan påverka smärta och funktion i motsvarande kroppsdel. Det är en enkel och effektiv behandlingsform.

Akupunktur, både kropps- och öronakupunktur används nu inom vården även i Sverige.

Öronakupunktur kan användas vid exempelvis oro, ångest, sömnstörningar, mag- och tarmproblem, luftvägsproblem, öron-, näsa- och halsproblem, nack- och ryggproblem, förbättring av blodcirkulationen samt huvudvärk.

Näsets Energi & Hälsa

Jag erbjuder behandlingar för att förbättra din hälsa och minska din stress. Jag lägger stor vikt vid kroppens meridianer och vårt energisystem i mitt arbete. Vi består ju av energi så det känns naturligt att arbeta utifrån ett synsätt som tar hänsyn till den aspekten.

Zonterapi är en metod med tusenåriga anor som arbetar med att frigöra blockeringar i kroppen genom att behandla motsvarade zon på foten.

Zonterapi är lämpligt vid åkommor som exempelvis cirkulationsproblem, huvudvärk och migrän, klimakterie- och övergångsbesvär, matsmältningsbesvär, muskelsmärtor, oregelbunden och smärtsam menstruation, oro, stress och urinvägsproblem.

Öronakupunktur är liksom zonterapi en reflexlära där man genom att stimulera punkter i örat kan påverka smärta och funktion i motsvarande kroppsdel.

Taktipro - originalmetoden i taktil massage är en erkänd komplementär metod som används inom rehabilitering, omvårdnad och friskvård. Effekter som ofta ses med hjälp av taktil massage är bättre sömn och avslappning, förbättrad mag-tarmfunktion, stärkt kroppsuppfattning, ökad självkänsla, mindre stress, lindring av smärta, mindre oro och ångest och tänd livsgnista.

Svensk klassisk massage hjälper mot trötta, ömma och spända muskler. Genom att bearbeta muskler, hud och bindväv med en djupgående massage mjukar man upp och motverkar spänningar och smärttillstånd i kroppen.

Regndroppsmassage är en form av aromterapi med en lätt massage. Man masserar först in oljorna på fötterna och sedan på ryggen. Oljorna är speciellt utvalda utifrån sina egenskaper och tillsammans arbetar de för att bland annat stärka immunförsvaret, minska inflammation, muskelspänningar och matsmältningsbesvär.

Fibromassage är en speciellt anpassad massagemetod för att ge smärtlindring till patienter med fibromyalgi.

Man arbetar utifrån en förståelse för de ömma punkter som är utmärkande för fibromyalgi och massagen görs med milda strykningar, värme och musik som ger en djup avslappning.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Endast tidsbokning måndag till fredag 8.30-17, vissa dagar även kvällstid, se bokningskalendern. Om tidsintervallen inte passar dig, ring mig så ordnar vi det!
Adress
Falsterbovägen 54, 2 vån
236 51 Höllviken
Öppna i Google Maps 🗗